Megastar

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cristina a gresit fiind si putin cam sigura pe talentul ei. Nu mi=a placut ce a spus cand a plecat Deea, ca a plecat singura concurenta de care se temea! Uite ca acum a plecat si ea! Nu contest talentul ei, dar atitudinea devenise putin cam aroganta si la fel de falsa ca a Alexei.
Preferata mea este Andreea, care este constanta si are o voce superba, dar nu o vad ajungand in finala, pt ca nu prea obtine voturile publicului. Mi se pare o aberatie ca publicul voteaza concurenti care canta atat de prost! Macar daca Alexa ar fi fost pe primul loc in alta seara cand nu a fost chiar asa de pe langa melodie! Acum nu are nici o scuza! daca melodia nu a avantajat=o ea e singura vinovata, pt ca isi aleg singuri melodiile.

22+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Indiferent ca publicul o voteaza sau nu pe Andreea, ea tot va ajunge sus, fiind super talentata.

Apoi, referitor la show si la rezistenta, n-ar fi bine sa ii puna sa cante macar 2 piese una dupa alta? Adica cu fiecare editie ar trebui sa fie totul mai dificil, mai greu, mai mult, ca altfel ei cu ce se aleg in afara de a canta in stiluri diferite?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by crinuta
...
Apoi, referitor la show si la rezistenta, n-ar fi bine sa ii puna sa cante macar 2 piese una dupa alta? Adica cu fiecare editie ar trebui sa fie totul mai dificil, mai greu, mai mult, ca altfel ei cu ce se aleg in afara de a canta in stiluri diferite?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Da, da, da! Asa ar trebui, sa cante 2 sau 3 piese la rand, sa faca un mic show fiecare. Asa se va vedea diferenta dintre unul cu voce buna si unul cu voce buna capabil sa tina o sala in mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ati vazut mesajul Kameliei catre telespectatori? mie mi se pare sfidator
"daca ma placeti votati-ma, daca nu ma placeti nu ma votati" ceva de genul acesta

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Cine credeti ca va castiga finala Megastar?
Andreea Crepcia 5,70% 1765 voturi
Catalin Josan 11,15% 3455 voturi
Anita Kovacs 13,50% 4183 voturi
Brigitta Szebenyi 28,15% 8719 voturi
Alexa Niculae 17,19% 5326 voturi
Kamelia Hora 5,47% 1693 voturi
Claudiu Mirea 18,84% 5837 voturi
Total: 30978 voturi

sursa:http://megastar.primatv.ro/poll.php?question_id=57&id_poll=17

credeti ca o va ajuta pe Brigitta? saptamana trecuta Cristina a avut 20% si nu i-a picat prea bine.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

parerea mea: voteaza, in general, cei care au un oaresce "interes" in sensul ca ii cunoaste sau sunt prieteni rude ale concurentilor.... de aici si voturile total aiurea....
Am fost surprinsa vineri cum jubila a ironie tatal anitei cand se vorbea de ea.... si, Doamne!, cum se vorbea de ea....
Mie mi se pare nedrept faptul ca au facut sms-ul asa de scump....
Si asta o spun eu care, nu sunt chiar saraca. Dar tot ma gandesc daca sa votez sau nu. Cu toate ca ma innebunesc dupa emisiune si am, normal , preferatii mei. Care sunt cumva si ai juriului...
Gresesc eu sau un sms este aproape un euro si jumatate ???

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gresesc eu sau un sms este aproape un euro si jumatate ???

un sms costa 1.49$ cu tot cu tva. adica vreo 37000 lei vechi. mai putin decat o sticla de cola sau un pachet de tigari, cum spunea cineva.
eu mi-am mobilizat colegele de serviciu si au trimis fiecare cate un sms pt salvarea Brigittei de la duel.
daca iti place Brigitta poate o votezi si tu o data si impreuna poate reusim sa o scoatem pe Kamelia din concurs

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mari, m-ai convins !!! M-ai atins cu " mai putin decat un pachet de tigari"
O sa o votez pe brigitta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Kamelia nu are ptr. ce sa ramana. O sa o votez si eu pe Brigitta.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am votat-o si eu pe Brigitta, dar la ce noroc chior a avut Kamelia pana acum parca vad ca scapa.
Cred ca o bate Despot pana la urma

Mergi la inceput