Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Fetelor, m-am gandit cum facem! Eu am programare pe 27 la spital. Pana atunci, va rog sa scrieti fiecare ce probleme ati avut cu idioata. Eu le voi scoate la imprimanta si voi face un dosarel, pe care nu voi ezita sa i-l dau doctorului. Imi puteti scrie ca PM, pe mail „rannisia@yahoo.com„ sau puteti posta pe forum parerea voastra despre asistenta minunata. Este foarte important sa ne unim in demersul asta, pentru ca daca eu sunt singura care macane si restul pareti multumite, poate sa zica doctorl ca sunt eu mai sclifosita... NU ca nu as fi... Dar e normal ca daca vede ca aproape toate pacientele lui nu o pot inghiti pe babeta, isi va da seama ca ceva nu e in regula acolo si va lua atitudine. Haideti sa facem ceva si sa o dam jos pe babciunea prefacuta!
blueeyes2003 spune:
Annisia este o idee buna,insa nu cred ca dl dr vrea sa renunte la asistenta.Sunt sigura ca il deranjeaza multe lucruri la ea dar pur si simplu se face ca nu vede.De multe ori am vazut ca-i vorbea pe un ton care arata clar ca l-a deranjat ceva.
Crinuta mi-ar placea sa ne intalnim dar inca nu stiu cand merg la control.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Shine spune:
annisia, cred ca are dreptate blueeyes...
crinuta, blueeyes, daca puneti de-o intalneala si nu ma anuntati ati incurcat-o cu mine. stau la 5 minute de cabinetalexandru abia astepta sa vada fete noi, ca de mine, s-a plictisit
Blueeyes incepand de www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/Alexandru/currentstrip/13/Default.aspx" target="_blank">aicicateva poze de la botez
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Shine mi-ar face placere sa ne intalnim!Ar fi super!
Am vazut pozele,ce a crescut bebe Alexandru si ce dulce e,iti vine sa-l mananci!La biserica presupun ca tu esti cea cu bebe in brate!Daca da,nu vad de ce spui ca esti grasa,arati chiar bine doar la 3 luni de cand ai nascut!
Mirela
crinuta spune:
Shine, normal ca te anuntam.
Deci, ziceti cum facem, dar eu va spun din start ca in timpul saptamanii nu ajung mai devreme de 18:00.
Veniti cu propuneri, ca eu chiar trebuie sa ajung la control. N-am mai fost de peste 2 ani, ma apuca si frica.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Helenutza23 spune:
feteleeeee
am revenit si eu, sper ca sunteti bine cu toate!
vad ca vreti sa faceti o "lovitura de stat" si sa o dati jos pe asistenta... parerea mea: nu stiu daca are sens... e enervanta, dar daca nu o bagati in seama si faceti cum stiti voi nu cum zice ea...eu asa fac si de multe ori am si contrazis-o si am facut ca mine de exemplu ca sa nu il sun pe doctor ca e ocupat si ca sa stabilesc cu ea. si am zis ca vad eu cum e mai bine, si la revedere. si am sunat pe medic
a, nasterea... ce de mult a fost la spital a fost ok, chiar nu pot spune ca am avut probleme decat cu una de la copii care m-a enervat. daca vreti sa o vedeti, uitati www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070218&ctime=133813" target="_blank">aici. daca are cineva intrebari cu cat, cui etc va zic.
va dau si eu niste www.dropshots.com/elenapitu" target="_blank">pozici cu noi.
va pup pe toate
Helenutza + Horia(18feb2007) =
blueeyes2003 spune:
Crinuta am sa va spun cand pot si eu,insa chiar nu stiu pana la ce ora are program la cabinet,oare are si dupa orele 18:00? Vorbim!
Helenutza bine ai revenit!
Ai o minunatie de baietel,e adorabil,sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Cand ai timp ne mai povestesti cate ceva despre nastere,ok?
Abia asteptam!
Edit:ai nascut natural sau prin cezariana?
Mirela
Shine spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Shine mi-ar face placere sa ne intalnim!Ar fi super!
Am vazut pozele,ce a crescut bebe Alexandru si ce dulce e,iti vine sa-l mananci!La biserica presupun ca tu esti cea cu bebe in brate!Daca da,nu vad de ce spui ca esti grasa,arati chiar bine doar la 3 luni de cand ai nascut!
Mirela
asa, acum editez.....
