Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, slaba miscarea pe aici fetelor!!!! Adevarul ca pe asa calduri.... Vai, eu ma gandesc ca mai am putin si ma apuca nascarea... Mi se face o frica, mama-mama....
Imi pare rau pentru fetele care au probleme... E aiurea ca eu sa ma vait de nastere, cand exista femei care ar da orice sa aiba un bebe in burtica.... Va inteleg.... Ma inteleg si pe mine.... Sper sa fie bine pentru toata lumea pana la capat si sa avem parte de niste super bebiti!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,am ajuns pe pagina 2?Chiar nu mai scrie nici o pacienta a dr Nayel?
Eu nu prea am noutati dar sper ca in curand sa vin cu vesti bune pentru ca stiu ca ma panditi!

Annisia nu-ti fie frica de nastere pentru ca esti pe maini bune si sunt sigura ca totul va fi bine.
Sa ne anunti si pe noi cand va fi momentul ca sa putem sa-ti facem galerie.

Multi pentru toate fetele!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

neataaaaa.

are rost sa mai merg sa dorm?
ca oricum peste 2 ore se trezeste Alexandru.
bey pustiul asta se crede bebelus de o luna si a inceput sa se trezeasca de nspe ori pe noapte. io nu ma mai joc.
INCHIRIEZ COPIL. macar 2 ore dimineata ca vreau SOMN!!!!

Annisia, mai ai oleaca,
mi s-a copt neuronu si nu mai stiu ce faceam eu la 33 de saptamani.....a, da, sigur stiu, mergeam la serviciu.

Mergi la inceput

Nenica, e adevarat ca nea Nayel iar intra in concediu in luna august? Abia fuse in iunie si acum iar ii arde de destrabalare? O fi obosit saracul, la ce volum de nasteri fuse in ultimul timp... Stie cineva in ce perioada este nenea doctorul nostru in concediu? NU de alta, dar daca tot si-a bagat nasul 8 luni in sarcina mea, ar fi pacat sa rateze tocmai marele eveniment...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Offf, na ca mi-am raspuns singura la intrebare... L-am sunat pe nenea si mi-a confirmat ca pleaca in luna august. M-a programat joi la spital sa vorbim... Stiti ca eu nu mai calc pe la cabinet si el s-a obisnuit saracul sa ma cheme mereu la spital, ca i-am promis ca ii trosnesc asistenta daca ma mai calca pe nervi... Asa ca va spun joi cum facem cu galeria aia... Sper sa fie cat mai tarziu, ca imi este frica... Sau cat mai repede, ca sa scap si sa-mi vad in continuare de viata mea... Nici eu nu mai stiu cum e mai bine...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mah, pe unde umblati toate,ha?
ati plecat la mare?

annisia, mi-am bagat nasul in poznele tale.....mumoasa foc, a trebui sa le vaz pe toate,ca nu ma puteamdezlipi.

doamna Blueeyes,mirelaaaaaaaaa, ori am chiorat eu, ori tu nu mai intri nici pe messenger. eeeeeeh.
foarte bine, stati pe afara, megeti la plaja, la mare, la soare...
ce va pasa,ca io sunt baba si n-am voie la soare

crinuta... daca mai dai pe aici, si pe tine te-am vazut prin poze. tinerica, frumusica, n-amce zice.

amu ma duc sa o caut pemirele pe la alte sub'ecte.poate pe acolo mai trece

ps.... cine face capitol nou, sa schimbe numele in pacientele lui....k ma simt naspa ca am terminat cu el, si ma bag sa scriu io repede la subiectul cu numele omului.

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna!Sunt aici!
Doar ca nu am noutati si daca vad ca nu mai scrie nimeni...
Shine mersi ca te gandesti la mine!
Sunt pe aici,am fost la mare acum 2 saptamani,a fost super frumos si credeam ca l-am prins pe bebe dar iar am fost dezamagita.Acum incercam din nou.Am si eu cateva pozici de la mare!
Aseara l-am visat pe Nayel urmeaza sa merg la control si asa se intampla pentru ca ma gandesc tot timpul la asta.

Cum sa schimbam numele subiectului?Eu cred ca,chiar daca ai terminat cu el poti sa scrii in continuare aici pentru fetele care ar avea nevoie de info,pentru mine,de exemplu....

Annisia sa nu cumva sa nasti si sa nu ne anunti! Trebuie musai sa facem galerie!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va mai citesc din cand in cand, dar am avut o perioada mai grea si n-am mai apucat.
Deci Shine, zici ca mai vazut, ha? Tragi cu ochiul, da?

Blueeyes, iti tin pumnii, ca de obicei.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Offf, na ca mi-am raspuns singura la intrebare... L-am sunat pe nenea si mi-a confirmat ca pleaca in luna august. M-a programat joi la spital sa vorbim... Stiti ca eu nu mai calc pe la cabinet si el s-a obisnuit saracul sa ma cheme mereu la spital, ca i-am promis ca ii trosnesc asistenta daca ma mai calca pe nervi... Asa ca va spun joi cum facem cu galeria aia... Sper sa fie cat mai tarziu, ca imi este frica... Sau cat mai repede, ca sa scap si sa-mi vad in continuare de viata mea... Nici eu nu mai stiu cum e mai bine...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Draga Anisia nastere usoara!!!
Si eu iti tin pumnii sa nasti cu Nayel. Am fost in situatia ta in iunie si am stat numai in pat toata saptamana ca sa nu se-ntample ceva. Am avut noroc si bebe a venit dupa ce s-a intors dr de unde era plecat.

Am fost aseara la cabinet la consultul de dupa 6 saptamani de la nastere. Pt prima data m-a enervat asistenta. Pa ce ca face programarile alea aiurea(6 pe loc) mai face si favoritisme. Toate avem probleme, bebe mic acasa, dureri, sarcina, cum sa faci diferenta? A sesizat si Nayel si si-a cerut scuze in numele ei.

Concluzia; peste un an pot sa ma apuc de un alt bebe.
Mi-a zis ca atunci ma poate considera refacuta dupa sarcina pe care tocmai am dus-o la bun sfarsit.
Nu mi-a dat anticonceptionale. I-a spus clar barbatului meu ca doar prezervativ putem folosi pt ca alaptez si chiar Exlutonul trece si el prin lapte. A inteles saracul.
Sper sa nu mai am probleme si sa nu mai calc pe la cabinet pana la anu'.

Fetelor, pupici, si sanatate!

Mergi la inceput

Aaaaa, hai ca ati mai scris cateva randuri... Nici nu mai verificam, pentru ca am observat ca nu mai misca nimic pe aici...
De nascut, nu cred ca nasc curand. Mai am de asteptat... Joi ma duc iar la control sa vedem care e treaba pe la bebe prin garsoniera... Daca o sa nasc cat e Nayel plecat, ghinionul meu... De nascut tot va trebui sa o fac, cu sau fara Nayel...
Multumesc de gandurile bune si promit sa va anunt cand ma vor apuca bazdacii...
De schimbat numele subiectului, nici mie nu mi se pare normal. Toate suntem, am fost sau vom fi pacientele lui. Il cunoastem, stim ce fel de om si de doctor este, unde mai pui ca ne-a vazut in cele mai intime locuri si momente...
Legat de asistenta lui peste prajit - O NESIMTITA!!!! Eu una nu m-am ferit sa-i atrag atentia chiar si lui Nayel. Imi pare rau ca nu a luat nicio masura in acest sens. Probabil ca e constrans de imprejurari sa o tina dupa el. O fi ruda sau prietena cu sotia, cine stie???
Va pup si va astept cu vesti minunate!!!! (Aviz Blueeyes...)

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput