Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI LIRIS!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Bfly,violeta bine ati venit, spoar la slabit

miag bravo pt kg pierdute, ai tinut vreo dieta anume? ceva sport? acum am 60 kg si de vreo cateva zile nu mai scad deloc, nu reusesc sa trec de pragul asta de 60? cum ai reusit?

asear aam facut 20 min sport, am vrut 30 dar n-am mai putut, sper incet incet sa ajung s afac 1 ora pe zi
oscarul n-am apaucat sa-l vad si mor de ciuda , nici macar aseara in reluare poate reusesc s avad pe net ceva rokite

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LIRIS

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

miag bravo pt kg pierdute, ai tinut vreo dieta anume? ceva sport? acum am 60 kg si de vreo cateva zile nu mai scad deloc, nu reusesc sa trec de pragul asta de 60? cum ai reusit?

Michael Levine

Multumesc..
Am inceput anul cu 65 kg.Am tinut Atkins pana la inceputul postului si apoi am tinut post (dar am exclus cat am putut fainoasele).
Sport..fac la job, in delegatii..ma ocup de antene gsm si iti dai seama ca sunt turnuri amplasate pe varf de deal sau munte si o iau la picior..asta e singurul sport pe care il fac....si sincer ma bucur imens cand am cate o antena la 'cucuietii din deal'.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Multumesc frumos Adriana!
Sper sa am spor! Ca pana acum tare greu a mers!

Liris iti zic si eu LA MULTI ANI! si SA TI SE IMPLINEASCA TOT CEEA CE ITI DORESTI!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele! N-am fugit nicaieri,numai ca u mi-a mers DC-ul de ieri dupa amiaza-ma simt de parca nas fi intrat de o vesnicie aici
ma duc sa iau copilul de la gradi si cand vin citesc din urma tot,sa vad daca mai e ceva de modificat la lista.
va pup!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Liris!!!

Bun venit si spor la slabit Violeta si Bfly!!! Regulile concursului sunt simple. Se da raportul pe 1.03 cu poza facuta si apoi saptamanal raportam greutatea la care am ajuns. Se Stabileste un target pe care il spunem si se face un target pe echipa. Se calculeaza procentual gradul de realizare a targetului si echipa cu cel mai mare procent castiga!!!

Gata ca sunt la servici si nu mai pot sta deci...mai intru diseara!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza, frumoaselor!
La multi ani, Liris!
Bfly Bine-ai venit in gasca. Spor la slabit si daca mai gasesti 2 partenere poti face inca o echipa cu Violeta. Succes!
Revin.

Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bfly, bun venit!

Mamicadulce, sterge emoticonul din dreptul lui Mik, caci s-a reintors din vacanta.

Daria, vreau sa tin super-dieta pt. mamici (e deschis subiect aici, pe 'femina').
Am inceput azi, cu suc de mar, portocala, grapefruit si morcov. La cina voi papa o mancare de varza (varza, ceapa, rosii, morcov si o lingura ulei de masline).

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Gata fetele,am venit si va salut! E clar ca sunt dependenta de subiect-aseara nu mi-a mers si nu stiam ce sa mai fac,pentru ca normal ca mi s-a pus subit pata sa intru pe forum

Ok,acum referitor la listuta.
Violeta70 si Bfly -bine ati venit!
Va rog sa postati targetul de concurs (cat vreti sa dati jos in cele 5 saptamani),data nasterii si daca aveti copii-la fel),si ,daca vreti, un scurt istoric al kilogramelor,ca sa ne cunoastem,cel putin asa s-a facut in ultimul timp.Eu va trec acum in lista de pe prima pagina.
Violeta-spune te rog la cate kg vrei sa ajungi.
Bfly -am nevoie de inaltimea ta

Alegeti-va fiecare o echipa cu target mic (de ex. echipa rosie,echipa lime sau echipa verde.Bineinteles ca nu e batut in cuie,dati o strigare si lipiti-va unde preferati,eu am sugerat astea 3 echipe pentru ca au target mic,ar echilibra balanta cu echipele grele,care au target de pana la 20 kg.
Deocamdata va trec la categorii-cand va hotarati la ce echipe aderati va trec si acolo.
Mai exista desigur varianta in care mai vin doua fete la concurs si faceti echipa impreuna.Dar nu-i bai nici cu 5 fete :)
Succes!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput