mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 6

doinabita spune:
LA MULTI ANI FETITEI LUI LUI VIOLETA!
Sa aiba parte numai de bucurii in viata!
Fetelor eu sunt prinsa in treburi in gradina, in casa!cu curatenia pentru Pasti, dar inca de curatenie nu m-am apucat.Voi ce mai faceti?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

danielac spune:
salutare!
eu am facut ieri curat in balconul mare. de curatenie de Paste nu ma apuc pentru ca eu fac uratenie tot timpul si nu in ajun de sarbatori...
am plantat cateva flori si in rest rutina zilnica!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

danielac spune:
am sarit seminte de diverse flori de jardiniera... sa vedem ce iese...
uite aici un subiect care te va lamurii pentru problema cu albumul de poze:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92070
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

doinabita spune:
Buna dimineata!ce mai faceti fetelor?va invit la o cafeluta!ieri la noi a plouat tare.
Danielac am citit si eu subiectul de la Generale cu China.Ma abtin de la orice comentariu.Este alegera lui Dan, l-a citit si el, l-am intrebat care este obtiunea lui?Mi-a raspuns:tot asta!am alte variante?e important sa crezi ca mai am aceasta sansa!am vazut si ce ai scris tu, caci si eu am vazut pe cei care s-au intors la Povestiri.Imi e cam teama mie...dar e alegerea lui Dan!
Va pup pe toate !
Redati-mi viata!

doinabita spune:
Fetelor unde sunteti?nu veniti la o cafeluta?vesti inca nu am primit, deocamdata am inceput curatenia de primavara!Voi ce faceti?
Redati-mi viata!

doinabita spune:
Fetelorrrrrrrrrrr!unde sunteti?nu mai ziceti nimc?m-ati lasat singura aici?
Redati-mi viata!

danielac spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Buna dimineata!ce mai faceti fetelor?va invit la o cafeluta!ieri la noi a plouat tare.
Danielac am citit si eu subiectul de la Generale cu China.Ma abtin de la orice comentariu.Este alegera lui Dan, l-a citit si el, l-am intrebat care este obtiunea lui?Mi-a raspuns:tot asta!am alte variante?e important sa crezi ca mai am aceasta sansa!am vazut si ce ai scris tu, caci si eu am vazut pe cei care s-au intors la Povestiri.Imi e cam teama mie...dar e alegerea lui Dan!
Va pup pe toate !
Redati-mi viata!
Doina, Dan are dreptate! daca asta e singura sansa, cum sa o ratezi?
Ce ati mai facut?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

aka spune:
Buna. Am intrat sa va salut.
Doina parerea mea este ca Dan are dreptate. Daca aia e singura sansa trebuie sa o valorifice. Iti dorim sa vina vestile bune mai repede, asteptarea este foarte grea. Oricum multe pentru o mamica luptatoare.
Va pup pe toate .
Monica de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

doinabita spune:
Buna dimineata fetelor!mai intai va invit la cafeluta!apoi o sa va spun ceva:miercuri am fost iar la Bucuresti cu Dan!L-au filmat pentru emisiunea :O SCRISOARE PENTRU TINE!"o vor da in sambata Pastelui la ora 20.30 pe postul Acasa TV , poate, poate...vesti inca nu am de nicaieri, astept...si e grea asteptarea!
Voi ce mai faceti?eu cu , curatenia , parca nu mai termin odata!Va pup si va doresc un weekend placut!
Redati-mi viata!