mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 23

danielac spune:
violeta, as veni eu la brasov acum, dar mai trebuie sa merg si al munca... vin in august, ca am toata luna concediu!
cu mutarea stam pe loc, am dat avansul si in luna iulie facem creditul ipotecar si speram ca pana la sfarsitul lui iulie sa ii dam restul abnilor si sa ne dea cheile ... in august vor incepe renovarile!
voi cum stati cu casa, cu terenul?
doina, drum bun va doresc, mai e putin!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

violetamaria spune:
doina sa va ajute bunul dumnezeu sa va intoarceti cu bine suntem alaturi de voi
daniela cam greu merge cu banca ai sa vezi cind te vei apuca
ne-a tinut evaluatorul o saptamina cu actele apoi amers la banca nu erau complete,dute iar la evaluator in finalam depus dosarul si asteptam verdictul banciia spus ca ne spune astazi si inca nu au spus nimic trebuie sa ne grabim ca ne expira precontractul cu proprietarul, este greu...........cu banca
voi de la ce banca vreti sa luati?am luat de la BRD au fost printre primii care au acceptat fara avans etc
casa nu cred ca se va construi anul acesta

doinabita spune:
Fetelor, succes cu aprobarile de care aveti nevoie.Sa va impliniti visul, sa va faceti, sau sa va luati casuta dorita!!!Va tin pumnii.
Asa este mai avem putin si plecam, dar de luni incepe si Dana bacul, alte emotii si nici nu o sa fiu aici cand se termina baculo sa imi fie greu sa nu fiu si eu langa Dana, Dar nu pot sa ma impart in doua caci daca s-ar putea as face-o.
Va pup!merg la piata, vreau sa gatesc pana nu se ridica caldura mai rau.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

alinacs spune:
Violeta, asta este viata cruda pe care trebuie sa o traim, sau sa o traiesc eu.
Nu am mai intrat pe net de ceva timp pentru ca am fost plecata din Alexandria.
Am vorbit cu Silvia despre tine si s-a bucurat mult de cele auzite. Iti transmite salutari.

doinabita spune:
Dorry, plecam pe 3 iulie, martea viitoare la 8.25 .La mine merge netul graoazic...Voi ce faceti?Noi suntem cu Dana cu bacul, a luat ieri la roamana la oral 10, maine are engleza oral, apoi incpe cu problele scrise.Emotii duble!!!La noi e o caldura ....trebuie sa faca ceva pentru la pranz sa mancam si nu stiu ce???sa se faca repede.
Va pupppppppppppppppppppp!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Dory232002 spune:
Doina, bafta atat pt. Dan cat si pt. Dana.Eu am facut dimineata o salata de ton ca e mai racoroasa.
Va pup.

danielac spune:
violeta, noi luam de la Pireus Bank din Alexandria, ne-a promis ca in maxim 3 saptamani avem banii si ca vin ei cu evalutaorul la Brasov, noi avem contract cu proprietariul pana pe 8 august...
Doina, felicitari pentru Dana si bafta in continuare! Dan are deja emotii?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

violetamaria spune:
da daniela daca au sucursala in bv este usor trimite evaluator de aici
si noi tot trei saptamini avem decind ne zbatem sper sa-i luam joi, vineri este super cald si aici
alina ma bucur ca sunt persoane care isi aduc cu drag aminte de mine ,m-am lipit eu de voi doua atunci silvia este cu cineva
doina bafta treci prin multe
dori ce iti face gitul

Dory232002 spune:
Violeta, merci de intrebare, acum sunt bine, ma mai doare ft. putin cand inghit dar sunt ok.
Astazi am facut compot de visine pt. iarna .