muntii bucegi demni de dosarele x???
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by xenocid
Navele martiene ... sunt facute din straturi
Pai da, din straturi, cum altfel???? ...ca si cremsnitul, treaba migaloasa.
Cel mai mult mi-a placut urmatorul fapt: "Curand dupa botez, Boriska a inceput sa le spuna oamenilor despre pacatele lor. I-a spus unui tanar de pe strada sa renunte la droguri; spunea barbatilor sa nu-si mai insele nevestele, etc"
Eu mi-am salvat site-ul la favorite, si voi citi in fiecare zi din el. Asa, cite un strop, cit sa nu ma ia ameteala.
P.S. ....Am vazut ca-i si un articol despre Basescu.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
A...pai de ce nu zici asa?
Ca mai am din astia.
Preferatu meu e www.creationism-stiintific.ro/index.php?id=61#more" target="_blank">Popa Prostu cu modelu' geocentric :
Aaa stand lucrurile, ne intrebam, in calitate de teologi ortodocsi ce ii cinstesc asa cum se cuvine pe cei mai mari dascali ai Ortodoxiei: pe cine trebuie noi sa credem în cosmologie, pe acestia, sau pe droaia de „savanti” ca Copernic, Bruno, Galilei, Kepler, Newton, Einstein, etc. ce cugeta si ne invata cu totul potrivnic Scripturii si tuturor Parintilor, exact pe temeiul filosofiei, stiintei #351;i mintii omenesti a lumii c#259;zute sub printul intunericului?
Cred ca decat sa scoatem icoanele din scoli mult mai intelept ar fi sa ne scoatem copii de acolo. Cat timp mai putem face ceva pentru ei inainte sa'i vada Oamenii-Unei-Singure-Carti
In episodul viitor vom afla cum au incaput toate cele 18.000 de specii de animale in barca lu' Noe.
Probabil doar dracu ne'a pus sa le numaram si am gasit cu mult mai mult. Cam fro 2 milioane de specii de animale inventariate cu un total estimat undeva intre 10 si 100 de milioane.
Asa doar de drag, pe Pamant exista 5.000 de specii de libelule, 20.000 de lacuste, 170.000 de fluturi, 120.000 de muste, 360.000 de gandaci, 110.000 specii de viespi, albine si furnici si alte sute de mii care mai mari care mai mici in general imune la plici.
Singura explicatie pe care o gasesc eu e ca respectivele zburatoare si taratoare l'au bazait, respectiv fosgait pe Noe pe tot parcursul croazierei.
Sfintii Parinti au omis insa sa spuna daca Noe era chiar in halul asta de nespalat.
Alin
denizel spune:
Xeno draga, cred ca ai sa-i fii vesnic recunoscator lui Ariel_7000 pentru ca ti-a dat ocazia asta nesperata de a-ti varsa si tu ofu' .
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ariel_7000 spune:
cin' ma puse? daca mai era la moda arderea pe rug, sigur la ora asta sfaraiam rau de tot...norocul meu ca traiesc in secolul acesta si nu in evul mediu.
aceasta carte mi s-a parut interesanta...am vrut sa va spun si voua despre existenta ei. se pare ca nu toata lumea a fost de acord cu aceasta idee...si s-a ajuns la inevitabilele mistouri.
dar asta este! mi-am asumat riscul in momentul in care am postat subiectul asta. asa ca cine vrea sa citeasca cartea, lectura placuta!!!
azi m-am apucat sa citesc continuarea cartii, "12 zile"...cand o voi termina, daca nu voi fi carbonizata pe rug, va voi mai povesti...normal, daca exista amatori.
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
iileana spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
azi m-am apucat sa citesc continuarea cartii, "12 zile"...cand o voi termina, daca nu voi fi carbonizata pe rug, va voi mai povesti...normal, daca exista amatori.
...exista, exista amatori, povesteste...
quote:
Originally posted by ariel_7000
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
subscriu.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
adusca spune:
mai copii, io mi-am dat seama ca e o carte SF, si sa va arat de unde:
"faptele au fost aduse la cunostinta unor persoane cu mare probitate moral#259; si care sunt profund patriotice"
de unde? de la noi din tara????
fetele de pe DC
denizel spune:
Iote ce gasi mama pentru Xeno:
"Arca era mai inalta decat o cladire obisnuita cu 3 etaje si lunga de o data si jumatate cat un teren de fotbal. Capacitatea volumetrica totala era egala cu 39.506 m.c.
Cum un vagon de marfa standard are o capacitate efectiva de aprox. 75 m.c., arca avea o capacitate volumetrica egala cu cea a 526 vagoane de marfa standard.
Cum un vagon de marfa standard poate transporta 240 de oi, arca putea transporta peste 125.000 de oi. Marimea medie a tuturor animalelor este neindoielnic mai mica decat cea a unei oi, iar astazi exista mai putin de 18.000 de specii de animale terestre in viata. Exista un nr. chiar mai mic de fosile de animale terestre cunsocute, deci arca a fost in mod cert suficient de incapatoare."
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iileana spune:
quote:
Originally posted by denizel
. Exista un nr. chiar mai mic de fosile de animale terestre cunsocute, deci arca a fost in mod cert suficient de incapatoare."
...nu era suficient de incapatoare, pe dinozauri nu i-au luat
denizel spune:
Pisi , nu plange, i-au luat si pe dinozauri (cel mai probabil oua de dinozaur), da' iti spun in particoler de ce n-au supravietuit. Mi-e frica de asta, rau' .
iileana spune:
quote:
Originally posted by denizel
da' iti spun in particoler de ce n-au supravietuit.
Astept.
M-am logat anume sa vaz daca mi-ai zis cumva pe PM, mi-am deschis chiar si mail-u'...uf, nimic.
...astept.
P.S. ...desi poate mai bine spui aici, are si "asta rau'" dreptul sa afle, ca si el e om :-)...