Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

shpiry, acum am citit ce ai mai scris. eu invinovatesc medicii in totalitate pentru ceea ce mi s-a intamplat mie. consider ca ar fi trebuit sa faca si altceva in afara de a ma consemna sa stau in pat. acum eu si stiu ce ar fi trebuit sa faca. de asta ma bag in seama si iti impartasesc experienta mea. daca as fi stiut atunci ce stiu acum, situatia era alta. eu cu toate ca tot stateam in pat, o data la cateva zile mai aveam o sangerare mica (cate un stropisor). apoi iar nimic....si am tot tinut-o asa. acum, se pare ca undeva exista un vas de sange care tot sangera, se facea hematom care apoi se resorbea si care mai dadea acel strop la cateva zile. pentru ca acel strop sa fie eliminat, colul se deschidea un pic (cat sa lase stropul sa iasa). aceasta deschidere mica a colului a dus la contractii. contractiile, la randul lor, au scurtat colul.

ce era important atunci era sa opreasca acea sangerare. dar jumatate din medicii de la municipal au considerat-o neimportanta (cantitate nesemnificativa, rar).

in cazul in care tu ai acea sangerare, si o ai mai mult de o data, parerea mea este urmatoarea: sa faci niste analize de coagulare (daca le-ai facut, nu mai e necesar), si aici ma refer la cele facute la fundeni sau coltea sau institutul de hematologie, nu la cele uzuale. si sa iti monitorizezi IR-urile care pot duce la o circulatie defectuoasa a sangelui din cauza faptului ca vasele de sange se ingroasa si nu mai circula bine prin ele. Ambele probleme se rezolva usor. in cazul meu se pare ca au fost aceste IR-uri (pe care multi doctori nu le monitorizeaza inainte de saptamana 32)

sper ca am scris pe intelesul tuturor, am incercat sa nu folosesc prea multi termeni de specialitate.

tot ce vreau sa spun este ca pentru majoritatea problemelor exista solutii, trebuie doar sa stii cand sa le aplici. iar multi medici nu stiu. si e nevoie de experiente traumatizante ca sa stim noi, pacientii, ce ar fi trebuit ei sa faca.

shpiry, din ce imi spui tu, este suficient sa stai cumintica pentru ca problema sa se rezolve. oricum, nu te stresa, ai incredere in doctorul tau, dar mai intreaba si pe forum, ca sunt atatea de invatat de la fete. eu regret si acum ca nu am intrat pe forum atunci. as fi stiut ce stiu acum mai repede.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

chriszta, se vede la ecografie colul. se masoara exact.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

La multi ani de 1Martie,sa aveti o primavara frumoasa si plina de bucurii si bbei frumosi si sanatosi!

pepi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Shpiry, imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Sanatate multa, da-l incolo de serviciu ca nu se intimpla nimic daca ai grija de tine.
aylin, foarte frumos ai scris. Doar ca shpiry e in iasi, si nu stiu la ce analize are acces acolo (teoretic ar trebui sa se poata face toate ...).
Mihaela. Distractie placuta miine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Am sunat la dr si mi-a iesit bine si al 2-lea triplu test, asa ca imi bag bicioarele in el de bitest. Cu ocazia asta mi-am anuntat si colegii de birou ca astept un bebe, si unul din ei a zis ca se duce acasa sa se puna pe treaba ca ramine in urma.

Mergi la inceput

felicitari ioana!!!

cate saptamani ai?

Aylin, 15+

Mergi la inceput

aylin, multumesc. Am 17s+2z.

Mergi la inceput

m-a lasat memoria, si nu mai stiu cine cat are. noroc ca vad la semnaturi

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana felicitari pt rezultatele bune .

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Dragele mele...si in Iashi se pot face teste...Slava Domnului....doar nu suntem chiar asa de inapoiati!...ce-i drept...posibil sa se recolteze doar sangele...si apoi analizele propriu-zise sa fie realizate in Bucuresti....asta nu shiu...dar n-are importanta. Nu m-am gandit la chestia cu sangerarea asa de serios....pt ca s-a intamplat o singura data, foarte putin si nu a revenit sub nici o alta forma. Am sa vb cu dr. meu sa vedem ce analize mai am de facut...sa inlaturam orice dubii. Multumesc pt idee...nu mi-a trecut prin cap.
Va multumesc din nou pentru ganduri. Sunteti nishte dulcele!
Pupici

Shpiry 17+

Mergi la inceput