Am hotarit sa intarc copilul (are 1.6 ani). Am incetata alaptatul in urma cu 5 zile. Am luat Brocriptin. Pana aseara nu am avut nici o problema. Aseara insa mi-au aparut in lateral pe ambii sani sinte noduli durerosi, iar dimineata am muls putin lapte pt ca nu mai puteam de durere. Acum ma simt rau si am putina febra. Oare am facut mastita? Cum se trateaza?
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
probabil ai facut mastita, ar fi bine sa mergi la un dr. sa-ti dea antibiotic. Se pare ca l-ai intarcat prea brusc, si asta nu e bine nici tie, nici copilului.
Pana una-alta, mulge-te, macar de 3 ori/zi, la inceput mai mult, pana dispar nodulii, si dupa aceea treptet sa scazi cantitatea mulsa. Acest procedeu sa fie lent, sa dureze cel putin 1-2 saptamani.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Buna.
Iti spun din experienta ca am patit de multe ori. Odata am fost la un pas de operatie dar am scapat cu antibiotic dupa multe zile de chin cu febra foarte mare si dureri insuportabile. Pe scurt am luat ampicilina doza soc 3 pastile la 4 ore, dar am scapat. Efectul stari de greata, scaderea poftei de mancare si in final ma-am ales si candidoza si am trecut pe alte medicamente. Oricum consulta si un medic ginecolog.
Succes
P.S. si eu vreau sa-mi interc pe bb 2 si incerc sa-mi fac curaj ca stiu ce ma asteapta 

Eu am fost la un pas de mastita, dar in timp ce alaptam. Ce-i drept, n-aveam noduli. Doar sani durerosi si inrositi. Vreo doua zile am scos lapte cu pompa electrica - apoi sanii si-au revenit. Scoate cat mai mult lapte si mergi la doctor!
Sanatate!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Multumesc frumos!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774