FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 19
auburn spune:
dragelor chiar imi pare rau ca a trebuit sa trageti de mine sa mai scriu ... si eu nimc .
asa cum zicea pussi, sunt tare lenesa. merg la lucru (pana in aprilie), dorm dupa ce vin acasa, trece o gramada de timp pana ma satur cand mananc (!!) ca-mi trebuie si una si alta. e si rasfat, ce sa zic . reusesc sa va citesc uneori si de la lucru dar nu pot sa raspund. nu prea reuseam eu sa tin pasul cu cat se scrie pe forum nici inainte ... dar acum am senzatia (si asa cred ca nu e doar o parere) ca orice fac imi ia mult mai mult timp decat inainte .
...dar cred ca reusesc sa citesc tot ce scrieti si intotdeauna intru sa citesc intai subiectul asta si abia pe urma subiectele de la mamici.
dar de acum vom sta pe acasa in weekend-uri si atunci voi avea timp.
bebelusa e tot foarte activa. chiar si acum se foieste de numa'. l-am pus pe ganduri pe taica-su cand am zis ca probabil va fi la fel si dupa nastere...el se asteapta sa fie cuminte .
chiar asa, liana ma gandesc cum va fi la tine cu doi miscareti .
tin pumnii pentru fetele care incep tratamentul. veti reusi.
mamicile, gravidutele si bebelusii.
andicu, liana, pussi, zori, crinuta, mi_ka si toate celelalte fete
30+
chivutamonica spune:
Cine poate sa-mi raspunda,va rog foarte mult ca sunte-ti mult mai informate decit mine.
daca sunt mai putine ov.si cu foliculi se poate face FIV sau nu,care-i sansa de reusita fara sa iei oua de la donator?
sau mai bine zis explicati-mi si mie mai exact sau mai multe.
Va pup pe toate,MONI
Liana30 spune:
suntem aci io si noi
ce credeati ca scapati de noi?????
legaturooo la mine folosea ac mare pt a trage din sticla de suprafact si apoi scchimba cu ac mic..nu mai stiu culoarea ca nu m'a interesatsi vezi dupa ce faci prima injectie sa'i pui tifon in cap la sticla brecica e mai bine..secret ungurescsi nu te mai vaieta ca nu doare deloc..ia vezi?
aburn ma bucur ca ai aparut chiar daca mai rarmacar sa ne anunti cand e gata voleibalista sa dea prima servaadica servitaaasa stim si noi
miki am repetat de mi'a iesit pe ochi da vaz ca tu nu ma bagi in zeamae o singura farmacie care produce numai pt clinika acu poate vezisi tot asa se scrie,,la BCR nu am fost si de ce scrisasi suc Dolj???puteam fi la aia din BUC???
va pup pe toateee..
daria io stimulata si abia am obtinut 5 foliculi din care au ramas doar 4..bravooo..io zic ca e bineee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
miki-miki spune:
Liano stiu ce ai spus tu da uite ca mai pusai odata intrebarea pt ca am aflat ca e si prin Germania un prog injectabil. Crezi tu ca numai la farmacia aioa se gaseste? La Budapesta crezi ca nu e? Vreau sa-l pun pe al meu sa-mi ia dar nu-mi spune nimeni dc e buna reteta din Ro.
Scrisai suc Dolj pt ca asa ii spune , e sucursala judeteana , adica aia maaaaare nu alea mai mici... adica agentii. Pricepiszi? Si sa o nu o bati pe soacra ca sunt sigura ca floricica a murit pt ca a fost prea cald.
Miki
Liana30 spune:
pai miki io stiam ca celelalte sunt suc lapus..etc/..
floricica nu de caldura a murit ca nu avea acolo..si asta ti'am mai zisiar pe soacra deja am penalizato,,la Budapesta nu sunt mi'a cautam mie un prieten..in Germania e posibil,,si in alta tara..io vb doar de Szeged
chivutamonicain primul rand trebuie sa produci foliculi si asta se va vedea in timpul stimularii..nu ai de unde sa stii inainte..vezi exemplu meu,,pana la ovocite mai e..sa produci tu foliculi buni,,stai linistita..
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Buna gagici.
Va scriu mai in viteza ca sunt obosita rau.
Auburn, ma bucur ca sunteti bine! mi-era dor sa ne scrii!
ZoRi, la fel! mi-e tare dor de-o intalneala in 4! si cu Pussilina! da las'ca va prind eu! ...sau poate voi pe mine, la vara, la mare!
Ma bucur sa aud vesti bune de la fete! sa dea DD sa va vad pe toate povestind la Odisee in urmatoarele luni!
Noi am fost la eco azi, bebe e bine , ramane baiat! are 530 gr. si e zdravanel si miscator. A fost tare cand mi-arata cum da din maini si cand lovea cu dreapta simteam lovitura in burta! se pare ca e totul ok cu noi, repetam experienta peste 2 saptamani la eco morfo-fetala unde-i va analiza in amanunt toate organele; asa o sa ne linistim si noi cu toate testele astea!
la toate!
Andicu 21+
Poze cu burtica
Liana30 spune:
andicu ma bucur ca'i bine fotbalistu
"Nimic nu-i imposibil!"
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor,
Mirela : sigur ca vrea sa stau l aNover Szalo dar sa aib acces si sotul meu ca far ael nu stau, sigur ca mi-ar placea sa gasesc ceva mai ieftin. Eu am programare pe 24 mai la orele 14:00 si am sa te caut dar spunemi o adresa mai concreta unde lucrezi sau unde stai ca sa te pot cauta. Azi dac vrei am sa fiu pe mess mai tirziu . Merci Pupici
Pussi: seringa de insulina poate fi cu ac sau fara ac. Indiferent cu ce seringa ti-o faci doar acul sa fie ac de subcutan sau de insulina, asa sa ceri del afarmacie (de culoare maro sau portocalie ). Dar daca seringa de insulina are atasat si ac cu atit mai bine nu trebuie sa cumperi separat. TE pup si bafta in toate , sa rezulte gemeni.
DM
sunshine4ever spune:
Chivutamonica : stai linistita ca stimulata i sa ai si tu foliculi sa fie ok, asa am patit si eu nu aveam ovulatie si cu ceva tb stimulata au ajuns la 16mmm cind trebuia sa facem Ia, ei bine nu s- afacut din alte motive. Fruntea sus si fi optimista. Am fost si eu pesimista destul si nu am vazut nici o cale de iesire dar iata acu sper ca niciodata si odata tot v-a fi bine
TE pup si bafta multa
DM
dariaioanaxx spune:
AC le incep in a doua zi a ciclului, probabil 25, 26 martie, si in functie de data sigura am sa o rog pe Mirela sa mi faca urmatoarea programare, fetelor voua v a dat odata cu AC si elevit si acid folic ca mie nu mi a prescris asa ceva!? va pup, ciao