FIV 106

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

M Oana,Kora,mersi mult pt raspunsuri. Eu sper sa ca nu sunt asa de nestiutoare,mai bine zis ignoranta.Nu suport oamenii astia.Care dau deja pronosticuri dar nici nu stiu cu ce se mananca.Sau poate asa gandesc acum,cand am citit cu ce se mananca. A trebuit sa-i explic mamei mele o ora s-o fac sa inteleaga cum functioneaza un FIV...de fapt cum ia nastere un suflet.Parca n-as fii vrut sa stiu atatea...dar nici sa nu stii nu e bine.Ceva de mijloc poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cu durere in suflet va anunta ca am eliminat un embrionas. Era cat o gamalie de ac de culoare maro si legat de el un firicel alb de ~ 5cm.
Azi dimineata am vrut sa-mi fac si eu un test din urina, si l-am vazut pe tampon. daca Cris a facut ET joi, si i se pozitiveaza asa de frumos, eu care am facut cu 3 zile inaintea ei.... am sperat si eu la ceva. Am facut totusi testul si o a 2-a liniuta abia vizibila a aparut. Cred. L-am pus si pe sot sa se uite si el a zis parca. Dar ma gandesc ca ar fi doar dorinta noastra. Stiu ca e prea devreme pentru teste. In mod normal a 14-a zi de la ET ar fi luni, si cred ca atunci trebuie sa fac beta hcg-ul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Buna fetelor. sint si eu nou pe forum si desi va urmaresc de ceva timp abia azi m-am hotarit sa scriu. Sint si eu la prima incercare de FIV+ICSI, mai precis pe 14 feb. am facut punctia din care au rezultat 8 oute frumoase iar pe 16feb ET cu 3 embrioni f. buni (cel putin asa mi s-a spus). Poimine adica vineri 2 martie mi s-a recomandat sa fac primul test de sarcina. Nu e nevoie sa va descriu ce simt si ce emotii am... Doresc tuturor fetelor in focuri multa,multa bafta. Am sa revin vineri cu vesti.

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

moniti-a zis dr. ca era embrion?? Eu nu cred. Si daca ti-a iesit si liniuta 2 slaba!! mai bine vorbim maine dimineata sau mai clar vineri! Eu tin pumnii sa sti!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

A mai facut cineva ET cu embrioni doar cu 2 celule? Cai ai mei toti 5 doar atat au crescut si deja nu mai imi fac prea multe vise. Embrioloaga spune ca s-ar putea sa mai creasca pana maine la ET si eventual sa discutam cu dr. sa implanteze 3.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aldolinanu stiu inca cand voi face ET-ul astept sa vb cu dr ,poate stabilim impreuna.
Marina iti tin pumnii azi sa ai productie frumoasa.
Tuturor fetelor care sunt in tratamente si in focuri le tin pumnii.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MONI eu nu cred ca ai eliminat vreun embrionas cine stie ce o fi fost si eu eram disperata ma uitam tot timpul pe tempon, in toaleta sa vad ceva,am citit pe undeva ca nu se vad decat la 2 sapt de la ET daca ii elimini pana atunci sunt foarte mici pentru a fi vazuti cu ochiul liber.Eu cred ca esti graviduta iti mai treb "actul"

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

cris86 pe site-ul lui dr. T am pus eu intrebarea in cat timp se elimina efectul pregnyl si mi-a zis asa: 5000 in 7 zile si 10000 in 14 zile. Poti da o cautare si ai sa vezi. Bafta multa.
antosit, ca sa nu faci candida poti lua nistatina pe tot parcursul tratamentului, dar mai sigur intreaba si medicul ( eu m primit indicatia de la medic dar mai bine te asiguri tu)

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Gabiu!
Moni vrei sa vin cu ,stiu ca asteptarea asta este un cosmar dar mult a fost putin a mai ramas!Mai ai un pic de rabdare pana la testul de sange de LUNI! Cris este si pt. tine valabil...nu va mai ganditi la prosti pt. ca finalul sigur va fi asa:!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

moni sigur esti. Chiar daca e pala, liniuta e acolo si important e sa fi iesit in primele 5 minute. Te asteptam cu testul de sange vineri.

crisce faci? ai mai facut test?. Eu cred ca esti gravi. Te pup si tin pumnii.

Adhnana 7+

Mergi la inceput