Serbare 8 Martie - costum
Raspunsuri - Pagina 2
Karina spune:
wow, ce de raspunsuri. Va multumesc din suflet.
Mmmaria, mi-a placut costumul de elf si costumul de spiridus de pe Kidsyle. Pretul e destul de mare (150 RON), dar poate ca merita, ma mai gindesc.
In ultimul timp sint cam ocupata, nu prea mai am timp de forum
, nici de costum n-am avut timp. Ma gindeam sa-l confectionam, dar cred ca n-o sa iasa asa frumos. Plus ca ala are si incaltari, tot.
Fabricademagie e in Alexandria si avind in vedere ca serbarea e joi, nu stiu daca-mi ajunge costumul in timp util. Ei scriu ca livrarea se face in 2-7 zile.
quote:
Originally posted by Marina
karina am confectionat unul pt donsorul mitu cu manutza mea in iarna. ti-l dau cu placere dar cred ca e putin cam mic. Ai putea sa-l adaptezi cumva. Daca vrei costum de floare marimea lui bogdanel livram cu placere
Multumesc Marina pt. oferta, dar o poza cu nazdravanu' in costum n-ai cumva?
LindaZ, nu stiu sigur, dar cred ca sotul a fost la carnavalfiesta si au niste preturi mult prea piperate, de la 200 RON in sus si sotul n-a fost incintat de produse. S-ar putea sa fie vorba totusi de altii.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Karina spune:
Pina la urma am luat costum de la Carnavalfiesta.
Uitati aici:
micul Elf
A fost 150 RON ![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
danielac spune:
quote:
Originally posted by Karina
wow, ce de raspunsuri. Va multumesc din suflet.
Mmmaria, mi-a placut costumul de elf si costumul de spiridus de pe Kidsyle. Pretul e destul de mare (150 RON), dar poate ca merita, ma mai gindesc.
In ultimul timp sint cam ocupata, nu prea mai am timp de forum, nici de costum n-am avut timp. Ma gindeam sa-l confectionam, dar cred ca n-o sa iasa asa frumos. Plus ca ala are si incaltari, tot.
Fabricademagie e in Alexandria si avind in vedere ca serbarea e joi, nu stiu daca-mi ajunge costumul in timp util. Ei scriu ca livrarea se face in 2-7 zile.quote:
Originally posted by Marina
karina am confectionat unul pt donsorul mitu cu manutza mea in iarna. ti-l dau cu placere dar cred ca e putin cam mic. Ai putea sa-l adaptezi cumva. Daca vrei costum de floare marimea lui bogdanel livram cu placere
Multumesc Marina pt. oferta, dar o poza cu nazdravanu' in costum n-ai cumva?
LindaZ, nu stiu sigur, dar cred ca sotul a fost la carnavalfiesta si au niste preturi mult prea piperate, de la 200 RON in sus si sotul n-a fost incintat de produse. S-ar putea sa fie vorba totusi de altii.
Karina+ Bogdanel
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Karina, care FabricadeMagie e in Alexandria? ca aici locuiesc eu si daca pot sa te ajut... cu mare placere o fac!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Karina spune:
quote:
Originally posted by danielac
Karina, care FabricadeMagie e in Alexandria? ca aici locuiesc eu si daca pot sa te ajut... cu mare placere o fac!
Multumesc danielac, dar am luat deja costumul.
Daca vreti sa-l vedeti pe Bogdan imbracat in costum, click mai jos:
micul Elf
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Mmmaria spune:
Danielac, Fabrica de Magie nu e in Alexandria e in Rosiori de Vede si oricum trimit prin posta...
Karina, unde au sediul/magazinul cei de la Carnavalfiesta?
Karina spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Danielac, Fabrica de Magie nu e in Alexandria e in Rosiori de Vede si oricum trimit prin posta...
Karina, unde au sediul/magazinul cei de la Carnavalfiesta?
Nu stiu unde vazusem io ca au sediul in Alexandria, dar poate am gresit.
Stiu ca trimit prin posta, dar cum timpul era scurt, mi-era sa nu se rataceasca si sa n-ajunga costumul
Asa cum scrie pe site, au magazin pe str. Spatarului nr. 30, sector 2, Bucuresti (zona Calea Mosilor) Tel/Fax: 021 211 75 47 Tel mobil: 0744 361 277
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Ciquita spune:
Fabrica de Magie e in Rosiori de Vede, dar nu conteaza ca livreaza prin curier si nu prin posta. Folosesc Cargus si trimit acasa sau la birou...si preturile ajung mai mici chiar cu tot cu transport decat la Kidstyle sau Carnaval fiesta...

+ Bogdanel