Megastar
Raspunsuri - Pagina 29
XIO spune:
Nemary , si eu am observat cu surprindere ca imi place Kamelia.Are un timru aparte , canta foarte bine melodiile pe stilul ei , muzica aceea faina cantata de negri in general si in plus arata extraordinar , are ceva special ce-mi place.
Chiar ma gandeam aseara ca ea si Deea sunt cele mai dragute/frumoase fete din concursul asta.
Evident m-am enervat din nou , Alexa a scancit din nou penibil si a primit 9 de la Aura in conditiile in care Virgil si Despot i-au dat 7 . Andreea in schimb a primit 8 pe linie , sa fie in ton juratii...trist.
Alexa nu are ce cauta la nivelul asta , mai bine iesea ea si ramanea Brigitta.
crinuta spune:
Da, si eu cred ca va iesi Catalin, nu pentru ca ar fi cel mai bun ( in clasamentul meu e pe locul 2), ci pentru ca e votat de multeeeeeeeeee fete, datorita farmecului sau, so... sunt 90% convinsa ca el va castiga, dar inca imi pastrez speranta ca va castiga Andreea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
nemary spune:
cred ca urmatoare care va iesi sambata seara este Andreea. de ce cred asta? nu pt.ca nu este la de buna si nu ar canta la fel de bine ca ceilalati doi. dar ati observat si voi ca Alexa a iesit de cel putin 2 ori pe primul loc in preferintele publicului si cred ca are si multi sustinatori care o si voteaza.
chiar daca Andreea are o voce mai buna decat ea se pare ca asta nu prea mai conteaza.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
crinuta spune:
Sper sa nu fie asa, dar orice se poate intampla.
Totusi ieri Alexa a iesit pe locul 3.
Daca va canta insa la fel de prost ca ieri, ma indoiesc ca va iesi.
Asta e, ramane sa vedem saptamana viitoare.
Sabinelule, tot la Busteni vei fi? Pune-ti mama tv si acolo.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monalac spune:
ce rau imi pare ca a iesit claudiu!!!preferam sa iasa alexa,care mi se pare atat de falsa!!!!
Sabina spune:
hihi, nu, m-am intors acuma acasa.La Busteni nu pun TV, ca e bine fara, scapam de ispita deneselor animate ;-))
plus ca daca merge wireless-ul...ce-mi mai trebe:)))
acu ontopic, sper sa castige Andreea. Problema e ca ea poate fi adevarat megastar cu piese frumoase, grele si interesante.Daca i se compun 3 surcele...pacat de tot concursu...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
april spune:
cate emisiuni mai sunt? sambata se termina?
n-am reusit sa vad sapt asta si nici in reluare.
sper macar sa nu castige Alexa.
Raluk31 spune:
Tocmai am desc operit forumul,chiar nu mai stiam nimic de participantii la Megastar.. imi pare rau ca a iesit Claudiu Cine a mai ramas in competitie?
boo lina spune:
desi imi place foarte mult andreea, mie mi se pare ca, cel care merita sa castige, este catalin. andreea are o voce foarte frumoasa, canta bine, dar ei i se potriveste un anumit stil, pe cand catalin este mai versatil.