mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 11

doinabita spune:
Buna fetelor!ce mai faceti?eu sunt tot in asteptarea unei vesti...sunt cu moralul la pamant.Parca nu mai am solutii!offffffff Doamne.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

violetamaria spune:
Maria are rosu in git si o tratez nu este grav
doinabita ai vazut la TV dr. acela chinez care vrea sa faca o clinica la Sinaia despre celule sten nu stiu daca m-am exprimat coret -te ajuta la ceva??nu fii dezamagita fii tare cum ai fost pina acum trebuie sa mergem inainte nu avem ce face si DUMNEZEU va face ce va vrea cu noi eu m-am lasat deja in mina lui
danielac cum merg cautarile, ai vazut preturile de aici?
este greu ca sotul tau trebuie sa caute singur pe aici tu stai acolo singura am trecut si eu prin asta si stiu cum este va fi greu inceputul

danielac spune:
Violeta, aproape sigur maine vin din nou cu Diana la Brasov.
poate apucam sa ne vedem.
am sa incerc sa te sun si sa vedem daca putem stabili o intalnire!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

hermelina spune:
Buna.
Si eu am fost in Brasov 09.04.2007-20.04.2007, si am fost la zilele Brasovului. Poate ne-am intalnit pe acolo.Superb oras...mmmmm.mi-a ramas la suflet, iar Maria a fost fff incantata..da asta e...e bine si acasa.VA salut inca odata
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

doinabita spune:
Fetelor , este gata cafeluta!Ce faceti in weekendul asta prelungit?
Noi stam acasa.Va pup!
Redati-mi viata!

violetamaria spune:
si la mine este gata numai ca o beau cu intreruperi nu ma lasa Maria
daca este timp frumos o sa iesim pe aici pe la gratar

danielac spune:
Hermelina, trimite-mi si tu o poza cu voi, pe mail, la adresa daniela@romfra.ro, sa vad daca ne cunoastem, daca vrei iti pot trimite si eu!
Violeta, sper din tot sufletul a ne vedem zilele astea. azi plec cu trenul spre Brasov... pupici Mariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

violetamaria spune:
LABRASOV A FOST TIMPUL URIT a plouat a batut vintul nu am putut sta mult afara ne-a gonit ploaia

doinabita spune:
Buna fetelor!si la noi a pluat putin in noaptea trecuta!s-a racorit!
Va provoc la o cafeluta!Va pup pe toate!
Redati-mi viata!