FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chivutamonica: parerea mea ii sa te adresezi si unui endocrinolog ca nu nuami naturalele isi fac efectul citeodat a enevoi esi de sintetice sa vezi ceva rezultat. Si putini ginecologi is ca sa se priceapa si pe specialitate de endocrinologie, si cei care s epricep nu chiar in totalitate. SA nu te dai batuta, trebuie sa elimini cauza si vei vedea ca v-a fi bine. Cred insa ca nu e usor, ca si noi nelupotam cu multe p etema asta de doi ani si unele analize tot asa de rele sunt dar mergem inainte si speram ca la Szeged se va intimpl aminunea
Eu iti doresc numai bafta , mult mult succes, v- a fi si la tine

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Magda,iti multumesc ,traim cu speranta ca va venii si pentru noi bb.
TeMONI

Mergi la inceput

Te pup si eu Moni , saaveti o seara superba. Mai povestim miine

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Chivutz FSH-ul arata rezerva ovariana si nu poti lua nici un tratam pt al imbunatati. Dc faci un tratament de stimulare ovarele vor produce mai multi foliculi. Tie ti-a vazut 4 foliculi la eco fara nici un fel de stimulare? Pai e f bine pt ca in mod normal o femeie ar tb sa aiba 1 sau 2 foliculi pe un ciclu natural. Deci nu te descuraja pt ca eu cred ca dr aia de acolo sunt dusi cu pluta. Am mai auzit eu cazuri. Vino in tara sa te vada si alti dr. Cat e FSH-ul tau? Eu cand am fost cu analizele mele la dr Dracea Laura i-am spus ca FSH-ul mi se pare cam mare (fsh 8,8) si mi-a spus ca a avut paciente cu FSH mult mai mare care au raspuns bine la tratamentul pt FIV. In fct de analize se recomanda un anumit tratament . De ex se spune ca Gonal F e mai puternic decat Menogon si ca se da la paciente cu FSH mai mare.
Nu te descuraja si intoarce-te in tara cat mai repede. Timpul e dusmanul nostru.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

LA MULTI ANI! . Ma la DD sa devnim toate femei in adevaratul sens al cuvantului, sa avem sanatosi de care sa avem grija si care sa ne bucure sufletul si sa ne faca viata mai frumoasa.
Eu numar zilele pana la consultatie. Plec la Timisoara pe 18 martie asa ca nu mai este mult. Am emotii dar sper sa existe o rezolvare si pentru noi.
Pussi ma bucur ca vine CM-ul si ca vei putea incepe stimularea. Multa bafta.
Va pe toate si va urez o zi minunata.

Gabita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

La multi ani,fetelor!

Sa fim fericite alaturi de sotii nostri si viitori nostri bebei pe care ni-i dorim si facem atatea eforturi sa-i avem mai mult decit orice pe lume.Sa dea DD sa ni se-mplineasca si noua dorinta anul asta,ca eu zic ca meritam!

monicapai cred ca interesul tau nu e sa ai FSH-ul mai mare,caci el cu cit e mai mare inseamna ca rezerva de foliculi e pe sfarsite.Cica s-ar putea calcula la eco cu ajutorul unei formule matematice,cam in cit timp o femeie intra la menopauza,dar eu nu cred ca-i foarte precisa metoda asta.O sa caut si-o sa pun linkul.

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI![
SI IN 08 MARTIE 2008 SA FIM FELICITATE SI IN CALITATE DE MAMICI

PUSSI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FETELOR ! Sa dea DD numai fericire alaturi de sotiorii nostri si al anu pe vremea asta sa fim mamici

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Sa fim iubite, fericite si IMPLINITE!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danielama bucur ca ti-ai vazut Samburelul si ca e bine si sanatos!!! Cred ca sunt niste clipe minunate!!Cu Elevitul, eu stiu ca ies BB mari daca iei toata sarcina, dar pana la 12 saptamani....
Legaturilorvoi cand mergeti la eco??? sa va vada mamica??

Mi-am cumparat seringi si ace, azi am inceput sa beau si ceai de cretisoara, a venit si toata natia sovietica..asa ca maine dimineata sunt gata pentru prima injectare!! Cu DD inainte!!

PUSSI

Mergi la inceput