Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Oana, acum am vazut ca si pe bebelinul tau o sa il cheme Ianis. Sa-ti traiasca si sa fie fericit!
Eu am ales varianta feng shui cu y si dublu n... Culmea e ca pe tatic il cheama Bogdan...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

annisia, prenatalul il da medicul de familie.
Nayel nu mi-a dat nici macar o amarata de adev pentru serviciu!!!!

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Dragele mele mamici si burtici, paciente ale dr Nayel.

Dupa o saptamana de emotii cand Dr era plecat, mi-a venit sa nasc exact in prima lui garda, joi 21 iunie.

La spital nebunie mare. Erau multe gravide venite de la municipal si Elias unele cu tot cu doctorii de acolo( Badiu, Anca)sa nasca la CFR 2( nu primeau nasteri la spitalele respective din lipsa de locuri). Se nastea pe banda. Nayel era super obosit. Am ajuns la ora 14, eu aveam apa rupta, a zis ca la 17 intra cu mine in operatie ca pana atuci se sterilizeaza trusa de cezariana( nu mai aveau!!).

Am stat pe un scaun la monitorizare in salonul 15 vreo 2 ore. apa siroia intre picioare. Nu m-a controlat nimeni. Doar mi-a facut foaia si mi-a luat analize. Abia la 19. 30 m-au luat la sala. Eram a 6-a cezariana a lui Nayel in ziua aia, cred si ultima. Bebelina s-a nasut la 20.05, o dolofana, 3840 g, 50 cm, Apgar 10. Anestezista: dr Visarion, super de treaba. Moasa Doina la fel( cel putin cu mine, altele nu au placut-o). Partener a lui Nayel, dr Fati(tot sirian), nu l-am cunoscut personal.La reanimare am stat toata noaptea.La o ora dupa cezariana mi-au adus-o si sugea cu o pofta!! La 5 alta cezariana tot nayel, au lasat-o pe targa la reanimare, langa mine si cealalta.

Una peste alta a fost ok.
Aerul conditionat? o singura telecomanda pe sectie. In camera 2 daca foloseai aerul, curgea intr-un pat din camera 3!!!
Externari pe banda ca sa faca locuri! era sa plec deja sambata acasa. nu eram in stare. Ne-aduceau bebeii la pat, dar abia duminica ne-au facut loc la rooming in. Eu am facut sambata o criza de plans: cum sa plec eu acasa daca nici n-am schimbat un pampers? Plus durerile de la cezariana...( la telefon, Nayel a zis ca sunt ok de plecare). Noroc cu dr Marinca de garda, care s-a opus externarii( a zis ca nu aveam uterul retractat suficient si m-a trecut pe ergomet).
Noi am iesit duminica din maternitate. Incepem sa ne acomodam cu rutina, cu casa. Inca am dureri de la operatie, dar trebuie sa fac fatza. Avem laptic suficient, doar ca e f cald., Trebuie sa beau 6 litri d e lichide pe zi.

Vineri ma duc la cabinet sa-mi scoata firele. Nu mai vreau la spital!!!

Mai scriu cand mai am timp. Deocamdata sunt f obosita.

Va pupam!

Ada si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

A_da felicitari!!! Sa va traiasca bebelina,sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii!
Recuperare rapida iti doresc!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si multa fericire familiei.
Am si eu o nedumerire: de unde ai stiut ca a mai operat cu alt doctor. Ti-a spus Nayel? I-ai dat si celuilat ceva?
Eu cand m-am operat nici nu am stiut ca mai exista mana a doua, nu mi-a spus nimeni nimic, prin urmare nici nu am dat ceva. Dar nu vreau ca a doua oara sa fac o gafa.
Imi pare rau ca ai prins aglomeratie in spital. Ma intreb daca asa o sa fie de acum incolo.
Si ce doctor neonatolog ai avut? Ai fost multumita de ea?
Ti-a explicat ceva referitor la ingrijirea copilului?

Felicitari inca odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, fetele, am fost si eu astazi la Nayel. Bebelinul meu are 1.600 kg si 40 de cm... E un grasut dragut... Cica nasc mai devreme, sfarsitul lui august sau cel tarziu 2 septembrie...
Are dreptate a_da, era super aglomerat la maternitate si externau pe banda rulanta. Chiar cand eram eu acolo, mai venise o tanara sa nasca. Avea emotii draga de ea...
M-am simtit atat de bine pe langa bebeii aia mici, mici, mici. Si ma gandeam si la fata aia ca avea sa-si tina bebelinul in brate curand... Ce frumos!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

[quote]Originally posted by ad_b

Am si eu o nedumerire: de unde ai stiut ca a mai operat cu alt doctor. Ti-a spus Nayel? I-ai dat si celuilat ceva?
Si ce doctor neonatolog ai avut? Ai fost multumita de ea?
Ti-a explicat ceva referitor la ingrijirea copilului[quote]

Despre mana a doua am aflat in sala ne nastere cand se imbracau si mie mi se facea anestezia. Sepre pret a intrebat direct sotul meu pe Nayel dupa operatie si a inclus si mana a doua. i-a dat Nayel din bani. La mine am vorbit ca tot Nayel sa intermedieze si pt anestezista ca eu nu avusesem timp sa-i dau.
Despre neonatolog: nu stiu daca a fost cineva anume. Doara asistentele mai explicau cate ceva. In ultima zi cand ni i-a adus pe bebi sa stea cu noi, atunci a venit o dr si i-a consultat poe fiecare in parte si ia- zis fiecareia daca are vreo problema si ce sa faca si cine vroia ii cerea nr de tel ca sa pastreze legatura. La mine nu au fost problemne. Biletul era deja scris cu o zi inainte de alta doctora. Eu am oricum un pediatru f bun in cartier asa ca nu m-a interesat in mod particular un neonatolog. Dar iti spun asistentele erau super dragute toate( cele de copii, cele de salon mai erau si acrituri, mai ales sefa, Luminita, care nu lasa pe nimeni la vizita si facea ordine in frigider de ne dispareau iaurturile!)

Maine ma duc sa-mi scoata firul .
Fetelor care ati facut cezarina, cat timp ati mai avut dureri. Pe mine cateodata ma doare groaznic inauntru!
A_da si Bianca Maria 21.06.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ada, felicitari! Sa iti traiasca minunea mica.

Referitor la dureri, eu nu am prea avut, exceptand o mica jena la urcat/coborat din pat, sau intors brus.
Dureri la taietura nu am avut niciodata. Si acum mi-e semi-anesteziat locul respectiv, iar dureri in interior am avut cam 10 zile, asa cum ti-am spus, ma deranjau cand ma intorceam de pe o parte pe alta, sau cand ma urcam in pat, in rest, la mers nu aveam nici un fel de dureri.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

A_da multumesc pentru raspuns. Nu stiam ca-l poti intreba direct pe Nayel despre pret. M-ar interesa cat se mai da, dar nu stiu foarte bine daca este voie sa se posteze preturile. Poti sa-mi spui macar orietativ daca este peste sau sub 200 euro pentru doctor (inclus a doua mana), ca la anestezista am o banuiala cat sa-i dau.
Sper ca te-ai mai acomodat cu noua viata si va doresc sanatate tie si micutei.

Mergi la inceput