Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

ad_b cred ca-l poti intreba direct pe Nayel despre tarife.Nu trebuie sa-ti faci probleme pt medicul care este mana a doua,are el grija.
Ai mai fost la control?Ce face bebe?In cate saptamani esti?Tie ti-a prescris Utrogestan?

Shine,Helenutza nu ati mai dat nici un semn de viata.
Vineri am fost cu mama la cabinet,am fost uimita ce liber era.M-a recunoscut Nayel,m-a intrebat ce fac si daca nici pana acum nu am ramas gravi?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by ad_b

A_da multumesc pentru raspuns. Nu stiam ca-l poti intreba direct pe Nayel despre pret. M-ar interesa cat se mai da, dar nu stiu foarte bine daca este voie sa se posteze preturile. Poti sa-mi spui macar orietativ daca este peste sau sub 200 euro pentru doctor (inclus a doua mana), ca la anestezista am o banuiala cat sa-i dau.
Sper ca te-ai mai acomodat cu noua viata si va doresc sanatate tie si micutei.

Draga ad_b, e suficient cat banuiai. Dr nu face mofturi. Ii imparte el cu mana a doua. Anestezia si moasa separat.

http://good-times.webshots.com/slideshow/559717676bDsvKD

A_da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

a_da multumesc pentru raspuns
Blueeyes2003 nu am mai fost la Nayel, a ramas ca mai trec dupa 12 saptamani si sa mai fac analize de ca, sideremie si magneziu la care nu m-am dus inca (am avut copilul bolnav).
M-am gandit ca spre sfarsitul lunii as vrea sa merg ca in august ma duc la mare si sa vad daca este totul bine.
Mai iau utrogestan, dar oricum ma simt mult mai bine decat la prima sarcina.
Si apropo de analize, mi se spusese de la CMU unde sunt arondata sa fac cateva pentru coagulare (trombofilie). Una din ele, ceva cu proteina C etc, nu iesise buna, celelalte da. Nayel s-a uitat pe ele si nu a spus nimic referitor ca analiza proasta. Ieri m-am dus la CMU cu aceleasi analize si mi s-a spus ca din cauza ei am tensiune mare si ca sangele se coaguleaza mai repede si se vede mai mult in sarcina sau daca iau anticonceptionale. Prin urmare mi-a dat sa iau Aspenter (o aspirina), iar acum nu stiu ce sa fac. Trebuie sa studiez un pic indicatiile si urmarile ei. Ce vreau sa spun este ca doi doctori au pareri diferite referitor la analizele prost iesite. Iar Nayel oricum nu verifica tensiunea, deci nu ar avea de unde sa stie ca am probleme.
In fine o sa ma mai duc odata la el si o deschid din nou subiectul sa vad daca stie ceva de trombofilie.
Cam asta e, iar azi o sa ma duc sa fac o ecografie tot la CMU, unde se va masura si pliul nucal despre care Nayel iarasi nu mi-a spus nimic, iar eu am 33 de ani.
O sa va mai tin la curent, dar asa cum spuneam si la inceput am niste retineri in ceea ce-l priveste pe Nayel. Mi-a placut insa foarte mult spitalul si mai exact faptul ca asistentele nu tipau si nu se isterizau la tine cum se intampla in alte parti, plus ca sotul a putut sa vina si sa-mi aduca ce-mi trebuia la orice ora.
O zi placuta tuturor.

Mergi la inceput

ad_b si eu am facut analizele pt trombofilii trimisa de Nayel in urma celor 2 sarcni pierdute dar am inteles ca trebuie repetate si in sarcina.Acum au iesit in limite normale.
Intr-adevar,el nu verifica tensiunea.Tu ai tensiunea mare?
In legatura cu Aspenter,am inteles ca este buna in cazul in care ai probleme de coagulare a sangelui.
Daca il intrebi de analizele de coagulare sa imi spui si mie ce ti-a zis,te rog mult.
Multa bafta astazi la eco!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

bey, de mine nu scapa nimeni...
doar ca nu am avut net cateva zile
si am avut si niste www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/65/Default.aspx" target="_blank">treaba

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Shine ca baiat mare ai facut!Nu-mi dau seama cu cine seamana,cu tine?
Dar copilasii ceilalti cine sunt?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

blueeyes2003 am fost la eco ieri si din pacate sarcina este oprita in evolutie. Incep sa cred tot mai mult ca analiza care a iesit prost este de vina, combinata poate si cu tensiunea. Si despre asta am aflat de-abia acum la cea de-a treia sarcina, cand in urma catorva intrebari despre cum a decurs sarcina dusa la capat, dar si de ce am pierdit-o pe prima mi s-au dat analize de trombofilie.
Asta e, maine ma duc din nou la CMU, la doctora care m-a vazut si probabil ca parerea ei va fi aceeasi cu cea de la ecografie.
Nu vreau sa fac chiuretaj la Nayel la cabinet, sunt un pic speriata de faptul ca am un fibrom si o cezariana si va trebui sa fac si chiuretaj, vreau sa fie la un spital unde se poate interveni in orice moment si probabil ca va fi la Municipal, pentru ca nu cred ca la CMU se fac.
Asta e, va doresc la toate bebelusi sanatosi si sarcini duse cu bine pana la capat.
Eu ma consolez cu faptul ca mai am un copil, desi nu stiu cum a reusit sa treaca prin sarcina cu probleme despre care nu am stiut.
Pur si simplu a supravietuit.
La revedere.

Mergi la inceput

ad_b imi pare foarte rau! Pot sa imi inchipui ce este in sufletul tau pentru ca si eu am pierdut 2 sarcini.Stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos,iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ad_b imi pare rau pt pierderea suferita.... iti doresc cat mai repede un alt bebelus in burtik si de data asta sa fie bine!

Mirela prezenta la apel! va citesc dar nu prea am timp de raspunsuri. hai, astept o veste buna si de la tine!

a_da felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa si tu sa te refaci rapid!

Shine draguta foc "treaba".

avem si noi pozici www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070701" target="_blank">aici

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Helenutza ai o scumpete de baietel!E adorabil,ce ochi are!!!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput