Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
tzuna spune:
ANCRIS-imi pare rau ca bebe mic e si el racit. Sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede de tot. Am intrebat un medic rezident si mi-a spus ca nu va fi grav daca il alaptezi. Dar eu nu stiu. Tu-l alaptezi pe ala mic? Cica asa ar mai avea si anticorpi de la tine. Nu stiu ce sa zic. Sper sa fiti bine cu totii.
Fetelor spuneti-mi si mie cand e bine sa vina lumea (noi oricum suntem destul de singuri in Bucuresti deci nu vom avea multi musafiri) sa-l vada pe bebe. La o saptamana , doua e prea devreme? La maternitate deja le-am spus tutror sa nu vina. E bine ca maternitatea e in carantina si programul de vizita e doar intre 15 si 17.
Chiar ma doare spatele si mi-e si putin greata.... Se precipita lucrurile? nici nu stiu ce sa mai cred.
Maine intru in sapt 39 deci ar fi bine pentru bebe sa se nasca acum.
karra80 spune:
HaideTZUNA tinem pumnii.....abia astept sa ne pov cum a fost.....curaj si multa bafta si sa ne tiii la curent

Eu am fost cu sotzul la o plimbare si acuma am ceva contractii care le-am simtit si pe drum.....nu dor dar e destul ......ca sa stau sa astept....sa vedem ce va fi.....
Eu inca sper la o minune de martisor daca nu poate de ziua femeii....
Karra 38+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ioanaradu spune:
vin la raport dupa ce am fost la dr.
cica bb matei nu va veni saptamana asta, se pare ca va mai sta inca o saptamana. se vede treaba ca ii place la caldurica. ne mai vedem cu dr peste 10 zile ... in caz ca nu se razgandeste matei.
tzuna in continuare 

. se pare ca fetita ta e mai harnicuta decat bb al meu.
38+
Matei Stefan
Krissy spune:
Buna ziua la gravidute si mamici. Sa vedeti ce o sa ne punem cu toatele pe nascut, om incepe in grup curand... Multa bafta la toate si bun-venit mamicilor si bebelusilor care se intorc acasa.
Suzy o fi bine? Speram sa primim ceva vesti curand...
Roxana, multumim de albumul de bebelusi, a fost o idee f buna. Ce draguti sunt cu totii, imi dau lacrimile!
Kmi, ai incercat cu "metoda italiana" de inducere a nasterii
? Doctorul meu mi-a spus ca din saptamana 38 se poate astfel induce nasterea natural. Sperma si stimularea sanilor ar elibera oxitocina necesara contractiilor productive. Asta cu conditia ca "apa" sa nu fie rupta, caci apare pericolul de infectie. Doar o parere, noi vream sa aplicam metoda de vineri incolo
...
Tzuna, se pare ca te pregatesti de-adevaratelea, iti tin pumnii sa fie totul bine. Daca zici ca si spatele te doare acum constant, cam te apropii de travalui, zic eu... Parca ziceai ca ai pierdut si "dopul" - cum arata, poti sa imi descrii un pic? Si eu sunt pe aproape, sunt cu 2 zile mai "mica" decat tine si umblu cu colul dilatat de 2 cm si moale de o saptamana... dar deocamdata doar discomfort general, contractii f neregulate si dureri ca la ciclu.
Eu tare as vrea sa mai aibe bebelusa rabdare macar 2 zile, am si eu un fix sa nasc in martie, mi-ar placea mai mult candva de martisor
. In plus, sotul meu merge maine la un ultim curs despre bebelusi, care este doar pt tatici
- "Baby care for dads only" si as vrea f mult sa apuce sa mearga, ca "baby care" de cuplu a fost f instructiv. Oricum, nu depinde de noi, cand va considera fetita ca e timpul, intre timp o sa vad dupa-masa ce mai zice medicul si ce imi mai face colul...
Ma opresc aici si va urez nastere usoara celor carora va vine randul, in ordinea sau nu a listei
!
Cristina
37+, cu
Sophia Antonia
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
kmi78 spune:
Mai dar de SUZY chiar nu se aude nimic, Roxana, Paula nu ati primit nici un mesaj? numa' sa fie bine!!
KARRA daca e asa pregatim si pt tine fetitele
;
AMMA eu cu dr Ludosan voi naste si asist moasa Hategan daca o stii, eu in ea imi pun speranta, bebe cu personalitate aveti daca i s-au promis atatea de tati si el tot nimic;
KRISSY stiu si eu de metoda asta italiana ca e bine de practicat dupa 38 sapt chiar mi s-a recomandat de moasa ca sa nu ajung pana la 40s sau mai rau la inducere, dar tati al nostru are retineri si e inhibat cand vede burta si se gandeste ca e bebe acolo;
39+6
roxanici spune:
Intru repede si scurt sa va zic ca Suzy a nascut, mi-a zis ora, am uitat-o, un baietel, 3250kg, 50 cm Apgar 10. Sunt bine amandoi.
Ea era extrem de pozitiva si fericita, a zis sa nu ne temem si sa fim curajoase ca nu e nimic imposibil si horror. Ii venea sa tzopaie.
A nascut natural(declansat) fara epidurala. Abia asteapta sa revina cu poze si povestiri si va pupa pe toate. Poate mai vb maine cu ea.
roxana
36+ cu Rares Teodor
paxela spune:
suzy
felicitari, refacere rapida , sa iti traiasca comoara sa fie sanatos
Nicolas Mihai
bun venit pe lume sa ai o viata fericita si lipsita de griji
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
Rebiana27 spune:
Salut fetele!
Mama, dar cate va pregatiti de marele moment... si cate au mai nascut de cand n-am mai intrat!!! FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI! REFACERE RAPIDA TUTUROR!
Si eu trec prin experienta durerilor de spate (mijloc) si de burtica si de cateva zile mi-e rau-greata (ma lasase de vreo saptamana!)... pe la scoala mi se spune ca nu mai am mult dar dr mi-a zis ca nu nasc curand asa ca... si oricum e bine pt bebel sa stea mai mult la caldurica.
Chiar acum cand scriu mesajul imi "danseaza" cu funduletul pe stomac. Cred ca va fi pasionat de samba.
Mai intru maine sa vad ce mai e nou! Pana atunci aveti grija de voi! Si
pentru cele care au vreun gand nocturn! 
Rebiana
34+
Vladi Andrei
RaisaFudulu spune:
Suzy felicitari si refacere rapida....bebe Nicolas Mihai bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, mancacios si sa-i bucuri pe parinti
Karra pun si pentru tine majorete imediat

Tzuna, KMI

Diana
33+
cu RAISA-MARIA
Rebiana27 spune:
Nu apucasem sa inchid si am citit despre Suzy!!!
FELICITARI!!!!!
CE CURAJOASA DE MAMICA!!!
REFACERE RAPIDA SI TIE SI BEBELULUI!
MULTA SANATATE SI NOROC PROASPATULUI BEBELUSH! 
Rebiana
34+
Vladi Andrei