FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 24
KoraPop spune:
ANUNT IMPORTANT:
Aseara la stiri s-a anuntat in mod oficial ca s-a introdus pe piata vaccinul impotriva cancerului de col uterin.Acest vaccin se va da in special copiilor ( baieti si fetite) intre 9-15 ani care nu si-au inceput viata sexuala.....( desi in ziua de azi e cam inceputa la 15 ani...),dar este bun si femeilor active sexual care nu au virusul HPV.Este nevoie de trei injectii a cate 45 RON fiecare si astfel se creeaza anticorpi,acest vaccin creste cu 70% sansele ca femeia vaccinata sa nu faca aceasta temuta boala.Statistica spune ca in Romania zilnic 5 femei sunt rapuse de cancerul de col uterin.
O VESTE BUNA PT. NOI FEMEILE DE 8 MARTIE....
LA MULTI ANI TUTUROR "UNGUROAICELOR" DE 8 MARTIE ,SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA CU CELE MAI DORITE IMPLINIRI!
Gabitzu,Mirelus cu parul roz-ici speciali!
Kora
CARPE DIEM!
sunshine4ever spune:
din cite am auzit vacinul e de 450 RON si nu 45 Ron, dar poate gresesc, daca da scuze
DM
aime spune:
Buna ziua fete dragi!
am tot cautat informatii cu privire la preturile medicamentelor folosite la FIV, preturi din Ungaria, dar n-am gasit ...ma puteti ajuta?
aime
Monica-Elena spune:
Korapop vaccinul este ptr cele pana ln 26 de ani. Urmeaza sa apara si cel ptr femei peste 34 de ani.
KoraPop spune:
Monica Elena asta nu am retinut ca e doar pt femei pana la 26 de ani...eu am deja 34 trecuti asa ca daca apare si cel pt femei peste 34 eu l-as face, mai scapam de o grija, nu?
Kora
CARPE DIEM!
pussi spune:
Gabitule sper din suflet sa fie bine!!
magdate-ai lamurit?? Si eu stiu ca e 450 RON vaccinul
Pis o sa ma straduiesc sa fie bine si daca iese cu ochisori o sa-ti tin un loc caldut la Odisee O fi ocupat Chivu...
Aimee cam greu de trecut pretul medicamentelor, deoarece fiecare pacienta in parte are tratament personalizat in functie de analize, varsta, FIv esuat etc! Dar ca sa ai un reper..pe mine randul trecut cam 700 Euro medicamentele
PUSSI
adaca spune:
LA MULTI ANI ! pentru toate fetele - VIITOARE GRAVIDUTE, GRAVIDUTE SI MAMICI -
Primavara aceasta sa va aduca numai bucurii si multi ca meritati toate.
Multi pupici de la pitici, Ade, Dari&Cai................................
AB
aime spune:
Pussi, multumesc mult, e un reper, stiu ca tratamentul e personalizat, dar ma gandeam ca stiti sa-mi mai spuneti cam cat e o fiola din fiecare medicament si daca se merita se le iei din Ungaria, is mai ieftine (cat de cat) ca la noi?
sunshine4ever spune:
Da pussiis 450 de Ron, bine am stiut. Apropo sine e Chivu de ca retot vb medic gine de pe la voi?
DM
pussi spune:
magdaChivu=Zadori...seamana foarte tare!!! Sa-i spui sotului tau sa ti-l arate pe Chivu...poti sa-l vezi chiar azi ca a castigat Roma aseara...parca!
aimepe fiole nu stiu sa-ti zic! Dar cel mai scump e GONAL F, care la ei e la pen...si la noi la fiole. Si am calculat ca daca il cumpar compensat de la noi..timp de trei luni...compensate se dau pe plafon de 360 RON/luna...ar fi iesit per total cu 100 RON mai ieftin!! Si nu m-am complicat! In general medicamentele la ei sunt mai ieftine cu 20-30%1
PUSSI