American Idol #6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Se mai uita cineva la AI?

Eu sunt cam dezamagita de showurile de aseara, nu ma asteptam sa iasa Jarod si nici Sundance, revin cu intrebarea, e asa mare comunitatea de indieni in State? Nu pot sa imi explic altfel cine il voteaza pe Sanjaya (a carui dantura ma obsedeaza, vreau si eu!)...

La fete mi s-a parut corecta eliminarea Antonellei, aseara mai mult ca niciodata s-a vazut ce diferenta era intre ea si restul fetelor (in Uk arata si comentarii imediat dupa eliminare, in spatele scenei, nu cred ca le vedeti si in US si zicea Antonella prezentatoarei ca asta vrea sa faca de acum inainte, sa inregistreze un album, sa aiba melodiile ei..oare gaseste pe cineva sa o ajute?).

In schimb la Sabrina nu ma asteptam si chiar credeam ca o sa ramana intre primele 3. Ce sa zic, de acum devine si mai interesant, am inteles bine deci ca vor lucra cu mari cantareti (Lakisha cu Diana Ross din cate am inteles), abia astept sa il vad pe Bon Jovi!!

Deci cum vi s-a parut?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Andra, am inteles ca Leona pregateste si ea un album, dar Simon vrea sa o lanseze in State, va aparea la American Idol la final. Am citit ca producatorul lui Witney Hudson si Mariah Carey vrea sa semneze cu ea. El l-a contactat pe Simon inca din timpul concursului X factor si i-a spus ca e interesat in Leona. Probabil pregatesc ceva special pentru ca e prea buna sa fie lasata in ceata.
Apropos de X factor, am auzit vineri ca Louis si Kate Thorton (prezentatoarea) au fost concediati de catre Simon si nu vor aparea la urmatoarea editie. Ai auzit ceva de genul asta? Au spus chestia asta la radio.

Mergi la inceput

Mi-a spus sotul ca a auzit la radio vineri ca Louie a fost dat afara. Nu stiam si de Kate dar au existat zvonuri si in trecut ca nu e f placuta de catre public si nici producatori.
Wow, anul asta va fi interesant!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Pai si eu tot de la barbata-miu stiu care tot la radio auzise. Nu vreau sa plece Louis, de Kate nu-mi pasa ca tot nu-mi placea. Mie imi placeau Ant and Dec. Tocmai am citit ieri ca Leona a semnat un contract de 5 milioane lire sterline cu cineva din America, deci se pare ca se lanseaza mai intii in America si apoi aici. Imi pare bine pentru ea.

Mergi la inceput

Uite, in secunda asta am auzit ca Louis a fost concediat. Deci e adevarat.

Mergi la inceput

Ascultam zilele trecute Kelly Clarkson - A Moment Like This si apoi varianta Leonei, nici nu se compara, Leona are o voce extraordinara, cred ca o putem compara cu Mariah Carey (mi se pare ca seamana vocile bine) si poate deveni chiar mai buna.

If you had any doubts that Simon Cowell wasn’t a ruthless TV rat, now’s the time to acknowledge your mistake! Scheming Simon has ‘fired’ Louis Walsh as a judge and given presenter Kate Thornton the sack too! In true snake-like style, Simon arranged for an ITV producer to break the news to the two X Factor unfortunates instead of telling them himself. Louis, who still has many business links with Simon, wasn’t really bothered by the news, but Kate reportedly burst into tears when she heard that she would not be around for the next series of the show.

http://www.sugarmagazine.co.uk/celeb.php?subsection=topgoss&id=245

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Ati vazut ultima plecare?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Nu se mai uita nimeni la American Idol?
Mai fac o incercare...
Au iesit asadar Brandon si Stephanie (neasteptata iesire Stephanie dar randurile se strang).
Sanjaya a fost placut in ultimul show, a realizat ca trebuie sa schimbe cumva stilul si desi vocea nu a fost prea stralucita, a fost ok. Deja nu ma mai mira ca nu e el in ultimii 2-3, am vazut-o si pe fetitza aia in public ce plangea de mama focului, e clar ca are o gramada de sustinatoare adolescente.

In continuare, Lakisha mi se pare cea mai buna, Melinda cam tot pe acolo si ea dar cred ca o dezavantajeaza aspectul.

Urmatoarea profa a concurentilor va fi Gwen Stefani.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

In continuare, Lakisha mi se pare cea mai buna, Melinda cam tot pe acolo si ea dar cred ca o dezavantajeaza aspectul.

Ce sa spun! Ca Lakisha e tare frumoasa! Nu e una mare si grasa cit o casa? Nici eu nu-s slaba, dar macar nu m-am infipt la Idol (ma rog, X factor aici). Eu drept sa-ti spun nu urmaresc decit absolut sporadic ca mi se par tare slabuti cu totii. Deh, mi-a ridicat Leona standardu'.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Letitia1

Ce sa spun! Ca Lakisha e tare frumoasa! Nu e una mare si grasa cit o casa?

Ba da.

--------------------

Andra

Mergi la inceput