Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Elena, iti doresc insanatosire grabinca si tratament cat mai usor!Noi am fost ieri sa luam rezultatele testului de alergie. Slava Domnului ca nu are nici o alergie grava (din cele testate evident) adica doar o usoara alergie la lapte si o si mai usoara alergie la praf si mucegai. Medicul ne-a spus ca nu trebuie sa ii scotem alimentele din lapte si ne-a spus ca in general e bine copilul si vom urma tratamentul inca 2 luni. Deja ia singulair de un an si 3 luni si flixotide-ul aproape la fel.Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Buna fetelor,

Gata ne-am intors si noi de la munte, desi abea acum vremwea s-a facut cu adevarat frumoasa.Dar asta e!...
Ne-am plimbat in fiecare zi, chiar si duminica cand a cam plouat si prin urmare scopul a fost atins, adica, copilul a RESPIRAT!!!!

Nicole Condoleante! Imi pare rau pentru pierdrea bunicii.

Karina, Foarte frumusel elf-ul tau. Despre tort nu fac nici o apreciere, nici nu l-am vazut. Tocmai incerc sa slabesc si am impresia ca si privitul ingrasa.
Cat despre faptul ca lui Bogdan nu-i mai place la gradinita, nu stiu ce sa zic. Eu sunt cam sceptica ca in alta parte i-ar place mai mult.. Rares dupa cateva luni (3-5, in functie de gradinita) nu mai vrea sa mearga, gaseste tot felul de motive care, de necrezut, chiar se verifica, dar cu toate acestea cred ca e cusurgiu, nesociabil si ciudat. De ce unii copii stau 3-4 ani la o gradinita,si noi nu putem?? Noi intamplator, ne-am imbolnavit rau si nu mai mergem din acest motiv pana in mai, dar nici din mai nu vrea sa auda de gradinita.

Cristina C Rares are trotineta de anul trecut, dar n-a reusit sa invete sa mearga pe ea. Abea a invatat sa mearga pe bicicleta. Dar, noi nu putem fi un etalon - kla toate cele ce tin de motricitate am fost mai intarziati.
cristina 22 Noi am fost anul trecut la stomatolog, si chiar asta ne-a facut- un periaj. Rares a fost cuminte si a colaborat.

Sanatate tuturor bolnaviorilor si toate cele bune tuturor

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus, mamici.
Noi suntem bine, putin cam ocupati dar asta este... Ne tot chinuim sa ne cumparam o bucata de teren la 25-30 de km de Brasov si nu prea reusim, preturile cresc... Am ajuns pana la notar insa... au aparut ceva probleme la cumparator.
In rest suntem ok, Stefan este mai suparat ca tati este plecat iar... :( Se mai trezeste noaptea si plange dupa el, dar asta este.

Am fost si noi o data la stomatolog cu el, el are nevoie de un periaj, dar nu l-am asezat deca pe scaun si a inceput sa planga, dupa aia a facut febra 24 de ore, nu stiu de la ce... Asa ca o amanam.

KAtty, sper sa fiti mai bine, sa fi fugit boala de la voi. Am si poze de la Cheile Gradistei, dar nu prea am timp sa le pun...

Crig, si noi avem maine o activitate cu mamele la gradi, si Stefan canta cu toata gura cantecelele la gradi, dar nu raguseste. Inca.

Karina, am vazut pozele, foarte dragut si costumul, si copilul :). Ma bucur ca ati gasit ce va trebuia. Iar tortul... oau!

Elena, multa sanatate si sa treaca fara medicatie, desi daca ti-o recomanda medicul nu ar trebui sa iti faci probleme.

Cornelia, si Stefan este mai in urma la partea de motricitate, asta am observat-o eu, este mai impiedicat... nu-i place sa coloreze... nici sa decupeze pe linie... :)). Dar ne face capul calendar cu gura lui mare... Compenseaza.

Maine avem o activitate cu mamele si copiii lor la gradi, sa vedem ce va fi. Apoi vineri s-a organizat o excursie la Sambata de Sus, cu parintii care pot veni. Mergem si noi amandoi, cu masina.

Of, aglomerate au mai fost zilele astea... Maine am a cincea lectie de soferie, sper sa ma descurc din ce in ce mai bine, as vrea sa capat mai multa incredere in mine. SA imi tineti pumnii, nu prea am timp de legislatie...

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

"Cornelia, si Stefan este mai in urma la partea de motricitate, asta am observat-o eu, este mai impiedicat... nu-i place sa coloreze... nici sa decupeze pe linie... :)). Dar ne face capul calendar cu gura lui mare... Compenseaza." postat by Nicoleta
Ce bine zici.
Succes la scoala de soferi. Stai linistita, legislatia e floare la ureche, indemanarea la condus e de baza. Iti spun eu care am luat traseul a patra oara, cu sala cu 26 puncte de fiecare data.
Si ca mi-am adus aminte o chestie simpatica...
Cand ne intorceam de la Busteni, tocmai ieseam de la benzinaria de la Comarnic(Rompetrol) si un domn politist imi face semn sa trag pe dreapta. Trag... imi cere actele si imi spune ca pe drumuri nationale si europene se merge cu luminile de pozitie aprinse, lucru pe care-l stiam, dar uitasem sa le reaprind dupa oprirea la benzinarie, fiind ziua in amiaza mare.
Ia actele se duce sa scrie procesul verbal si Rares ma intreazba ce a vrut si de ce nu plecam. Ii spun ca tocmai imi scrie o amenda ca am mers fara lumini, moment in care brusc izbucneste in plans si zice sa-i spunem ca a fost din greseala si nu mai facem(asa spune el cand face boacane!)
Abea l-am linisit si mi-a promis ca de acum inainte imi va aminti el sa aprind luminile De altfel totel ne aminteste tot timpul sa ne punem centurile. Cu timpul le vom trece pe toate la el, ca noi suntem batrani si uitam.

O zi buna,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia m-a amuzat reactia lui Rares.Sunt simpatici foc prin felul cum percep unele lucruri.
Karina bravo lui Bogdanel!!Costumul e tare frumos si cel care il poarta de asemenea.Tortul tau arata tare bine!!
Lucia ma bucur ca Liviu e bine.
Elena sanatate!
Nicoleta ce fain ca mergeti in excursie!La Mariuca nu s-a organizat nici o activitate extrascolara si acest lucru ma nemultumeste(printre altele...)
Katty sanatate lui Robert!
Nina unde esti?si multumesc pentru urari!
si sanatate!!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare mamici de copilasi nascuti in 2002,
la multi ani bobonicilor pesti... si o primavara minunata...

la dentist ...ooff, nu am mers cu Ema desi i-a aparut o cariuta...din pacate ea nu sta pe scaun multa vreme daramite sa se uite stomatologul la dintii ei...

o sa merg totusi sa intreb cum se procedeaza ...si cine se baga sa controleze un copil ...mai special...

va doresc sa iasa minunat sarbarea de 8 martie...sper ca Ema sa paricipe la anul,,,cand va fi si ea la gradi...

va pupacim

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani mamicilor si fetitelor!
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite pe toate planurile!

Mami 33+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani mamici si fetite! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, dragi mamici !
Sa fiti sanatoase si fericite,
iubite si apreciate, asa cum se cuvine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani de 8 martie, mamici!

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput