Megastar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by XIO

Mie imi place Kamelia desi are cateodata niste aere de superioritate(din cate am observat la ea sunt un mecanism de aparare , dar na ), imi place de tipa mai grasuta,claudiu,dea.

Cine a picat la duel acum?

Au picat Andreea si Catalin...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie cel mai mult imi place Claudiu...are o voce super..calda, frumoasa. Nu-mi place Kamelia, imi pare a fi nitel prea cu nasul pe sus (poate gresesc dar asa mi se pare)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

stie cineva,poti vota de pe acelasi nr de telefon de mai multe ori aceeasi persoana intr o seara?daca da,avem raspunsul la preferinte/inseamna ca ,de ex,kamelia,are cei m multi prieteni,sau are pe cineva care si permite sa dea telefoane multe,pt a o vota....ca zau daca inteleg de ce a iesit pe primul loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by monalac

....ca zau daca inteleg de ce a iesit pe primul loc...

sunt de aceeasi parere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

quote:

stie cineva,poti vota de pe acelasi nr de telefon de mai multe ori aceeasi persoana intr o seara?daca da,avem raspunsul la preferinte/inseamna ca ,de ex,kamelia,are cei m multi prieteni,sau are pe cineva care si permite sa dea telefoane multe,pt a o vota....ca zau daca inteleg de ce a iesit pe primul loc...

Pai eu chiar nu inteleg cum de mai este inca in concurs, sau cum de Andreea este in situatia in care este, asa cum nu am priceput cum de Brigita a ajuns la duel...., e de rasul lumii.

Ar trebui ca 75% din vot sa il aibe juriul, iar 25% publicul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

A fost si finala a 3-a... disco. Claudiu minunat ca de obicei, Brigitta a castigat duelul ceea ce era de asteptat, nedumeririle au fost pentru mine urmatoarele:

1) De ce juriul a fost atat de aspru cu Deea care mie mi-a placut , melodia "Tell it to my heart" e bestiala si greu de interpretat mie mi s-a parut ca s-a descurcat destul de bine.
2) Cum de a ajuns Andreea la duel, mie mi-a placut cum a cantat, chiar si Despot i-a dat 10, poate nu a votat-o lumea din cauza faptului ca nu a dansat?... Dar saraca avea piciorul luxat, ce ghinion pe ea...mi-a parut f. rau sper sa se refaca repede. Eu din duelul de saptamana viitoare sper sa castige ea are o voce mai buna ca a lui Catalin.
3) Ce a avut Iantu de a fost atat de critic la fiecare le gasea nod in papura, lui Claudiu de ex toti i-au dat 10 numai el a dat 9 si la toti ceilalti a dat note f. mici cred ca se sculase cu fata la cearceaf...
4) Cum de Kamelia a obtinut cele mai multe voturi, ca si ea s-a mirat ati vazut?.. Cine o fi votat-o, are familie numeroasa?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Eu pe kamelia as pastra-o, are o voce...mai altfel, nu i se potriveste orice melodie si nu e in tiparul Bambi/Candy/Blondy etc. Iar aura asta de distanta si rezerva pe care o afiseaza...chiar nu ma deranjeaza, fiecare are dreptul la propria personalitate.
Brigitta e fenomenala, ca de fiecare data, nu stiu de unde are copila asta atata energie si putere sa se ridice din fiecare groapa...
Claudiu e minunat, mi-as dori foarte mult sa fie promovat, chiar daca s-ar intampla sa nu castige concursul. Merita mult.
Nu inteleg insa cum de Mara a reusit si de data asta sa scape de duel...Mara si Anita...ele ar fi putut fi in locul Andreei si lui Catalin, dintre care chiar mi-e greu sa aleg...

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da am intrat si pe forumul de la Megastar si multa lume spune ca Mara si Anita sunt cele care trebuie sa cada cat mai repede la duel si sa fie primele eliminate...

Mergi la inceput

Oana, iti spun eu ce a fost cu Deea.
Ea are o voce foarte buna, dar, desi ea a adaptat piesa la o tonalitate ceva mai scazuta, nu a fost suficient, si intr-adevar exact asa am simtit si eu, ca era totul gatuit si cantat cu efort.
Imi pare rau dar sunt situatii in care profesorul este de vina, deoarece tu ca profesor nu ii poti da o piesa unui concurent care nu i se potriveste, sau care il dezavantajeaza.
Ei sunt inca la inceput de drum, inca nu stiu, nu au experienta, si tocmai de aceea au nevoie de cineva sa ii indrume, iar astfel de situatii vad foarte des, piese care nu li se potrivesc sub nici o forma ( asa cum s-a intamplat cu Mara, sau cu Ana cu " Let me try", cand inceputul era mult prea jos pentru ea si falsa ingrozitor).
Ideea este ca juriul noteaza prestatia din seara respectiva, si asa mi se pare normal, iar faza cu notele de incurajare ma calca pe nervi, deoarece ori ii incurajezi pe toti, ori te lasi pagubas.

Pe mine m-a enervat Iantu doar la Mara, deoarece, desi a cantat mult sub nivelul ei, sters, fara volum, fara expresie, si o piesa destul de nasoala ( mai putin refrenul), nu era de 6.
Pai daca Ana care a cantat ingrozitor ( nu stiu cine a ales-o, ca eu n-o treceam de selectie nici sa ma tai) a luat 6, cum sa ii dai Marei tot 6, a carei voce nici nu se poate compara cu vocea Anei.
Mi-a parut rau de Ana, se vedea ca era stresata, dar, realmente nu avea ce cauta in acel concurs, iar duetul cu Brigita...., a fost groaznic, mai putin partea Brigitei care a fost foarte reusita, dar ce folos, cand se canta in duet, se analizeaza per ansamblu iar mie mi s-a parut oribil.

Claudiu are o voce ok, canta frumos, dar cam atat, adica nu depaseste o anumita limita, nu are nimic spectaculos, extraordinar.
Isi face treaba bine, neavand ce sa ii reprosezi, dar cam atat...., asta e parerea mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:

exact asta este! poti vota o persoana de pe acelasi nr.de tel cat te tine buzunarul. de aceea a iesit Kamelia pe primul loc, din punctul meu de vedere nemeritat. Si eu sunt de parere ca Anita si Mara ar fi trebuit sa fie la duel saptamana aceasta.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput