Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Julian e mai bine daca pot spune asa... astazi nu a facut febra tusa e mai rara, dar oribila... aseara cand l-am pus la somn a adormit si dupa 5 min s-a trezit tusind, asa de reu ca a vomat tot s-a speriat tare. ...

Lucia, sa sti ca si J era la fel, in prima saptamana pangea de cate ori il ducea, si dupaia i-a trecut.. plangea exact cat eram eu in clasa sau cat ma vedea, cum vedea ca am plecat se oprea si se juca.. si eu zic sa continui si sa ii explici ca nu se merita sa planga, tu oricum vi dupa el, si alti copii stau frumos acolo si se joaca sa stea si el cumintel si sa se joace ... poate tine faza.

sanatate la toti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabi, multa sanatate!
Lucia, cu perseverenta cred ca treceti voi si de etapa asta.
Sanzi, te salut!

Noi suntem bine, sanatosi. Vremea e cat de cat mai buna si am inceput sa iesim pe afara cu bicicleta. Azi a fost prima data. Eu iarna nu ies cu el afara, mi-e frig, gasim activitati de interior, ma bazez pe ce iese afara la gradinita, dar de acum inainte vom iesi zi de zi si acasa. Voi iesiti des cu bicicletele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ruxij-noi iesim cu bicicleta, ne plimbam des prin Baile Felix, unde are loc suficient, iar eu alerg in urma lui.
Acum este bolnav, ii curge nasul, tuseste, se pare ca are polipi. Eu sunt in cautari de medici, solutii (am intors tot formul, am citit cred ca tot ce s-a scris despre polipi). Orl-istul nu recomanda deocamdata interventia chirurgicala, de care nici nu vreau sa aud.Suntem ffff suparati sa-l vedem asa, asteptam sa treaca week-end-ul ca sa mergem sa vedem si alte pareri medicale.

SANATATE VA DORESC SI NUMAI BINE!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim de incurajari, asa e, de fermi suntem fermi si vrem sa nu ne abatem de la drum. In 2005 au fost prea multe probleme de sanatate si nu chiar banale si de aceea am renuntat, acum atata timp cat suntem sanatosi nu ne gandim sa dam inapoi.Ieri m-am bucurat ca a fost f bine dispus seara si nu a mai suspinat si a domrmit f bine la pranz, dimineata a plans un pic ca ar fi vrut sa doarma insa la gradinita a inceput iar plansul si venea dupa mine ca el vrea acasa. Asta e, vedem si noi cat dureaza adaptarea asta.Cristina22, ii doresc sanatate multa lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Salut mamici!
Sunt mami de gemeni(fetita si baiat) mai mari decat cei de pe pag gemenilor si de aceea am venit aici sa vad ce mai fac ai vostri copilasi.
Ruxij si noi am iesit ieri cu bicicletele si am o febra musculara...dar ce conteaza atunci cand distractia a fost maximaAcu ploua .....mare dezamagire...
Gabbrila ai mei spiridusi numai ce au terminat cu raceala, asa ca stiu ce inseamna...eu le mai dadeam seara, inainte de culcare, lapte cu galbenus frecat cu miere, pentru a avea un somn mai linistit si pentru a le mai calma tusea.Sanatate multa si putere.
Lucia taaareee ...sensibili (sa nu spun altfel)sunt baietii astia...Al meu cavaler mi-a plans aproape 1an...atat cat il lasam la grupa, apoi se linistea.Tine cont ca o avea pe sora-sa.Eu zic sa nu cedezi asa usor, mai ales ca acum e si mai mare si stie exact unde trebuie sa bata....nu crezi? Si daca a mai fost si bolnavior...stiu foarte clar sa speculeze chestiile acestea.Asa ca nu te lasa invinsa asa rapidBafta multa si putere!
Mai sunteti pe aici si mamici de gemeni?
Va salut pe toate si va invit sa-mi vedeti
Pupici de la Tamyra si ai sai spiridusi ROBERT ARMIN si DARIA REBECA()26 iunie 2002
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow, Tamyra, ce frumos sa ai gemeni fetita si baiat. Stiu, stiu, e frumos dar e si greu. Sa iti traiasca micutii si sa fie sanatosi!Ai dreptate, copilul stie sa profite, dar nici noi nu ne dam batuti. Si chiar asa face LIviu, cum spui tu, doar cand e dus la clasa plange apoi se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tamyra, ce draguti! Sa fie sanatosi! Mi s-a parut mie, sau nu seamana asa de tare unul cu altul? Au fost monozigoti?
Lucia, vor veni vremuri mai bune.
Noi ne-am plimbat aseara, apoi am gatit ciuperci cu mamaliguta pentru tati care s-a intors mai devreme decat a crezut, adica eu am gatit, el s-a jucat si m-a tot chemat... :)
In rest este ok, imi cam drege glasul si ma tem sa nu-i fi recidivat sinuzita, vreau sa merg la un orelist cu el, cat mai repede. Dar nu tuseste, Singulairul asta isi face treaba...
Astept sa se termine ploaia asta, desi imi place ca mi se prind pomii plantati...
Daca sambata viitoare va fi bine, plantam altii, vrem mai multi ciresi, ca avem doar unul :)
Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 2 saptamani pana la Pastele ortodox... Vom incepe pelerinajul la bunici.
Va doresc un week-end placut si sanatate micutilor bolnavi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sa aveti un weekend placut mamici si pitici, si eventual soare! La noi ploua si e urat, dar sper sa fie ok maine si duminica!
Tamyra, bun venit, suntem con-judetene, ti-am admirat puiutii, sa iti traiasca si sa fie sanatosi!

