Aspirante optimiste>20 ani(61)
Raspunsuri - Pagina 17
Blanche25 spune:
Anais,imi pare rau sa aud asta..poate a fost bb zic eu, mie de obicei nu imi intarzie, o sg data s.a intamplat sa imi vina dupa 5 zile de intarziere cu niste dureri imposible, luam cate 2 algocalmine si degeaba, simteam ca mi se rupe totul pe acolo, si am avut cheaguri multe multe, ca niciodata, si cred ca am pierdut bb,
Asta e , fruntea sus, suntem alaturi de tine si te intelegem perfect. Pupici
ancadragoman spune:
Anais imi pare rau ptr Z1
Oano tu vrei cafteala?
Hai ca vin acum cu dupa tine si dupa Ramo
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Anais, of , chiar nu ma asteptam. Imi pare tare, tare rau. Sunt alaturi de tine.
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
nushulica spune:
fetelor gravidutze ramo si oana nu va mai faceti probleme simptomele apar mai tarziu somnolenta urinari frecventa si greturile ...prin saptamana 6 sau chiar 7 ...eu zic ccc ca va stresati degeaba daca vreti mergeti la dr pentru linistea voastra dar ...atat bb n-are nimic creste in buna voie acolo in burtica
olivia hai sa facem un trio cu kriss la ??
INGRID
Laura Ioana spune:
Fetelor ce fain ar fi sa fie exact invers fata de vis
Nushulici suntem in aceeasi zi, Z24. Suna a bebe simptomele tale si nu fii speriata ca bebe nu poate fi afectat de nimic in primele 2 saptamani de la conceptie.
Olivia chiar ca ar fi fain sa arate asa Nu se pricep astia
As face si eu maine un test (cred ca de asta am visat testul, ca aseara atata m-am gandit sa fac un test zilele astea, de numa), dar mi-e groaza sa vad iar o liniuta si mi-e groaza sa vad chiar si doua liniute Mi-e frica de cum ar decurge sarcina...sa nu se mai opreasca in evolutie...vreau sa pot sa ajung sa nasc copilasul viu si sa-l am tot restul vietii.
Poze Laura
Cocolyso spune:
Anais imi pare rau....cred ca asa voi pati si eu.
Didi nu dispera desi si eu am momente in care imi vine sa renunt;vad pe urma atatea burtici pe strada, ca n facut de cate ori ma duc la doctor inainea mea e cate una care tocmai a facut avort.
Eu din totdeauna am avut grija de mine, sa nu fac avort, sa nu ma imbolnavesc, etc si acum ma chinui sa am un copilas ca si voi.
Uneori imi pierd speranta dar nici eu nu mai stiu de unde mai gasesc resurse.
Cand citesc pe forum ca sunt fete care incearca de ani zile chiar ma cuprinde disperarea.
Sa dea Dumnezeu sa avem toate copilasi sanatosi.
Anne_Ma spune:
AM SI EU O INTREBARE: ESTE NORMAL SA IASA COSURI DUPA OVULATIE? MIE IMI IESEA UNUL SINGUR CAND VENEA MENSTRUATIA.
CE SE INTAMPLA?
http://tt.lilypie.com/aaDWp2.png
Olivia26 spune:
Nusha, de acord!!!! Te duci tu acum si apoi sosesc si eu. Numai bine cand ma intorc in tara ne intalnim 6 sau mai multi...
Laurici, nu-ti mai face ganduri negre ca ai suferit cat pentru cateva vieti, de-acum urmeaza sa te bucuri.
Anne, vezi ca si Ramo se plangea tot asa de cosuri si uita-te la ea acum.
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
nushulica spune:
laurici si mie mi-e groaza si de I si de II la fel ma gandesc ca si tine ...dar de multe ori imi zic ccc ca nu o sa se mai repete iar la mine...poate da Dzeu si scapam sa ajungem si noi sa se nastem bblushii
hai sa facem maine amandoua test
anne si mie tot cate un cos imi aparea la cm...altceva nu stiu ce sa-ti zic
INGRID