Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hristos a-nviat !
Dragi mamici, sper ca va bucurati de un Paste minunat, alaturi de piticii vostri si restul familiei !
Elena, insanatosire grabnica lui George si ne gandim in continuare la tine si la bebelina, sa va intalniti cu bine, joi sau vineri, cand va fi sa fie marea intalnire !
Cristina a fost si ea racita, dar fara febra, doar cu mucoasa si tuse, iar acum este mult mai bine, se bucura in voie de verioarele ei.
Lucia, nastere usoara mamicii si sanatate atat lui bb Teodor, cat si mamicii !
Nicole, felicitari, inca o data, pentru job !
Samurai-lady, sarcina usoara in continuare !
E bine ca va fi baiat, ca va avea Ken un partener de joaca, mai tarziu. Iar tu....vei fi inconjurata de 3 .
Tuturor, va doresc o zi minunata in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am pus si noi poze:
http://family.webshots.com/photo/2720380100087737923iDQhST

Samurai lady, ce dulce e Kenutz!!!! Cred ca la varsta asta vor fi frati mai mari responsabili !!! David isi doreste si el un fratior, mai ales de cand ne tot intalnim cu Elena si il vede pe baby David!!!!

Elena, bafta!!! Asteptam curand poze cu bebelusa!!! Sanatate lui George!!!

Gabb, ce de oua!!!! Noi nu am mai fost la alt egg hunt decat la gradi...dar am facut acasa si la piscina cu prietenii!!! Numai el stie cate bomboane si ciocolata a mancat zilele astea!!!!
Felicitari pt job!!! Ce lucrezi???
Julian s-a mai ingrasat...asa pare...si imi plac tare mult pantalonii camouflage

Nina, Sanatate Cristinucai!!! Si David e cu ceva mucisori...si abia am scapat de tuse...dar prietenii lui au avut otite si raceli puternice asa ca ma bucur ca am scapat doar cu atat!!!!

Lucia, sanatate lui Teodor!!!
Ce mai face Liviu??? Se simte bine in vacanta??
Azi a fost prima zi de gradi si cativa copilasii de abia s-au desprins de mamici...dupa o sapt de vacanta!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim de urari!Sinzi ce sa spun, Liviu e in vacanta de doua saptamani pentru ca a racit si l-am tinut acasa o saptamana apoi a venit Pastele si cu siguranta luni va face iar circ ca nu vrea la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hristos a Inviat la toata lumea!
Sper ca ati petrecut bine de paste. Am citit tot ce ati scris, am vazut si pozele toate.

Va pun si eu cateva poze mai recente cu Andrei de la paste:
poze

Edit: nu prea pot sa scriu fiindca nu ma simt in apele mele, dar sper ca maine ma voi simti mai bine si atunci va voi scrie mai multe.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ajutati-ma sa inteleg lumea!

din pacate costurile terapiei ABA sunt foarte mari si nu reusesc sa strang in fiecare luna bani pt plata tutorilor, logopedului , coordonatorului de programe, materiale etc.

cine poate sa ajute la terapia Emei ma poate contacta pe adresa de mail mari_paun@yahoo.com

Donatii se pot face in conturile deschise in Romania la:

RAIFFEISEN BANK S.A, Sucursala IALOMITA. Slobozia, b-dul Chimiei, nr 13.

Titularul contului: Baba-Paun Mariana

Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029
Cont in EURO: RO98 RZBR 0000 0600 0777 3179
Cont in USD: RO87 RZBR 0000 0600 0777 3183

Va multumesc !

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia si cand incepeti din nou gradi??? David s-a dus cu placere...e prima gradinita la care merge cu mare placere si nu vrea sa vina acasa cand trebuie sa il iau!!!
Nici in Ro, si nici la prima gradi aici nu a mers cu atata placere!!!!

Katty, am vazut pozele cu Andrei...e tare dulce..am vazut ca are si prietena...sau e verisoara lui???

Nu stiu daca v-am mai intrebat, copii vostrii dorm la pranz???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

,
Nu am mai reusit de o gramada de vreme sa mai scriu ceva. Dar m-am pus la curent cu noutatile.
Imi pare rau sa aud ca sunt copilasii bolnavi. Noi am trecut cu bine, zic eu, peste iarna. David a fost doar putin racit, fara febra sau otite, cum facea anii trecuti. Nu pot spune acelasi lucru despre fete, care si acum sunt mocoase si tusesc, cand una cand cealalta sau amandoua. Cu cea mica am ajuns intr-o vineri noaptea la urgente cu 40.8 febra.
Altfel David creste, te poti intelege tot mai bine cu el,....atunci cand vrea. Din februarie nu mai merge la cresa. Am renuntat fiindca am zis ca ne mutam din oras....dar suntem inca aici. Mama mea a pelcat la sfarsitul lui ianuarie si de atunci sunt cu sotul meu acasa. A fost o perioada cam grea si pentru el si pentru copii pana s-au obisnuit. El e mai exigent mai ales cu uitatul la televizor....eu eram mai moale, ca sa am liniste ii lasam sa se uite. Mai are un prieten, vecin cu care e mai toata ziua, de fete e satul, cu toate ca se joaca mai si joaca impreuna.
...a inceput sa-l intereseze tot mai mult literele, ma intreba peste tot ce scrie, ...abia astept sa inceapa si el gradinita. Oricum preocuparea de baza au ramas masinile. Mai nou e inbunit dupa un film de desene animate cu masini "Cars" s-ar uita non stop numai la filmul asta. Mai rau e ca a molipsit-o si pe Daria cu televizorul.
..In rest suntem bine eu su munca, abia astept sa vina vacanta. In mai am cateva zile de concediu vom merge in Austria la un kinderhotel....apoi la inceputul lui iunie venim in Romania pentru doua saptamani.