spuneam ca fusta din www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/Alexandru/currentstrip/15/Default.aspx" target="_blank">poze este nr 42, si cand mi-a dat-o vanzatoarea sa o probez am vrut sa i-o pun in cap, la propriu.... inainte purtam 36... va dati seama ce lovitura pentru mine
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
Helenutza23 spune:
buna fetele, nu pun toata povestea nasterii, o sa fiu destul de "la obiect". mi s-a rupt apa pe la 16:45, pe 17 feb, la ora 18 eram la spital la camera de garda unde am dat decat buletinul, si-au notat datele si m-au trimis sus, pe etaj, unde e maternitatea. acolo controlul de rigoare, pe masa. erau 2 fete tinere ca si asistente, nu mai stiu cum le chema si 2 doctore, nici pe astea nu mai stiu cum le chema. m-au bagat in camera de monitorizare, m-au dus si la eco pt ca li se parea ca scad bataile inimii copilului in timpul contractiilor. dar a fost ok. doctora de garda a vorbit cu nayel, am vorbit si eu (la telefon), mi-a zis ca sa ascult ce mi se spune ca el apare la dilataie 7. la doctora de garda care mi-a facut eco si primul control i-am dat 300 mii, la una din asistente de la monitorizare, 200, cealalta nu a primit . sotul a stat cu mine ceva vreme, pe urma a mai iesit pe hol, iar a mai intrat, nu era problema.(doar dadusem darul!)hainele cu care am venit i le-am dat lui, bagajul meu a ramas la mine, cu tot cu geanta si cu banii si cu acte. nu e nici o prob, cel putin asa mi s-a parut, adica nu dispare ceva din bagaj. m-au mutat la un mom dat in sala de nasteri, tocmai nascuse o fata. am stat singura toata noaptea, pe marginea patului incordata si stramba de durere. NU FACETI CA MINE! au incercat sa ma aseze in pat dar eu simteam ca nu pot misca nici un deget de durere. de abia de dim cand s-a schimbat tura si a venit MOASA CORNELIA m-a convins sa ma intind. moasa Cornelia e the best, eu cum am vazut-o parca mi-a dat incredere, ceva mi s-a parut mie la ea ca fiind super ok. doctorul era de garda de pe 18 dimineata. oricum Nayel vine la dilatatie 7. a ajuns pe la aproape 9. cand l-am vazut si pe el a fost si mai bine, ultimele 2 ore au trecut repede,desi erau ultimele ore de travaliu. mi-au zis cum sa fac cand ma sui pe masa, sa imiping, cum sa imping, etc. in concluzie trebuia sa ii ascult si sa imping cand spun ei taaaaareeee. si asa am fcaut, m-am suit pe masa aia cu o maaareee dorinta de a il scoate pe pui natural, ma gandeam sa nu ajung la ceza dupa o noapte de "distractie". a fost rapid, vreo 20 min si nici nu am avut mari dureri ca sa fiu sincera....adica prin ce dureri trecusem toata noaptea astea mi s-au parut scurte si la obiect . la 10:45 nascusem. pe urma m-a cusut si imi tot miscam fundu ca mai simteam ciupituri si el radea si zicea ca nu se tine dupa fundul meu si sa nu ma mai misc. si eu zambeam si fredonam nu stui ce melodie. aaa, in timp de impingeam si el si moasa imi faceau galerie ca la filme, pe bune! ma bufnea si rasul... ideea e ca dupa o noapte intreaga de chin, expulzia mi s-a parut cel mai simplu moment.
recuperarea a fost super ok, rapida.
pe urma la salon, 2 fete care nascusera inaintea mea au ramas cu trusa epidurala in geanta ca nu era medic anestezist. asa ca aveti maare grija in caz ca optati pt epidurala si asigurati-va ca acel medic e in spital. e super frustrant sa nu fie. in mom alea vrei orice sa faci ca sa scapi de durere. eu am zis la un mom dat ca vreau ceza, eram nebuna de durere, credeam ca nu voi rezista. cand am zis ca sa il sune pe nayel mi-a sarit doctora de garda in cap, cu scandal ca ce m-a apucat etc etc nu mai puteam, simteam ca nu voi rezista!
acum am uitat toata durerea, ma uit inapoi si vorbesc despre asta cu zambetul pe buze... am trecut si multumesc lui Dumnezeu.
la salon mi s-a parut f ok, curat. la toaleta am avut servetele din alea umede dezinfectante si dadeam pe capac pt ca nu puteam sa stau "ca pasarea pe craca".
alea de la copii enervante, asta e problema. dar dati "ignore all" si faeti cum credeti voi. ma ofti ca am uiat cutia de NAN acolo ca o adusesem ca nu imi venise laptele inca si i-am zis ca sa mi-o aduca inapoi dar .. si cand pleci numai la asta nu iti sta capul. asta e, niste nesimtite. oricum spaga lor nu le-am dat nici un leu, nimik. decat la tipele care mai schimbau pansamentul, vreo 50 mii, mai erau infirmierele pe care le-am rugat sa imi incalzeacsa putina mancare, sau sa ia un pachet de la sotul. tot asa, cate 50 mii, sau 30 mii. era arhi-suficient!
la 3 ore dupa nastere, de abia ma trezisem dintr-un pui de somn, eram murdara dupa o noapte de travaliu vine o va de la copii si direct imi pune copilul la san. eu perplexa, nu am reactionat decat dupa. ce inseamana asta? nici spalata, nici nimik, vai de capul meu vine si direct nici una nici alta sa il pun la san. a, si cu mainile ei tragea de sfarcul meu inexistent. ce stiu eu daca se spalase. si nici una nici doua cu tzatza si cu mainile pe la gura copilului. stai femeie! lasa-ma ca il pun la san cand sunt pregatita nu cand vii tu ca nebuna sa nu le lasati sa va faca asta, sa se apuce sa traga de sfarcuri sa puna ele mana. NU LE LASATI. o sa va descurcati. sau daca o fac, decat la cererea voastra... nesimtitele! ahhh, am si acum nervi pe aia.
gata ma opresc ca am zis ca sunt scurta si la obiect.
daca aveti any questions.
Mirela m-am gandit la tine... eu astept o veste buna
va pup
Helenutza + Horia Constantin(18feb2007) =
Shine spune:
pentru ca ultimul mesaj l-am scris nelogata, a iesit un caca- maca,
il editez acum
Helenutza, pai in prostia si dezorientarea mea, cat am stat in maternitate, puneam mana pe copil mai mult nespalata decat spalata....