mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

monica, si multumim de rezumat, bine ca totul este ok, SUNT SIGURA CA VA FI SI MAI BINE,Doina, suntem alaturi de tine si eu una ma gandesc si ma rog pt. Dan in fiecare seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

monica iti multumim ca ne dai vesti si bune pe deasupra
trebuie sa avem rabdare dan se va recupera in timp cu ajutorul bunului dumnezeu este f bine ca sunt semne bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doina, ne bucuram din suflet pentru Dan!

Violeta, bine ca nu ati pierdut mare lucru, ca la noi e groasa treaba daca nu reusim, am dat 10500 de euor deja...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Monica multumim pentru vestile bune despre Dan. ma bucur tare mult ca operatia a decurs bine si acum sunt semne ale refacerii lui Dan. cu ajutorului lui Dumnezeu speram sa se faca bine. Doina acum mai mult decat oricand trebuie sa fi puternica si sa-i transmiti si lui Dan putere si incredere. ne rugam in continuare pentru voi.
Violeta si Daniela multa bafta sa va aprobe creditele .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

ai grija daniela sunt multe piedici precontractul trb facut pe termen cit mai lung ati depus actele dureaza
nu cum fac ei reclama
aka ce faceti
doina ce faci

Mergi la inceput

Doina, sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

fetelor ce faceti ce mai ziceti ce o face doina ,astept cu nerabdare sa ne spuna ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Hai sa va servesc cu o cafea din China!Azi la ora 16 ii fac a doua interventie cu celule .E mai usor acum caci este punctie.Nu ne cam place mancarea, caci are gusturi ciudate chiar si cea europeana, ori e sarata ...ori e dulce de parca are zahar.Ne adaptam ca nu avem incotro....
Dan e acum in carut.Ne mai plimbam putin pe hol...afara nu avem voie pana nu vor scoate firele, cam la la 7 10 zile de la operatie.Voi ce faceti?eu ieri am facut ciorba, caci aici ciorba e ceva ...nemancabil...maine fac o friptura de porc cu cartofi.Se poate face la bucatarie, mai cu restrictie...dar merge.Va pupam!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Doina, multumim de cafeluta, tare buna , Ma bucur sa aud ca sunteti bine si Sa dea Dumnezeu sa fie si mai bine dupa a doua interventie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MAMICI DIN TELEORMAN, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput