Megastar

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

superb duetul Catalin-Andreea. dupa ce i-am auzit cantand chiar nu stiu pe cine sa aleg. greu! imi pare rau ca nu este altcineva in locul lor

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

de necrezut!!!! cred ca se cam manaresc voturile, parerea mea. nu ca nu m-as bucura pt.cei 2 concurenti, dar parca e prea pe fata. cum se au iesit la egalitate nu inteleg. oricum, batfa multa celor doi, au cantat superb in acesta seara.
sa vedem cine va ajunge la duel in seara aceasta.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Nemary - n-au zis ca au iesit la egalitate, ci ca echipa de productie a hotarat sa ramana amandoi in concurs. Probabil li s-a parut si lor nedrept sa plece unul din cei doi, fiind alte concurente mai putin valoroase. Desigur, asta nu inseamna ca parintii si prietenii nu-si vor vota in continuare pe cei dragi . Si inca ceva, mie mi s-a parut ca votul de azi al juriului a aratat intocmai valoarea concurentilor. Le-a pus cumva la respect pe Mara, Anita, Kamelia Mie nu-mi pare rau deloc (ah, ce rea sunt!!!) N-am ce face dar sunt fascinata de Brigitta, fata asta e fenomenala. Imi plac in ordine si Andreea, Claudiu (in seara asta nu m-a convins), Deea, Cristina si Alexa .

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dar n-au zis ca au iesit la egalitate, ci ca producatorii asa au hotarat. (Cel putin din ce am vazut eu).

Ce mi se pare mie urat e ca au asteptat sa voteze lumea, au incasat banii si au facut anuntul abia la sfarsit. Ca sa pastreze suspansul chipurile...

Si mie mi-a placut duetul foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Nemary nu au fost la egalitate, pur si simplu producatorii emisiunii au luat hotararea de a le mai da o sansa la amandoi pentru inca o saptamana deci nu s-au mai luat in considerare voturile. (apropo cei care au votat cred ca acum ii injura pe producatori).
In legatura cu duetul si mie mi s-a parut extraordinar amandoi au cantat excelent, a fost primul duet care mi-a placut mult. Chiar meritau amandoi o a 2-a sansa. Andreea mi-a confirmat, iar Catalin a crescut in ochii mei dupa acest duet.

Mergi la inceput

sorry, nu am fost pe faza cand s-a anuntat castigatorul(castigatorii in cazul de fata), sotzul meu se uita la meci. se pare ca eu am tras concluzia gresita.
notele juriului au fost ok, s-au ridicat exact la valoarea concurentilor.
nu stiu cum au scapat iarasi Kamelia (locul 2 ) si Anita (ar trebui sa ) si au ajuns la duel Alexa si Cristina. c'est la vie

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

A, acum am vazut ca au mai spus si fetele de dinaintea mea acelasi lucru, dar postasem deja...
S-a terminat si editia asta, vor fi 2 dueluri data viitoare, eu sunt de acord cu situatia in afara de Anita nu cred ca merita sa mearga mai departe, cred ca in locul ei ar fi trebuit sa se afle Deea. Daca stiam ca Deea nu va intruni numarul de voturi necesar as fi votat-o, nu trebuia sa ajunga ea la duel ci Anita. In rest, sunt de acord, de Mara nu mi-a placut de la inceput, Alexa ma cam enerveaza (mai ales ma enerveaza cand Iantu ii da 10 tot timpul eu nu cred ca a fost de 10 totdeauna asa cum i-a dat el), Cristina are voce super dar fizicul nu o ajuta.

Mergi la inceput

Alexa are voce buna, poate nu merita intotdeauna 10, dar totusi este mai buna decat Anita sau Kamelia

o zi minunata,
Mari

<font color='red'>Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.</font>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-am uitat si eu nirtel azi, dar nu pana la sfarsit ca sotul meu mi-a zis ca o sa ajung manelista daca ma mai uit (hihi, Crinuta o sa inteleaga)

deci Cristina la Duel???
sa fim seriosi, e absurd. ce daca e mai grasuta, o sa slabeasca si o sa fie ok, deja a dovedit ca are vointa si face cura de slabire.
Mahalia Jackson cate kile avea??
oooooof. dar na, se pare ca are dreptate sotu.publicu vrea chestii standard.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai mie mi-era foarte clar cine ar fi trebuit sa castige azi duelul, adica Andreea, care din punctul meu de vedere nu discuta cu Catalin.
Pentru mine are cea mai buna voce, si mai mult decat atat, canta foarte curat, spre deosebire de Brigita si Cristina, care desi au voci foarte bune, mai scapa din cand in cand note false, nesemnificativ fata de altii, dar totusi.
Mie aceste 3 fete imi plac mult, acesta este topul meu 1,2,3, in rest ce sa zic, nu sunt fan Alexa, si chiar nu pricep de ce Iantu ii da 10 deoarece azi chiar nu a fost de 10, si nu doar azi, acum 2 saptamani a cantat chiar prost, intre 7-8, dar asta e.

Cum de au trecut mai departe Camelia si Anita, habar nu am.
Inca o data publicul demonstreaza ca habar nu are ce voteaza, si iar ne trezim in situatia in care ne-am trezit azi, si anume interventia echipei, adica abaterea de la regulament, deoarece votul publicului de data trecuta era mai mult decat jenant.
Oricum, cine e bun va reusi si fara Megastar, iar cine va castiga Megastarul fara merit nu va reusi nimic.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput