Divort in Arad sau Ghioroc?

Divort in Arad sau Ghioroc? | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Cine din zonele respective ma poate lamuri si pe mine unde trebuie depus dosarul pt divort.
ei locuiesc in ghioroc si toate actele le au facute in ghioroc - trebuie depus dosarul la ghioroc sau la Arad sau la Lipova.

va rog mult daca stiti sa imi spuneti si mie ... sau sa imi dati un numar de tel unde as putea suna sa intreb.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Conf. art.607 C Pr.Civ. cererea de div este de competenta Jud. in circumscriptia careia se afla ultimul dom. comun al sotilor.
Daca sotii nu au avut dom.comun sau daca nici unul din soti nu mai locuieste in circumscript.judecatoriei in care se afla cel din urma dom.comun, jud. competenta este acea in circumscriptia caruia isi are dom.paratul, iar cand paratul nu are dom.in tara, este competenta jud. in circumscriptia careia isi are dom.reclamantul.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ei locuiesc la ghioroc, dar nu stiu de cine apartin, arad sau lipova

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

ei locuiesc la ghioroc, dar nu stiu de cine apartin, arad sau lipova

Sanatate si numai bine

Nicole, nu stiu daca ai aflat sau nu, eu doar acum ti-am vazut mesajul si mi-am sunat nasa sa-mi spuna de cine apartine Ghiorocu, dar exact n-a stiut sa-mi spuna, zice ca ori de Lipova ori de Ineu dar cel mai exact poate sa-mi spuna maine cand e la birou. Sper ca nu e prea tarziu.

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

nu e prea tarziu...
Eu cred Lipova.. dar nu sunt sigura.. cand au cumparat casa in ghioroc la lipova au mers pt acte.

Ce se intampla daca ea a luat toate actele, certificat de casatorie, contract pe casa... el nu mai are numai buletin, poate pune la divort fara certificat de casatorie? Ea le-a ascuns ca nu vrea sa divorteze

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu poate fara copie certif casatorie..
Dar poate obtine un duplicat de la Of.Starii Civile!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina7+

Mergi la inceput

Thank you!

quote:
Originally posted by kriss79

Nu poate fara copie certif casatorie..
Dar poate obtine un duplicat de la Of.Starii Civile!

Cristina7+

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput