mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 26

Dory232002 spune:
Doina, mult noroc luni, ma bucur tare mult ca poti sa ne tii la curent de acolo, felicitari pt. Dana, la ce facultate sa orientat?
Violeta si eu cred ca veti gasi un teren mai bun, bine ca nu ati dat avans.

doinabita spune:
Doryy, Dana s-a orientat pentru chineto terapie.Acum mai are examenul la facutate!Sa speram ca va fi bine!Sa dea Dumnezeu sa fie bine cu operatia lui Dan de luni!Va puppppppppppppppppppp!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Dory232002 spune:
Doina, DOAMNE AJUTA !, ASTAZI, SA DEA DOMNUL CA TOTUL SA DECURGA BINE.Sa ne dai vesti atunci cand poti.

doinabita spune:
Acum 30 minute l-au luat pe Dan la operatie.Ma rog cu toate puterile sa il pazeasc Dumnezeu si Maica Domnuli de tot ce e rau.Va reog rugati-va cu mine!DOAMNE AJUTA-L PE DAN!AM MAI INTREBAT O DATA CAT DUREAZA, ACELASI RASPUNS:MINIM 3-4 ORE MAXIM 7-8 ORE!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Dory232002 spune:
DOAMNE AJUTA-L PE DAN!, Doina, sunt alaturi de tine, cu tot sufletl, cred ca treci prin cele mai mari emotii din viata ta, ai incredere in Dumnezeu si ai sa vevi ca totul o sa fie bine.

monica-elizabet spune:
fetelor am sa incerc sa va fac un rezumat al mesajelor transmise de doina si Liana care a sunat-o si ne-a dat vesti
Fetelor, Dan e pregatit pentru maine, tuns, ras, frezat, scaldat, cu teste la antibiotice facute.Dupa ce il duce la sala intru si va spun.Nu voi sti cat dureaza, nici ei nu stiu sigur.Asta seara a vorbit doctorul Huang cu Dan.L-a intrebat si a incercat sa vada ce poate misca Dan, iar noi l-am intrebat da il opereaza el.A zis ca da, cu inca alti medici.La cele mai usoare opereaza ceilalti doctori.
Voi ce ati facut azi?gratare ceva?Va puppppppppppppp!Va scriu maine
Fetelor!pe toate!!!suntem in asteptare.Dan asculta muzica la un mp3, mai atipeste nitel.Cand il iau la operatie intru si va spun.Mi-au zis doar mie ca s-ar putea sa dureze cam 8 ore, mi-au zis sa nu ii zic lui Dan sa nu se sperie.I-au luat tensiunea si este ok!
Si acum o sa va servesc cu cafeluta!sa o gasiti aburinda cand va treziti!Va puppppppppppppppppppp!oFFFFFFFFFFFFFF numai mama sa nu fii!
Acum 30 minute l-au luat pe Dan la operatie.Ma rog cu toate puterile sa il pazeasc Dumnezeu si Maica Domnuli de tot ce e rau.Va reog rugati-va cu mine!DOAMNE AJUTA-L PE DAN!AM MAI INTREBAT O DATA CAT DUREAZA, ACELASI RASPUNS:MINIM 3-4 ORE MAXIM 7-8 ORE!
Inca nu au terminat.Ca sa fie mai usor , au inceput la ora Romaniei:la 8.30.Merg iar sa vad!!!!peste 7 minute sunt 4 ore
Dan iesi din operatie e bineee..vorbeste..glumeste!!e Dan
doina nu poate sa mai intre acum pt ca sta cu el..are dureri..dar sunt normale ca dupa operatie..in rest sa ne rugam sa merga totul bine incontinuare.
Doamne ajuta!!!
ajunsei tarziu..ii trimisai un sms sa vaz daca mi'o raspunde
raspunse doina la sms..cica sunt bineeee cred
Originally posted by doinabita
Vreau sa va dau o veste mai buna.Aseara dupa ce l-a adus de la operatie a venit doctorul Huang la el.I-a luat mana dreapta de la incheietura si ia zis:misc-o!Dupa cateva secunde, am crezut ca visez...a miscat-o!foarte usor dar vizibil!Nu pot descrie sentimentul...era realitate, nu vis.A mai incercar de foarte multe ori si merge sa miste mana din incheietura, drapta mai bine, stanga mai prost, dar merge!!!!Acum abia am reusit sa il las singur pentru putine momente, caci are dureri la operatie, este normal.
Fetelor, am reusit sa fug nitel, la calculator.Vad ca Bianca v-a scris mesajul meu!!!!Mi-e dor sa ne cinstim!!!Va pupppppppppppppppppp!si Dan va pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!gata fug!cand pot mai vin!
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)