Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

"Am o fetita de 3350gr.nota 9.nastere normala normala fara epidurala.s-a nascut la ora 16.20doctorita mea a ajuns numai la cusut ,mi s-a rupt si colul"
Bravooo TZUNA SA-TI TRAIASCA MARIUCA!

Am vorbit cu ea la telefon se simte bine si e fericita si linistita la ora 10 se duce la alaptat si abia asteapta sa-si tina comoara in bratze,colul s-a rupt din cauza ca a ajuns de la dilatatie 5 la 9 intr-un timp foarte scurt,tot de aceea nici dr n-a avut timp sa ajunga.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Bine ati revenit ANDREEA, e tare scumpa fetita ta SA VA TRAIASCA!! si zici ca laptic nu ai avut decat de ieri? dar parca imi amintesc ca tu aveai colostru inainte de nastere, sa inteleg ca nu are legatura?? Ce bine ca e asa cuminte... te mai asteptam cu detalii cand ai timp

AMMA si DANUTA , eu sunt cred ca mai puturoasa de fel iar cand ies , ies cu masina iar scurtele plimbari le fac asa pana la mag din colt sa zic, si si atunci merg agale ca mi-e grea burta, e greu sa merg rapid; macar daca aveam sotul mai plimbaret, dar...

...am vorbit cu moasa si a zis sa asteptam, nu facem nimic deocamdata , pt ca numai dupa 10zile de la termen se considera sarcina peste termen, asa ca tre' sa avem rabdare; maine merg la spital pt monitorizare;

Oare cum a decurs dilatarea la Tzuna? s-o fi oprit? sa speram ca deja e cu bebitza in brate si de aceea nu ne poate scrie sms

39+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Felicitari mamicilor!!! Doamne, ca m-am pus pe plans de emotii si bucurie!
Bine ati venit pe lume bebe de Selene, Tzuna, Suzy, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa aveti parte de multe frumuseti!!! Iar voi mamicilor si taticilor, sa aveti putere si sanatate sa ii cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!!

34+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANDREEA, BINE AI VENIT ACASA! TOATE CELE BUNE TIE SI BEBELUSHEI TALE!
HAI TZUNA! NASTERE USOARA! ASTEPTAM SA NE DAI VESTI!

Rebiana 34+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

din nou felicitari si bun venit in randul proaspetelor mamici. Sanatate,fericire,noroc si impliniri pentru voi si pentru BB-ii vostrii. Acum urmeaza partea cu acomodarea acasa si cu inceperea unei vieti care estecu totul diferita d cea pana acum.Eu una asa am simtit. Din pacate eu va informez ca am ajuns cu BB2 la spital la Gomoiu aseara pentru ca m-a speriat rau de tot faptul ca ii trageam din nas cu aspiratorul si in 2 min era la loc. Si mi-a fost tare frica. Ne-a dat picaturi cu oftamezone si sper sa nu mai faca asa productie mare. oricum azi amandoi au respirat ceva mai bine.

Sa stiti ca eu va citesc dar nu am timp absolut deloc sa scriu cat as vrea.
Va pupam

Ana-Maria,Radu-Cristian si Alexandru-Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

BRAVO TZUNA! ESTI O CURAJOASA! FELICITARI PENTRU NASETREA NORMALA ASA CUM ITI DOREAI SI PENTRU FETITA TA! MULTA SANATATE LA AMANDOUA SI REFACERE RAPIDA TIE!

Rebiana 34+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

FELICITARI TZUNA sa-ti traiasca Mariuca....sa te refaci repede...sa fiti amndoua sanatoase...ce ma bucur ca in sf ai reusit sa-ti vezi bebelusa.....asteptam in continuare vesti

Karra 38+ 1 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
ANDREEA bine ai revenit acasa ,sa-ti traiasca bebelina sa fiti sanatoase amandoua!
Felicitari SELENE ,refacere rapida si o bebelina sanatoasa!
TZUNA
KMI
OANA STEFANA
pt toate fetele care urmeaza.
ANDRA sa speram ca bebe mai sta la caldurica .

Eu merg maine la spital pt inducere.
la toate,si

39+6,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

kmi78 nici o veste nimik?????deci dam in continuare cu majorete.....

Karra 38+ 1 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Felicitari TZUNA sa-ti traiasca minunea mica si ti-e refacere usoara!

39+6,Robert Andrei

Mergi la inceput