Megastar
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
Nu e corect, bineinteles, dar eu am ceva cu mitocania....ma refer strict la cum s-a purtat cu ea.
Si cu Cristina s-a purtat la fel, ea n-a vrut sa-i minimalizeze pe ceilalti, ci doar sa spuna ca dintre toti Deea era singura pe genul ei, ca face si muzica(e la liceul de arte, si Cristina a fost si ea)samd.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
crinuta spune:
Ma uit si la varianta germana a Megastarului, si e cam aiurea, ca e in acelasi timp cu Megastarul nostru.
Da, si mie mi-e ciuda ca ramane Alexa si pleaca Deea, care azi mi-a placut chiar mai mult decat Cristina, desi nu m-as fi asteptat.
Am uitat sa spun cat de mult mi-a placut si Brigitta azi. E facuta pentru scena, ii ia pe toti la asta.
Catalin m-a surprins placut in seara asta, ma si mir, deoarece niciodata nu mi-a atras atentia in vreun fel, dar are voce foarte buna si il prind melodiile astea in care canta intr-un registru mai jos, ii scot bine in evidenta vocea, mult mai bine decat cand facea pe tenorul.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Edessa spune:
Hai ca sunt iarasi culmea: TOT Kamelia a iesit pe primul loc????!!!! Asta mi se pare deja ...paranormal!
P.S....Chiar ca Brigitta a fost OK!
tessie spune:
Era previzibil...Kamelia...
Incredibil!Ea va ajunge sa fie castigatoarea?Ce are fata asta?Are vocea poleita cu aur?E prea de tot...
crinuta spune:
Deja nu ma mai mira. Ori va face juriul o sesizare in acest sens, ori va castiga Camelia Megastarul....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tessie spune:
Pai intre Anita si Cristina,normal ar fi sa treaca Cristina.Dar,cine stie...Totul e cam aiurea .
Salina spune:
Cum o fi posibil???? Cred ca Cineva acolo Sus o iubeste tare mult pe fata asta, bai, dar chiar asa de mult s-o iubeasca incat sa iasa pe primul loc la voturi? Incredibil este putin spus.
Oana -si tu intri pe forumul Megastar, ai vazut ca sunt extrem de multi care sunt indignati...
Si totusi cine o voteaza? Ca mama-sa era in sala
NEDREPT!!!!
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Sabina spune:
tare ciudat intr-adevar.
si n-ati vazut ca anita avea mai multe voturi decat cristina???
asa ca nimic nu ma mira.....
mare pacat ca a iesit Deea, o preferam Alexei.
Din ce-au ramas acum, tot Andreea si Brigitta sunt mai bune, Cristina e cea mai talentata nativ dar nu e mereu 100% pe scena.
Brigitta insa mai falseaza uneori.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
stiti ce ma gandeam?
daca A fost votata kamelia pt atitudionea dezastruoasa a lui despot??
cred ca ce a facut el a avut efect invers.