Vap pup, si multa sanatate!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cristos a Inviat !

Nu am mai scris de mult, dar v-am citit. Nu prea am mult timp de scris, dar imi face placere sa citesc rindurile voastre. Imi pare rau cind copilasii sint bolnavi, ma bucur cind se insanatosesc, astept cu nerabdare sa nasca Hellene, ma emotioneaza nespus sarcina lui Sam (noi doua am fost "colege" la sarcina cu nazdravanii Ken si Bogdan) si-mi pare rau Mari ca nu reusesti sa stringi banutii pt. terapia Emei.
Am vazut si pozele, ma relaxeaza enorm vizualizarea lor...

Bogdan e bine, otita s-a vindecat, a inceput de ieri sa mearga la gradi si ne pregatim sa incepem in curind cursurile de inot. Am cumparat deja casca, trebuie sa mai cumparam si un halatel de baie.

Am fost saptamina trecuta cu Bogdan la control la o doctorita ORL pediatru la o clinica particulara si a spus ca totul e OK, mai are o cicatrice in urma otitei, dar polipii sint mici, deci nu e cazul de operatie. M-am bucurat enorm ca am scapat, macar de data asta

Sinzi, nu stiu daca tu, dar a mai intrebat cineva de somnul de prinz al copiilor. Dar nu-i bai, ca iti mai raspund inca o data cu placere: Bogdan doarme zilnic la prinz, dar daca-l las sa doarma dimi mai mult, atunci nu-l mai pot culca la prinz. Cind merge la gradi, se scoala dimi la 7-7.30, doarme la gradi 1-2 ore (sincer, nu stiu exact cit), iar seara il culc la 21.15-21.30, rar la 22. In schimb in weekend si eu dorm mai mult, asa ca ne sculam pe la 9-10 si nu-l mai culc la prinz, ca numai adoarme seara.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adevarat a inviat!
Am citit ce ati scris, ati fost harnice.
Nu prea am timp sa scriu, dar revin, noi am fost plecat de sarbatori, Stefan este spre bine, a luat antibiotic.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Adevarat a inviat!

Desi n-am mai scris de mult( am fost cam ocupati cu sarbatorile), suntem sanatosi si ne distram de minune. Ii place teribil sa stea acasa, sa aiba program de voie, sa nu faca "lectii"(adica fara colorat, fara scris, fara desenat, fara jocuri de logica). Singura activitate care ii face placere este filmul de desene animate CARS (te intele MIRA) pe care il vede de doua ori pe zi(cred ca l-a vazut deja de vreo 60 de ori si inca nu s-a plictisit). Acum mai nou face comparatii intre carte si film si imi spune in ce constau diferentele.
Eu sunt foarte ocupata cu organizarea unei petreceri de ziua lui(care se apropie) si am tot cautat un loc de joaca la preturi rezonabile si care sa aiba si liber in ziua cu pricina. A fost foarte complicat, dar am invins.
D la 1 Mai speram sa ne intoarcem si noi la gradinita, desi nu-l incanta deloc aceasta idee.
Sanzi Rares nu mai doarme la pranz de vreo luna. Se trezeste destul de tarziu dimineata(pe la 9,30-10,00), iar de culcat se culca pe la 22,00. Am incercat sa-l oblig sa doarma, dar se chinuie si se foieste de la 14,00 doua trei ore si apoi adoarme la 17,00, se trezeste la 19,00-20,00 si apoi trecem de miezul noptii caci nu mai are somn.Poate dupa ce incepem gradinita si se va trezi mai devreme, va simti nevoia sa doarma si la pranz.
Karina Ma bucur ca Bogdan e OK. Si noi abea asteptam sa mergem la inot, dar poate in mai, daca se face cald. Tu cum te mai simti? Aveai ceva probleme de sanatate? Oricum multa sanatate tie si baietilor tai.
Katty - foarte scump Andrei in fotografii.
Samuray Lady - sarcina usoara in continuare.
Elena- nastere usoara, daca nu cumva s-a intamplat deja.
Lucia - Succes la gradinita cu Liviu, stiu cum e!
Nina - sanatate Cristinei.
Nicoleta, Nicolle, Mari, Crig si tutror fetelor multa sanatate si o toate cele bune.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput