Maine nasc si ne-am hotarat la acest nume.Va rog mult cine stie sa-mi spuna semnificatia numelui Timeea cu doi de "e" '
poate din greceste timaios=onoare,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Am gasit asa ceva pe un forum:
"Eu am o fetita pe nume Timeea Lorena.Timeea l-a ales nepotul.El a venit cu ideea.Zice ca inseamna 'bulgaras de aur'"
Nastere usoara!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Uite, citeste aici.
Daca mai vrei inca in plus informatii, desi cred ca aici gasesti mai mult decat suficiente, cauta pe google Timea meaning.
Felicitari ptr numele ales, cunoscatorii stiu de ce!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Va multumim mult ! Sotia mea a nascut o fetita de 3,3 kg si 50 de cm, amandoua sunt sanatoase si frumoase ! Ne-a placut numele Timeea si nu cunosteam semnificatia sa.
Maine (joi) imi aduc fetele acasa. CE FRUMOS ESTE SA FI TATA !
Sa va traiasca minunea de fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
Si eu am o fetita de 7 luni pe care o cheama Timeea si ca si voi am bintuit netul sa vad semnificatia ...tot ce am gasit e ca ar deriva de la Timotei si ca inseamna "in onoarea Domnului".Pt ca m-a multumit informatia ,m-am oprit aici cu sapaturile.
Deja cred ca putem face un fan club pt "Timeea".
Gabi ,mami de Alex si Timeea.
Felicitari,sa va traiasca printesa cu acest nume frumos :-)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=19" target="_blank">
Concurs Cassian,micutzul marinar :-)
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
Foarte frumos numele ;)
Cred ca in Ungaria se foloseste mai mult. Stiu ca era un roman care mi-a placut foarte mult in copilarie: Omul de aur (?) al lui Jokai Mor. Era o Timeea acolo si mi-a placut si mie numele.
Sa-ti traiasca fetita!
Ce 'martsishor' frumos!!! Va doresc multa fericire si sanatate.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS