Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
La multi ani Liris! 
Sigrid, Zuzilici, Miag, sanatate multa!
Violeta, bun venit si spor la slabit!
Pt. lista trebuie sa dai targetul si ziua nasterii.
Dordia, din cate am inteles, prima fata din echipa va trebui sa calculeze targetul echipei sale si sa-l comunice serifei.
Dar....n-au votat toate fetele propunerea si cred, va ramane tot in atributiile serifei. Nu e nimic stabilit.
O zi buna tuturor!
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
roxana1974 spune:
'neatza!
cine se inscrie?
mai am cateva minute si o sterg la aeroport! La Cluj ploua!
Ne vedem deseara! Tineti-mi pumnii sa nu mananc prostii...
Roxa
PS Mi-am amintit ca rahatul mai era si cu smochine si migdale ... aaaa si branza, toata era superputuroasa!
puskin spune:
Neata fetele,
Roxa-boxa, drum bun! Si la Praga e o vreme urata, cred ca a plouat azi noapte
.
Carmen ( Mephala), eu sunt de acord sa isi calculeze fiecare echipa punctele saptamanal si sa raporteze sherifei, indiferent care dintre fetele din echipa calculeaza asta.
Vad ca multe sunteti bolnavioare, sper sa va faceti bine repede. Papati fructe cu vitamina C, ceai, supe. Multa sanatate Miei, lui Zuzi, si Sigridutzei.
Violeta, bine ai venit!
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
andre_ea spune:
'Neata!
La multi ani, Liris!
Zuzi, Nastad, multumesc pentru raspunsuri. Deci trec la "rontait" ceai verde.
Eu mi-am facut aprovizionarea pentru Scarsdale, dar incep de maine pentru ca azi vreau sa fac o mancarica de fasole verde si trebuie neaparat sa gust si eu.
Mi-am adus aminte ca zicea cineva, nu retin cine, ca si-a masurat inaltimea in farmacie. Despre ce lant de farmacii era vorba?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
cornelia_laura spune:
Liris, LA MULTI ANI
, sa fi sanatoasa si sa-ti traiasca micul Robert(tiz cu sotul meu
)
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
cornelia_laura spune:
Si eu sunt la cafea.
Violeta70, bine ai venit si spor la slabit! Bravo tie ca te duci la sala de 2 ori pe saptamana, eu una nu reusesc. Si eu am tinut o groaza de diete din perioada liceului, mereu am fost o fata "plinuta".
Chiar, apropo, legat de mersul la sala
, voi cum reusiti sa va duceti fetelor? Eu una nu gasesc timp pentru asta in timpul zilei iar seara sunt lata de oboseala. Dar cred ca va trebui sa fac ceva in sensul asta caci fara miscare merge greu slabitul. Ca sa nu mai spun ce "burtica" mi-a ramas dupa a 2a sarcina
......
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
szivarvany spune:
Salutare !!!
Io`st poarca, asa k am nevoie de idei: ce dieta incepeti pe 1 martie ???
Va rog sa raspundeti toate la intrebare, da ? 

LIRIS 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
inni spune:
Neata !
Liris 
Ceaiul verde mai ajuta si la arderea grasimilor si are efect diuretic foarte bun. Dar vedeti ca se gaseste si sub forma de capsule. Sunt mai practice, zic eu..decat sa stai sa faci ceai. Am inghitit si eu din-asta si o sa mai inghit ![]()
Giulia...raspund toate care vor tine o dieta ? sau toate...indiferent de...?? Eu nu voi tine nimic. Am sa mananc ca si pana acum, cate putin din toate exceptand dulciuri si grasimi.
andre_ea spune:
Inni, multumesc pentru raspuns. Pentru mine e ok ceai, pot sa il trec si pe asta la cei 2l zilnici de lichid.
Daria, eu am zis mai sus, ma apuc de Scarsdale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Si LA MULTI ANI, LIRIS! 
Revin.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni