Megastar
Raspunsuri - Pagina 19
brazuca25 spune:
Cristina a gresit fiind si putin cam sigura pe talentul ei. Nu mi=a placut ce a spus cand a plecat Deea, ca a plecat singura concurenta de care se temea! Uite ca acum a plecat si ea! Nu contest talentul ei, dar atitudinea devenise putin cam aroganta si la fel de falsa ca a Alexei.
Preferata mea este Andreea, care este constanta si are o voce superba, dar nu o vad ajungand in finala, pt ca nu prea obtine voturile publicului. Mi se pare o aberatie ca publicul voteaza concurenti care canta atat de prost! Macar daca Alexa ar fi fost pe primul loc in alta seara cand nu a fost chiar asa de pe langa melodie! Acum nu are nici o scuza! daca melodia nu a avantajat=o ea e singura vinovata, pt ca isi aleg singuri melodiile.
22+
David Gabriel
poze
crinuta spune:
Indiferent ca publicul o voteaza sau nu pe Andreea, ea tot va ajunge sus, fiind super talentata.
Apoi, referitor la show si la rezistenta, n-ar fi bine sa ii puna sa cante macar 2 piese una dupa alta? Adica cu fiecare editie ar trebui sa fie totul mai dificil, mai greu, mai mult, ca altfel ei cu ce se aleg in afara de a canta in stiluri diferite?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
cl spune:
quote:
Originally posted by crinuta
...
Apoi, referitor la show si la rezistenta, n-ar fi bine sa ii puna sa cante macar 2 piese una dupa alta? Adica cu fiecare editie ar trebui sa fie totul mai dificil, mai greu, mai mult, ca altfel ei cu ce se aleg in afara de a canta in stiluri diferite?
Crinuta siRayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Da, da, da! Asa ar trebui, sa cante 2 sau 3 piese la rand, sa faca un mic show fiecare. Asa se va vedea diferenta dintre unul cu voce buna si unul cu voce buna capabil sa tina o sala in mana!
nemary spune:
ati vazut mesajul Kameliei catre telespectatori? mie mi se pare sfidator
"daca ma placeti votati-ma, daca nu ma placeti nu ma votati" ceva de genul acesta ![]()
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Cine credeti ca va castiga finala Megastar?
Andreea Crepcia 5,70% 1765 voturi
Catalin Josan 11,15% 3455 voturi
Anita Kovacs 13,50% 4183 voturi
Brigitta Szebenyi 28,15% 8719 voturi
Alexa Niculae 17,19% 5326 voturi
Kamelia Hora 5,47% 1693 voturi
Claudiu Mirea 18,84% 5837 voturi
Total: 30978 voturi
sursa:http://megastar.primatv.ro/poll.php?question_id=57&id_poll=17
credeti ca o va ajuta pe Brigitta? saptamana trecuta Cristina a avut 20% si nu i-a picat prea bine. ![]()
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
parerea mea: voteaza, in general, cei care au un oaresce "interes" in sensul ca ii cunoaste sau sunt prieteni rude ale concurentilor.... de aici si voturile total aiurea....
Am fost surprinsa vineri cum jubila a ironie tatal anitei cand se vorbea de ea.... si, Doamne!, cum se vorbea de ea....
Mie mi se pare nedrept faptul ca au facut sms-ul asa de scump....
Si asta o spun eu care, nu sunt chiar saraca. Dar tot ma gandesc daca sa votez sau nu. Cu toate ca ma innebunesc dupa emisiune si am, normal , preferatii mei. Care sunt cumva si ai juriului...![]()
Gresesc eu sau un sms este aproape un euro si jumatate ???
Laura mama lui Dimitrakis
nemary spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gresesc eu sau un sms este aproape un euro si jumatate ???
un sms costa 1.49$ cu tot cu tva. adica vreo 37000 lei vechi. mai putin decat o sticla de cola sau un pachet de tigari, cum spunea cineva.
eu mi-am mobilizat colegele de serviciu si au trimis fiecare cate un sms pt salvarea Brigittei de la duel.
daca iti place Brigitta poate o votezi si tu o data si impreuna poate reusim sa o scoatem pe Kamelia din concurs

Mari
laura_dimitris spune:
Mari, m-ai convins !!! M-ai atins cu " mai putin decat un pachet de tigari" ![]()
O sa o votez pe brigitta
katty spune:
Kamelia nu are ptr. ce sa ramana. O sa o votez si eu pe Brigitta.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anca Wish spune:
Am votat-o si eu pe Brigitta, dar la ce noroc chior a avut Kamelia pana acum parca vad ca scapa.
Cred ca o bate Despot pana la urma![]()