Cum suna legea?

Cum suna legea? | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

De la bun inceput rog modelatorii mult,sa lase subiectul cateva zile la generale,are mai mari sanse sa fie vazut aici.Multumesc

Sa etalez lucrurile concret:

Bunicul a decedat.
-recasatorit(fara copii din a doua casnicie)
-din prima casatorie a rezultat decat mama.
Acum dupa decesul lui,care sunt drepturile mamei asupra mostenirei?
Ce spune legea?Trebuie facut vreun document?Daca da,exista vreo data limita?Ce este de facut,ca sa nu ramana pe dinafara?
Daca exista notari printe noi,sau oricine care s-a confruntat cu o situatie asemanatoare,sau care are idee de cum stau lucrurile,v-as ruga tare mult sa-mi da-ti un sfat si sa imi spuneti ce trebuie facut.

Sabina Y.11+

japonia prin ochii unui amator

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu sunt notar, dar te pot ajuta cu ceva informatii. Mama ta are dreptul la mostenire, normal, ca orice fiica. Acuma cred ca depinde si de bunurile dobandite de bunicul tau inainte si dupa casatorie.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

scuza-ma dar nu mi se pare o problema extrem de urgenta ca sa fie cazul unei exceptii. La forumul legislativ se uita foarte multa lume si vei capata un raspuns competent.
In plus notarul este singurul care iti poate spune ce trebuie sa faci dupa ce vedele actele depuse la deschiderea succesiunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ACum sper ca si aici,sa primesc ceva raspunsuri.
Pana acum:-trebuie evaluate bunurile!?
-este nevoie de succesiune.

Dar care or fi pasii concreti?

Sabina Y.11+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput