Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miraco he,he...daca nu ati activat destul... nu v a remarcat david...ce sa i faci...las' ca i balta plina...

quote:
Originally posted by dolores

roxanica..auzi..pagan..pai cu ce a gresit copilasul de e pagan?doamne fereste..in fine,nu vreau sa intru in amanunte..stiu ca despre 3 lucruri nu voi dezbate subiecte:religia,muzica si politica...e ceva ce nu discut

subscriu.

donia cat de dulci sunt...

temadavid doarme foooarte bine dupa baitza.daca mai pui si masajul si gimnastica...deci, fetele, facem 3luni am inceput gimnastica!!!sa l vezi cum e dupa, cazut...nu mai misca nici mainile nici picioarele...le lasa asa blege...se vede ca e rupt...

fatima in picoare? la varsta asta? nu te mai grabi...las o sa si dezvolte si ea muschiulutii si oasele...zic eu...

miraco masajul il fac dupa baie. ma mai joc un pic cu el si inainte dar...eu ma creia o pauzasc dupa baie, asa ii fac si lui...in ufnctie de cat chef are ..pana la 15min..

anateo tinem pumnii la analize

iasmi ce mai e prin slatina? mi e un dor...n am mai fost cred ca de un an... pt bb, sa ti traiasca si sa fie sanatos

roxanica transmis urari lui tati....nu, saracu', n a avut parte...

kokorina harbujeilor

oana cat pt bb si muuuulta sanatate si sa auzim numai vesti bune

noi am batut recordul personal!!! manact la 21.00 si la...5.50!!! nu mi venea sa cred...acum iar doarme, ieri la fel, aproape oata ziua. sper ca e intr o faza de crestere, nu ma plang, ca asa bine e sa mai doarma si el sa nu ma tina pe jar toata ziua...dar sper sa nu fie altceva ca de mult nu l am mai vazut asa somnoros...

mamici

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata!

Am fost la vaccin azi dimineata ce am mai plans... nu a luat decat 350 gnu stiu ce sa mai fac.Pana acum cateva zile papa 120 ml la o masa acum papa maxim 90 ml si daca incerc sa-i mai dau face scandal.Macar sa nu mai vomite cu toate ca eu cred ca vomita din cauza ca se agita in timp ce mananca.

Baita facem zilnic si bineinteles ca dupa baita facem si scandal ca nu se poate altfel.

Oana Cat Nicole
Poze Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Ma bucur mult ca sunt bebelusi care fac baie zilnic. Din pacate eu nu pot sa ii fac baie zilnic. I-am facut pana la 7 saptamani zilnic, apoi sotul meu a plecat la servici, el lucrand in constructii a plecat in Fagaras si vine in week-end in Bucuresti. Singura ramanand nu am reusit sa ii fac in fiecare seara. Ii fac la doua zile, s-a mai intamplat si la trei zile. Dar il spal pe fata si manute zilnic si de asemenea si la fundulet.
Dar de duminica vom pleca si noi la sotul meu si lucrurile se vor schimba. Nu am plecat pana acum ca a Calin racit, apoi a avut infectie cu E Coli si apoi am asteptat sa facem vaccinul.
Sa vedem cat dureaza pana vom instala si acolo internet.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

kokorina pentru bb
Multumim pentru urare sa fiti sanatosi si sa cresteti vazand cu ochii.
Dianocica bravo sa dea DD sa o tina tot asa.

Oana Cat Nicole

Poze Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Buna dimineata!

Am fost la vaccin azi dimineata ce am mai plans... nu a luat decat 350 gnu stiu ce sa mai fac.Pana acum cateva zile papa 120 ml la o masa acum papa maxim 90 ml si daca incerc sa-i mai dau face scandal.Macar sa nu mai vomite cu toate ca eu cred ca vomita din cauza ca se agita in timp ce mananca.

Baita facem zilnic si bineinteles ca dupa baita facem si scandal ca nu se poate altfel.

Oana Cat Nicole
Poze Nicole

oana nu mai plange .doctorita ce spune? cauze posibile? ce sfaturi ti-a dat. si Ada vomita dupa ce mananca, am toata casa plina de prosopele, dar ea macar a luat in greutate. Dorim ca Nicole sa se faca grasunica

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

Donia, am vazut niste super-canadieni;)
pilu meu adorme in tim ce papa dupa baie, apoi il pazesc poare se trezeste . aici fulguie ...fata de zapadoaica voastra.

am achizitionat bfree dar la fel ca si la celelate bibe a adormit:)
pupici ca scriu cu o mana din cauza de bb;)

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

n-am apucat sa citesc, postez acu' in calitate de personal assistent a lui yagmur :) va pupa, luchitza e sanatos tun, n-are nimicuta, doar mucisori mai multi, si trebuie sa fie scos la aer in fiecare zi. danita, un pupic special, ai impresionat multa lume cu postarea ta, vb acu' si-n numele lu' sefa ( :) ), dar si al meu!
revin mai pe dupa-amiaza, dupa ce ajung la zi, ca vad ca ati avut un chef de scris aseara.....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

[quoteSUPER!
In legatura cu baia eu vroiam sa aflu daca baia ii linisteste pe copiii vostri sau daca ii agita. Ca eu speram sa-l culc repede si frumos pe Cristi dupa baie, si cand colo el e de obicei mai plin de energie.

donia,EU TOCMAI DIN CAUZA ASTA NU-I MAI FAC IN FIECARE ZI,CA O AGITA FF TARE,seara,bine si nu e murdara,cum sta toata ziua in leganasul ei care e super curat..nu transpira,e ok asa.Iar in serile cand nu face baie e super linistita si doarme beton toata noaptea.

FETELOR,mersi pt raspunsuri ,dragute toate!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

[quote]Originally posted by Donia

Of, eterna problema, nu era pe public.
Acum ar trebui sa mearga.

DONIA,sa iti traiasca ,comorile,draguti copii ai....si mamaaaaa ce zapada,v-a blocat in casa!!!brrrrr

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

dianocica, nu o tin fortat in piciore..dar se ridica ea..din pozitie orizontala, daca ii dau mainile..se ridica in fundulet, apoi in picioare..acum face si cativa pasi..pai are aproape 4 luni, nu e foarte devreme..am citit ca e recomandabil sa-i incurajam atunci cand observam ca au tendinta de a se ridica, de a sta in fund..tocmai pentru a-si dezvolta oasele, muschiuletii..uite aici un link despre asa ceva..www.kidshealth.org/parent/growth/movement/move47m.html" target="_blank">crestere si dezv bebe

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva

Mergi la inceput