baietelul meu de 10 luni a fost diagnosticat cu bronsita astmatica. As dori sa stiu cit mai multe despre aceasta boala: cauze, manifestari, tratament.etc
Draga aurap20.Si eu am un baietel care are3 ani.Problemele noastre au inceput cind copilul nostru avea 2 luni.Dupa doi ani de spitalizari copilul nostru a fost diagnosticat cu aceasi boala.DE cind au inceput problemele copilului nostru am fost internati in aproape toate spitalele din oras.Dupa lungi tratamente cu tot felul de medicamente am dat intimplator de o doctorita homeopata.Urmam tratament de aproape 1 an si baietelul nostru nu a mai avut nici o problema .Se simte foarte bine.Incearca si tu poate te va ajuta.Iti doresc ca si copilul tau sa se faca bine
in primul an de viata baiatul meu a fost racit de 21 de ori: rinofaringite, laringite acute, bronsite acute, pneumonie, otite...de multe ori dupa 2 saptamnai de tratament cu antibiotice faceam pauza 2 zile si iar se imbolnavea..si noua ne era frica ca va avea probleme de astm ..plus efectele secundare ale antibioticelor...
din iunie anul trecut suntem in tratament la medic homeopat..nici eu nu prea credeam in asa ceva, dar citind pe forum ce rezultate bune au avut alti copii cu probleme de afectiuni respiratorii am zis sa incerc..nu-mi pare rau deloc..se implineste un an si a fost racit doar de 4 ori, dintre care de 2 ori cand am reusit sa-l gasim pe medic si i-a prescris el tratament in 3 zile a trecut boala..fata de 2-3 saptamani cat dura de obicei...de 2 ori a fost in ajun de sarbatori de iarna sau cand era medicul in concediu si atunci l-am tratat traditional...
iti spun ca nu se compara situatia..il scoatem afara acum pe orice vreme, sufla pe el copii bolnavi si nu se "prinde de el"...
cauta pe net pagina de homeopatie si acolo gasesti adrese de medici homeoptai si din orasul tau, eu zic sa incerci..dar trebuie urmat intocmai indicatiile medicului si regimul de viata impus