FIV 106

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stuart menii sau menele io zic ca fac bine..masa face mai rau ca are greturi de n'a avut neam de neamu meu..da io merg inaintee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sheri, Felicitari, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
betty 13+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana, imi pare rau ca ai greturi dar lasa ca-i semn bun ! Le invingi tu si pe-astea!

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Fetelor cad fac dipherelinul trebuie sa schimb acul dupa ce fac amestecul dintre solvent si pulbere? sau merge cu acelasi ac.
Poate s-a mai scris despre acest subiect dar nu am rabdare sa caut acum . Seringile pentru insulina sunt cu ac detasabil?
Moni si Shery ma rog ca Dumnezeu sa va implineasca visul.
Dariela succes maine
Va pe taote
Sa auzim de bine!
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Sheri, Cris, fam Vigi -rapidu'! Am cules o poala de ghiocei si vi-i daruiesc cu mult drag pentru primul 1 Martie pe care il sarbatoriti alaturi de copiii vostri. Sa fiti sanatosi si sa va ocroteasca bunul Dumnezeu sa duceti cu bine pana la capat povestea.
PS- ii dau dreptate Shericai in privinta teoriei legate de progesteron. Eu una am o obsesie legata de acest progesteron, grosimea endometrului si ii mai amintesc dragei Avalon sa nu neglijeze cand va fi cazul, acest aspect. Chiar si in incercarile lunare. Neajunsul este cu ingrasatul si alte chestii poate insuficient studiate dar ce mai conteaza? Poate ca asta e unica sansa pt. rezultat pozitiv.
Liana, mai sangerezi? Sper ca nu

Moni, pregnilul la tine de cate unitati a fost? La Cris daca era din pregnil a doua linie, sigur ca n-ar fi fost intensa ci palida;
Adina, sa ai parte de marea bucurie cat de curand!
Sa multumiti lui Dumnezeu si doctorilor sa-i tina sanatosi.
Ma bucur mult pt. voi, luptatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stuart doar stii ce luptatoare sunt
dj mamicoo in devenire din nou..stiu io ca o sa fie cat mai repede..mai am da putin..nu mult..da stau cuminte in pat

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by anyko

Fetelor cad fac dipherelinul trebuie sa schimb acul dupa ce fac amestecul dintre solvent si pulbere? sau merge cu acelasi ac.

anyko, pt diphereline folosesti o seringa de insulina. Pui un ac normal la preparare si pt injectare folosesti acul de la seringa de insulina. Curaj ca e usor!

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Aniast72multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Referitor la discutiile despre progesterol am uitat sa mentionez ca mie mi-au dat doctorii sa fac o injectie de 2500unitati de pregnyl in a 4-a zi dupa ET si din a 5-a zi sa iau utrogestan de trei ori pe zi cite 2 intravaginal si una pe cale bucala de fiecare data(in total 9 pastile/zi). Mi-au zis sa nu intrerup decit daca imi vine CM iar daca testul iese pozitiv sa continuii.

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Any poti folosi seringile de care spune Aniast si sa schimbi acele sau poti folosi seringi cu ac nedetasabil. Dimineata tocmai povesteam ce-am patit eu cu seringile cu ac detasabil, ca a ramas o buna bucata din continut in seringa......
DanaP de la piscaturile pe creier de dimineata, am trecut la piscaturi serioase pe ovare, deci actiunea incepe.......
Aaaa si am inceput sa ma relaxez, sa mananc cu pofta, sa pic pe mine de somn....

Mergi la inceput