vestimentatie oscar
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Nu mi-a placut chestia aia de la gatul lui Nicole Kidman,.. funda aia sau ce-o fi fost...
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
mamica dulce spune:
Dar rochia lui Cate Blanchet nu v-a placut? Aia lucioasa si mulata...Doamne cum trebuie sa arati sa te incumeti la asa ceva
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Ramona J spune:
Reese a aratat intr-adevar bine. E pentru prima data ca imi place. Poate ca ii face bine divortul.
Nicole Kidman mi-a placut. Are clasa, nu stiu cui i-ar fi stat bine cu funda aia.
Gwyneth mi-a placut, cred ca tot pentru prima data. Ma rog, mi-a placut rochia. Parca nu prea misca din cap sa nu strice parul... asa mi s-a parut.
Penelope a aratat bine, desi mi se pare uritica de felul ei. Dar se imbraca frumos, mi-a placut si parul.
Jennifer Lopez mi-a placut. Cate Blanchett - wow! Trebuie sa arati intr-un fel sa te poti imbraca asa.
Mi-a placut tare mult rochia lui Maggie Gyllenhaal. Ii venea foarte bine. Si cu Peter Sarsgaard la brat, frumoasa pereche.
Era sa uit de Helen Mirren. Ii venea foarte bine rochia, mi-a placut!
Si Kate Winslet a fost OK.
Naomi Watts nu mi-a placut deloc. Nici Jada Pinkett. Jennifer Hudson a avut o rochie oribila (cu buzunare!) si jachetica aia... of, of!
Nu m-a incintat Jodie Foster.
Cameron Diaz era nepieptanata si nici rochia nu mi s-a parut grozava.
Kirsten Dunst nu mi-a placut, rochia aia n-avea haz deloc. Si culoarea prea stearsa...
Recordul l-a batut Anne Hathaway, cred ca a avut cea mai urita rochie.
Meryl Streep e o scumpa, dar mereu se imbraca nasol.
Pe Kelly Preston a papat-o leopardul...
La bijuterii mi-au sarit in ochi bratarile, am vazut ca au fost populare anul asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ardeiash spune:
Helen Mirren arata senzational ! oare ce varsta o avea? avea niste forme !!! iar rochia i le scotea si mai mult in evidena..
da, nicloe kidman arata fantastic si ea! se misca si se poarta de parca are sange regesc in ea...
s-auzim numai de bine! si
Ramona J spune:
Helen Mirren implineste anul asta 62 de ani (am cautat pe net). Arata senzational si rochia aia ii scotea foarte bine formele in evidenta.
De acord, cred ca Nicole Kidman arata regeste si daca pune un sac pe ea.
Ramona J spune:
Ca tot am cautat informatii despre Helen Mirren. Ia uite cum o chema cind s-a nascut - Ilyena Vasilievna Mironov.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Helen Mirren implineste anul asta 62 de ani (am cautat pe net). Arata senzational si rochia aia ii scotea foarte bine formele in evidenta.De acord, cred ca Nicole Kidman arata regeste si daca pune un sac pe ea.
Fara doar si poate, Helen Mirren arata de milioane! Atit de proaspata(daca pot zice asa unei femei de virsta ei si iata ca pot).
De placut nu mi-au prea placut rochiile acestui Oscar.
Poate la Reese am vazut ceva interesant insa pot fi considerata subiectiva avind in vedere ca ador acele nuante ale rochiei pe care a purtat-o si m-a cam sedus si textura.
Nikole Kidman straluceste de una singura, oricum. Culoarea purtata acum e potrivita carnatiei sale si structura ei osoasa o recomanda pentru rochii fluide.
Cea mai "urita"/nepotrivita rochie mi s-a parut cea a dragutei de altfel Gwyneth Paltrow, combinatiile complicate din partea de sus mi-a reamintit de o alta nefericita alegere a ei din trecut. Scopul unei rochii este sa te faca sa arati bine si sa-ti ascunzi defectele. Uitindu-ma la sinii actritei, nu pot spune ca a ales "cea mai buna" rochie.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by Ramona J
Helen Mirren implineste anul asta 62 de ani (am cautat pe net). Arata senzational si rochia aia ii scotea foarte bine formele in evidenta.De acord, cred ca Nicole Kidman arata regeste si daca pune un sac pe ea.
Fara doar si poate, Helen Mirren arata de milioane! Atit de proaspata(daca pot zice asa unei femei de virsta ei si iata ca pot).
De placut nu mi-au prea placut rochiile acestui Oscar.
Poate la Reese am vazut ceva interesant insa pot fi considerata subiectiva avind in vedere ca ador acele nuante ale rochiei pe care a purtat-o si m-a cam sedus si textura.
Nikole Kidman straluceste de una singura, oricum. Culoarea purtata acum e potrivita carnatiei sale si structura ei osoasa o recomanda pentru rochii fluide.
Cea mai "urita"/nepotrivita rochie mi s-a parut cea a dragutei de altfel Gwyneth Paltrow, combinatiile complicate din partea de sus mi-au reamintit de o alta nefericita alegere a ei din trecut. Scopul unei rochii este sa te faca sa arati bine si sa-ti ascunzi defectele. Uitindu-ma la sinii actritei, nu pot spune ca a ales "cea mai buna" rochie.
ardeiash spune:
62de ani? nu se poate... arata de milioane.. e o greseala... mai mult de 50 nu-i dadeam...
s-auzim numai de bine! si