Va pup pe toti si aveti grija de voi!
Elena

Mami 35+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Cat a fost vreme frumoasa numai pe afara am stat si noi, cu bicicleta, trotineta si rolele. Dar cel mai mult, rolele ii plac Cristinei.
Acum, cu vremea asta urata, avem activitati in casa. Joaca preferata fiind....cu papusile, bine-nteles. Cristina adoarme cu papusile si se trezeste cu papusile.
Acum, ne tot intreaba cat mai este pana la Paste, vand vine vacanta si vin si verisoarele ei dragi la noi in vacanta.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor, Julian si Andrei !
Lucia, felicitari pt. gradi ! Inceputul e greu dar va fi bine, ai sa vezi !
Elena, incet, incet, se apropie marea intalnire cu minunea din burtica. Multa sanatate in continuare !
Mari, voi ce mai faceti ? Cum e Ema ?
Tamyra cu Robert si Daria, bine ati venit in clubul nostru !
Sa iti traiasca scumpele comori, mamico !
Daca te uiti pe prima pagina a subiectului nostru, gasesti o lista cu toti copilasii din 2002 si vei gasi si cateva perechi de gemeni.
La povesti cu noi mai intra Theodora, mamica de gemeni, dar nu a mai scris de multa vreme la subiectul nostru.
Am sa va trec si pe voi pe lista, luni, ca acum nu mai am timp iar in weekend nu am acces la net.
Tuturor, va doresc un weekend minunat, in ciuda vremii de afara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Dragi mamici, ma bucur mult ca m-ati primit in randurile voastre si va multumesc tuturor pentru urari si aprecieri
Sunt tare pleostita astazi....vremea asta ma scoate din minti
Lucia e adevarat ca e greu ...pentru toate mamicile....dar satisfactiile cred ca te fac de multe ori sa uiti noptile nedormite,crizele de nervi,reprizele de plans contnuu si disperarea ca nu stii ce are...;nu-i asa ca-ti suna cunoscut?Cred ca e important sa stii sa ceri ajutorul atunci cand ti se pare ca ...o iei pe aratura....Eu cam asa am facut.
Nicoleta a fost o sarcina gemelara bivitelina...Si acum imi suna in urechi cuvintele dr.Sunt atat de diferiti...., nu doar ca infatisare:Daria este artista, aeriana pe cand Robert este extrem de calculat, perfectionist.EA vrea cartofi prajiti ,EL piure...si lista poate continua dar nu vreau sa va plictisesc
Elena daaaa....suntem la o aruncatura de batCat mi-e de dor sa fiu graviduza....dar daca ies iar 2...ce ne facem cu totii intr-o garsoniera ANL???Am innebunit cu totul, vremea e de vina
Ti-am vazut cavalerul, e asa de mandru...Sa ai grija de tine draga burtica si sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie,ca ai sa ai....Nu le poti face pe toate fara sa fii afectata...mai incolo.
Anina multumesc Ai o super printesa.Sanatate si numai bine.
Abia acum incep sa fac cunostinta cu voi si sa va admir comorile si de aceea va pup pe toate si va urez tot binele din lume!
Voi ati inceput sa dati ceva vitamine copiilor?Ce anume?
Pupici de la Tamyra si ai sai spiridusi ROBERT ARMIN si DARIA REBECA (26 iunie 2002)
Aici ne puteti vedea: http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1

"Dragostea este cea care invarte Universul, iar cand nu reusim sa folosim dragostea asa cum trebuie, intreaga fiinta sufera "

Mergi la inceput