muntii bucegi demni de dosarele x???
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
"astazi exista mai putin de 18.000 de specii de animale terestre in viata.
Asta e o prostie monumentala si am scris mai sus de ce.
Sint cel putin 10.000.000 de specii de animale pe Pamant (majoritatea terestre) iar astea reprezinta doar 10% din numarul total de specii care a existat vreodata.
18.000 . Ca termen de comparatie, in fiecare an dispar 1000 de specii de animale. Asta inseamna ca pina imi gasesc eu cheile de la birou deja s'au fosilizat jumate din cele indesate in Barca lu' Noe.
Ah, era sa uit de plante. Mai sint si astea cam 500.000 de luat la bord ca nu imi aduc aminte sa creasca patrunjelul sub apa.
Alin
PS: 240 de oi in 75mc = o oaie in 0.3mc Poate jumulita si dezosata. Da' vagon restaurant n'avea Barca lu' Noe?
denizel spune:
quote:
Asta e o prostie monumentala si am scris mai sus de ce.
Sint cel putin 10.000.000 de specii de animale pe Pamant (majoritatea terestre) iar astea reprezinta doar 10% din numarul total de specii care a existat vreodata.
Bine, ma, bine!
In ce copiasem io scria asa: 18.000 de specii de animale terestre in viata (cand s-a scris articolul) (adica pasari, mamifere, reptile si amfibii). Mi-a fost lene sa scriu. Credeam pesemne ca ma pot intelege cu tine .
Acuma te pomenesti ca nu incapeau in arca alea jde mii de specii de libelule si pureci :-)))
Despre plante nu stiu, da' promit ca ma interesez special pentru tine .
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iileana spune:
quote:
Despre plante nu stiu, da' promit ca ma interesez special pentru tine
Pst, pst, Denizelu', hai ca-ti soptesc eu o posibila rezolvare a problemei: www.descopera.ro/descopera/articol/d_news/O_Arca_a_lui_Noe_pentru_semintele_lumii/back/18.html" target="_blank">banca de seminte
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ariel_7000 spune:
mai puneti un lemn sa arda mai bine :))
pt cine vrea sa arunce un ochi sau mai multi pe aceasta carte:
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=0%20Spiritualitate/
user:digibook
password:cartionline
este pe la mijlocul paginii, la radu cinmar.
3 randuri mai jos este o alta carte care mie mi-a fost foarte draga:james redfiel - profetiile de la celestine.
so, lectura placuta pt cine vrea si poate :)))
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
xenocid spune:
Eu nu vreau sa stiu cum a reaparut Pavel Corut.
Vreau doar sa stiu de ce au disparut dinozaurii si daca aidoma astuia de mai sus se mai intorc vreodata!
iileana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
PS: 240 de oi in 75mc = o oaie in 0.3mc Poate jumulita si dezosata. Da' vagon restaurant n'avea Barca lu' Noe?
Pst, pst, L x h x l = 1,0m x 0,7m x 0,4m = 0,28 mc.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileana
[
Uau la fix! Ii mai raman si 20 de litri de aer. Lux!
denizel spune:
quote:
Pst, pst, Denizelu', hai ca-ti soptesc eu o posibila rezolvare a problemei: www.descopera.ro/descopera/articol/d_news/O_Arca_a_lui_Noe_pentru_semintele_lumii/back/18.html" target="_blank">banca de seminte
Uite ma, eu nu mai scriu, ca sa nu ziceti ca va stric subektu' .
Da' hai sa va zic ceva (tie si raului aluia ).
Marea voastra 'pierdere' este ca atunci cand v-ati declarat indragostiti de evolutionism, vi s-a parut atat de perfect incat nu ati mai pierdut vremea si cu studiul creationismului. Mie mi se pare aiurea sa combati o teorie pe care nici macar nu o cunosti (asta fuse unu' la mana:-))) Si cand ma refer la 'pierdere', vreau sa spun ca este pacat sa nu cunosti inca o teorie in plus, de orice natura ar fi aceasta.
Doi la mana: stiti prea bine (tu si cu rau' adica :-))) ca evolutionismul are scartaielile lui (ca si creationismul de altfel).
Cercetatorii evolutinisti zic de creationism ca are mai multe hibe si cei creatinisti, invers. Eu ii cred pe astia din urma. Normal, nu?
Trei la mana : avand in vedere faptul ca cc creierii mei cam lancezesc in ultima vreme, daca as sti ca punandu-ma la punct cu creationismul si aducandu-va dovezi care sa le depaseasca (cantitativ si calitativ) pe cele evolutiniste, as putea macar putin sa va conving, pe cuvant de onoare ca, pentru un an, doi as renunta la orice alta lectura si m-as dedica acestui studiu.
Cum stiu insa ca, avand aceste dovezi nu ati fi 'miscati' nici cu un centimetru macar, mai arunc si eu cate o vorba pe unde apuc, mai mult ca sa facem haz, nicidecum pentru o incercare de a va convinge :-)
Ce? Xenocidu' nu se baga la Credinte?
Gata, chiar ca va las acu'!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iileana spune:
quote:
Gata, chiar ca va las acu'!
Sa nu cumva sa ne lasi!!!!!!
+ +
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Uau la fix! Ii mai raman si 20 de litri de aer. Lux!
Gresit.
Dpdv matematic:
75mc : 240 buc.= 0,3125 mc/buc.
0,3125mc - 0,28mc = 0,0325 mc. Volumul de aer aferent unei oi. Plin de .
...si n-am tinut cont de faptul ca oaia nu este tocmai o prisma dreapta perfecta...
xenocid spune:
quote:
Da' hai sa va zic ceva (tie si raului aluia ).
Marea voastra 'pierdere' este ca atunci cand v-ati declarat indragostiti de evolutionism, vi s-a parut atat de perfect incat nu ati mai pierdut vremea si cu studiul creationismului.
Ah Denizel, dar eu nu sint indragostit de teoria supravietuirii non-aleatoare a entitatilor variante aleator. Dimpotriva o consider, cruda, nedreapta si o enorma risipa de potential. Adevarul in schimb, este unul din lucrurile pe care le iubesc.
Acum despre Creationismul Stiintific: e mort si ingropat de mult in tara lui de origine US in momentul in care a fost scos din scoli in anii 80 deoarece contravenea constitutiei. Lucru care nu i'a impiedicat pe vechii suporteri sa'l dezgroape, fardeze, rujeze si sa apara cu el in public drept Design Inteligent. (nu vi se pare fascinant cum ii ataseaza cate un epitet: stiintific, inteligent pentru a da greutate gaunoseniei?)
Acum si Designul Inteligent a fost expulzat din scoli in Ohio in decembrie 2005. Judecatorul (republican!!, numit de Bush!!) a numit ID'ul drept a breathtaking inanity. Acu nu stiu care va fi urmatoare miscare. Stiu insa ca in Romania, unde se mai poarta inca pantaloni evazati am importat rebuturile lor si incepem sa le falfaim drept "teorii stintifice", sau mai grav "alternative ale evolutionismului".
Asta cand este evident ca Designul Inteligent nu este nici pe departe o alternativa a Evolutionismului ci in mod clar a Designului Incompetent.
Alin