American Idol #6

American Idol #6 | Autor: motanik

Link direct la acest mesaj

Fetele din America, urmariti American Idol?
Eu sunt o fana a emisiunilor de acest gen, imi place sa urmaresc fabuloasele transformari (nu in toate cazurile, desigur) si pt ca avem posibilitatea, ii urmarim si pe americani.

La noi vineri seara au dat primele eliminari si nu a fost nici o surpriza, dp meu dv.

Care va sunt favoritii? Ce parere aveti despre comentariul lui Simon dupa prestatia Lakishei si anume ca ceilalti 23 ar trebui sa isi cumpere deja bilete de avion pt acasa?

Ce parere aveti despre baieti vs fete? Din ce tabara va fi ales anul acesta idolul american?

--------------------

Andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nimeni?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Motanik eu sun fan American Idol dar la noi e muuult in urma,inca sunt la auditii,sambata e ultimul oras iar de duminca incepe Hollywood Week.Abia astept.
Asa ca eu nu pot comenta dar o sa trag cu ochiul pe aici sa stiu ce ma asteapta

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Si eu big fan,am urmarit in fiecare an.Din pacate aici il da decalat,inca nu a inceput dar deabia astept...Motanik,ce parerea ai de jennifer Hudson,o fosta aspiranta la American Idol,acum castigatoarea a Oscarului?

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Andra,

si noi ne uitam...ne plac show-urile de acest gen. Favoritele mele in acest sezon sunt Lakisha si Melisa.Mai sunt cateva voci care ar avea o sansa :la fete : Sabrian, Jordin si Stephanie iar la baieti Blake,Brandon si cei doi Chris. Sanjaya mi se pare "very cute" dar cred ca nu este inca "ready" pentru un astfel de concurs...dar , nu se stie niciodata..

Sezonul trecut mi-au placut Mandisa,Chris si Taylor si m-am bucurat cand au anuntat castigatorul! Mi-a placut atat personalitatea lui Taylor cat si stilul lui de muzica asa ca , imediat ce a aparut albumul lui mi l-am si luat! (sotul meu a cumparat albumul lui Chris-avoritul lui) Poate ca Taylor nu a fost cea mai buna voce din concurs insa , per total a avut ceea ce i-a trebuit pentru a fi un "american idol"...SOUL PATROL, yeah!!!!!!!!!!!

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Eu anul trecut am urmarit pe sarite caci nu stiam cand trebuia sa urmaresc (la noi il dau de vreo trei ori reluare de la americani).
Jennifer Hudson nu mai are nevoie de American Idol acum..sau acolo a fost descoperita?

Cred ca anul asta castigatorul va fi din tabara fetelor, cel putin dupa prima runda live nici nu a existat termen de comparatie.
Lakisha a cantat fain, Sabrina la fel, Melissa (care parca nu ar avea gat ce scurt e) si ea. Jordin..sunt curioasa sa o vad pe parcurs, cred ca o sa ramana intre cele 6 .

Cum e acum, cand raman 6 si 6 primesc mentorii anuntati in primul show live? Ca daca da, woww! Bon jovi!

Sanjaya e plapand, finut dar la voce nu mi s-a parut extraordinar.
Tipul cu beat boxul imi place, e si dragut si a cantat si fain.

Mi-am adus aminte, m-a impresionat in auditii batranul care a cantat You Belong To Me, il stiti? Tocmai ii murise sotia si a zis ca pe patul de spital in ultimele ei zile a alinat-o cu ideea de a merge la auditii si cu strangerea voturilor pt asta. Si a cantat tare frumos!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Andra, dar ce paarere ai de X Factor? Eu il prefer by far fata de American Idol. Mi se pare mult mai stilat. De-abia astept sa vad evolutia in timp a lui Leona. Ea a fost favorita mea impreuna cu Ben.

Mergi la inceput

Prietenii mi-au zis ca sunt nebuna ca sambata seara nu ieseam nicaieri ca sa vad X-Factor.
Leona e o superba. Vocea e minunata, ea arata super, personalitatea ei nu e deloc stearsa, e pur si simplu o tipa mai timida si cu mult bun simt, imi place, ce sa mai! Am cumparat imediat single-ul ei, spre rusinea mea nu stiam ca fusese cantat si de Kelly Clarkson. X Factor am urmarit cu mult inainte de American Idol.

Mie mi-a placut mult si Robert, avea ceva ce ma fascina si am votat saptamana de saptamana pt el pana a fost scos. Apoi am sustinut-o pe Leona si nu am avut nici un dubiu ca ea o sa castige.

Despre viitorul ei, sper sa fie mai stralucit decat al lui Shayne. Si pe Shayne l-am iubit din prima clipa si i-am facut galerie (uite pe ce dau eu banii la telefon ), am luat single-ul cand a aparut, am luat apoi albumul si nu pot sa spun ca a fost chiar stralucit, iar de o vreme incoace nu am mai auzit nimic despre el. Ba mai multe am auzit despre fratii aia doi si despre locul 2 (acum imi scapa numele).

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am inceput sa-l inteleg pe Simon de ce asa jerk uneori:))) s-o fi saturat omul sa asculte toti wannabees.
Parca sunt trasi la indigo, toti canta acelasi stil..nu ma pricep prea bine sa explic cum se numeste...stilul asta copiat de la gospel cu multe artificii vocale sus-jos...'abar n-am.
Au voci da' cam atat...aseara era tipul ala din Navy...Phil a interpretat o melodie de Marvin Gaye parca...era ca si cand il ascultam pe Marvin Gaye, urmatorul la fel (nu i-am retinut numele) parca l-as fi auzit pe interpretul original nu a adus nimic in plus la melodie.
Mi-a placut foarte tare plinutul acela cu parul cret Chris:)) nu stiu ce melodie a cantat da' ma vad cumparandu-i cd-urile:))

Nici nu m-am uitat pana la sfarsit ca m-am plictisit, nu stiu cand canta fetele.

aaa si Simon este foarte partinitor, Lakisha aduce foarte mult la voce cu Aretha Franklin da' ei i-a zis ca "we love you girl" si aia cu biletele spre deosebire de Phil Stacey caruia i-a zis ca nu e original si ca e doar un cantaret de karaoke foarte bun:))

Si m-a impresionat teribil faza cu batranul ala care cantase pentru sotia moarta, am plans.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Ce ma bucur sa vad ca s-a deschis un subiect despre American Idol. Este pe departe emisiunea mea preferata!! Vineri seara sunt lipita de televizor. Vinerea trecuta au dat 5 ore de AI!!!!! Pana si pe sotul meu l-am dresat
Mie imi place mult de Lakisha, are o voce puternica si imi place povestea ei, are o fetita de 4 ani pe care o creste singura si se descurca foarte greu financiar. Imi plac povestile astea de reusita...
Dar si cealalta are o voce superba (imi scapa acum cum o cheama, e back-up singer).
De la baieti imi place Blake foarte mult, in rest nu m-a impresionat nimeni.

Dar ce parere aveti de juriu? Eu personal am o oroare de Paula Abdul. Mereu comenteaza dupa Randy si spune exact aceleasi lucruri, ba chiar repeta aceleasi cuvinte. Simon imi place la nebunie, e dur dar tot timpul sincer, nu are rezerve dar eu cred ca stie ce vorbeste.

Abia astept vinerea asta probabil ca iar dau 5 ore!!

Mergi la inceput

Si eu tot vineri noaptea am stat, cred ca in fiecare vineri vor fi 5 ore, 2 la baieti, 2 la fete si una la rezultate, macar pana raman finalistii.

Dar e si reluare apoi tot pe ITV2 nu mai stiu in ce zi, oricum mai devreme.

Despre juriu eu cred ca si Randy si Paula se iau dupa Simon. Foarte rar cand sunt de alta parere ei. Ati vazut in auditii cand ei au zis nu cuiva (nu mai retin cine) si apoi Simon a zis ca au facut o greseala, imediat au chemat persoana inapoi.
Si mie imi place Simon, are si iesiri cand ma enerveaza dar era nevoie de unul ca el.

Dar voi ati inteles care a fost faza de l-a suparat pe el dupa cantecul lui Chris (ala grasut cu parul cret, si mie imi place)? Ca a zis ca ii pare rau ca nu canta ca Il Divo sau Teletubbies dar nu am inteles de ce s-a ofticat asa rau Simon...

--------------------

Andra

Mergi la inceput