Megastar

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Claudia, da de pe un telefon se poate vota de mai multe ori. O tampenie.
O alta tampenie este modul cum au stabilit perechile pentru duelurile de sambata, adica fiecare duel se trateaza separat. Mult mai corect ar fi fost sa cante oricum toate 4 sau cate 2 dar in final sa ramana cele 2 care obtin cele mai multe voturi, asa li s-au redus sansele din start zic eu.
Andreeak si eu as fi vrut sa ramana Deea cu Cristina, dar acum....la revedere una din ele va trebui sa plece.
Organizarea acestei emisiuni este din ce in ce mai haotica. Producatorii de la Prima mai au mult pana sa ajunga la un adevarat profesionalism. Schimba regulile de la o editie la alta si prin asta isi pierd credibilitatea. Cel putin asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt de acord ca shimbatul repetat al regulilor duce la pierderea credibilitatii. Nu cred ca publicul voteaza corect si ca sa fie cat de cat credibil concursul trebuia ca juriul sa aiba macar 50% putere de decizie in eliminari.

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

[Mult mai corect ar fi fost sa cante oricum toate 4 sau cate 2 dar in final sa ramana cele 2 care obtin cele mai multe voturi, asa li s-au redus sansele din start zic eu.]

sunt de acord cu ce a spus Oana. oare cum au stabilit cine cu cine se dueleaza?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ehhh, am facut sapaturi pe forum la Megastar si am aflat de ce s-au ales asa perechile. In functie de tonalitatile fiecareia. Daca ati observat Alexa si Mara au tonalitati asemanatoare, mai joase, iar Cristina cu Deea le au mai sus si de aceea le-au pus asa in functie de registri in care pot canta. Daca ar fi picat sa zicem Mara cu Cristina sau cu Deea suna ca dracu' cred ca una era prea jos si cealalta prea sus, si la fel Alexa cu Cristina sau Alexa cu Deea. Ce sa mai vorbim daca e sa ne luam dupa capacitatile vocale Cristina si Deea pot cel mai mult (pot urca mai multe octave) dar ... se pare ca Megastaru' asta nu inseamna numai cate octave poti canta mai inseamna si altele... poate si-au mai bagat si altii coada pe acolo sa bage niste pilutze pt. concurentii favoriti ... parca imi amintesc ca insasi Aura Urziceanu i-a zis unei concurente nu mai stiu la care ca aici nu conteaza cat de sus poti sa urci, deci... judecati si voi acum si da-ti cu banu' care e mai megastar ala care urca mai multe octave sau ala care il are mai pe vino'ncoa....ce conteaza mai mult si mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu le puneam pe fiecare sa cante aceeasi piesa, adaptata insa d.p.d.v al tonalitatii la vocea fiecareia, pentru ca, din ce am observat eu la duel, intotdeauna cineva este dezavantajat, ori de registru, ori de faptul ca i se da mai putin de cantat, sau partea lui este mai mult de " umplutura".
Daca fiecare ar canta aceeasi piesa,asa cum am spus, adaptata vocii fiecareia, modul de a juriza va fi mai aproape de adevar.
Nu mai zic de alt aspect, al dificultatii pieselor. Eu sper ca cele 2 piese sa fie la fel din acest punct de vedere, pentru ca altfel cele care vor interpreta o piesa mai dificila vor fi din start dezavantajate.
Deh, si problema asta s-ar fi rezolvat daca se dadea aceeasi piesa fiecareia....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uite ca sunt sg acasa si pot sa ma uit fara griji:D

deci mie mi-a placut f mult Mara, f sensibila, si are voce mult mai frumoasa decat Alexa.....sa vedem duelul 2.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

uite ca sunt sg acasa si pot sa ma uit fara griji:D

deci mie mi-a placut f mult Mara, f sensibila, si are voce mult mai frumoasa decat Alexa.....sa vedem duelul 2.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Deci mi-a luat vorbele din gura ;)

Apropos, la cat a inceput emisiunea? Eu am venit acasa pe la si 10, si era direct duelul. Nu mai pricep nimic, nu trebia sa fie la sfarsit?

Asa, deci, Mara a cantat superb " Let it be", mi s-a facut pielea de gaina, serios.
E foarte, foarte muzicala, conduce fraza foarte frumos, o incheie, are un timbru cald al vocii, si a interpretat melodia asa cum trebuia, pe cand Alexa a nasolit-o rau cu interpretarea ei, care nu avea nici o legatura cu piesa in sine.
Nimeni nu spune sa nu iti aduc aportul in interpretare, dar nici asa.
La anumite piese merge, la altele nu, iar mie nu mi-a placut deloc " Let it be" in varianta interpretata de Alexa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mi se pare ca juriul are o preferinta destul de pe fata pt Alexa. Iar fata mi se pare cam falsa si nu chiar atat de talentata. Mai mult charismatica. Oara cum arata cand isi da jos "masca" si isi arata adevarata fata?

20+ David Gabriel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brazuca25

Mi se pare ca juriul are o preferinta destul de pe fata pt Alexa. Iar fata mi se pare cam falsa si nu chiar atat de talentata. Mai mult charismatica. Oara cum arata cand isi da jos "masca" si isi arata adevarata fata?

20+ David Gabriel

Si mie mi se pare cam falsa, si asta se vede bine atunci cand asteapta comentariile juriului si zambeste fals.
Deh, asta e.

Sa stii ca si eu am observat ca juriul o place, in special Iantu, si chiar i-a dat note mult prea mari in cadrul ultimelor editii.

Apropos de seara asta, nu-mi place muzica deloc. O sa ma plictisesc toata seara. A cui o fi fost idea sa se cante muzica romaneasca???

A avut loc si duelul dintre Cristina si Deea?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai mie Alexa nu-mi spune absolut nimica.E fada complet.
E sigura pe ea si frumusica, dar??? atata.
Imi pare rau ca a iesit Mara.

Mergi la inceput