Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 10
oLo spune:
punctele si procentele de target sunt usor de calculat. am facut un tabelas Excel care o sa fie transferat din serifa-n serifa. banui ca eu o sa fiu cea care deschide concursul. si pe urma-l transfer Delidanei
olim spune:
LA MULTI ANI LIRIS

violeta, bine ai venit in gasca
si la cat mai multe kile date jos.
roxana, drum bun
eu am sa tin dieta lui monti, care imi place destul de mult
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor
Claudelu spune:
Ceau!
Am venit doar la semnat condica, am foarte mult de lucru dar n-am chef 
Liris 
Pe unde umbla serifa Cookie?? 
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
oLo spune:
LA MULTI ANI LIRIS!!!
Ai mare bafta ca aniversarea ta pica in afara concursului :)
Ce cadouri ai primit???
Eu beau ceai. Verde, ca echipa mea
. Si notez cate cani beau zilnic. Ca altfel uit.
Ieri am baut 4 cani de ceai si 3 pahare de apa (asta la job, ca acasa n-am timp de numarat)
Cine se mai apuca cu mine de dieta cu ceai???
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Leeloo si eu am luat pana ieri anticonceptionale ( Marvelon ) si cred ca de aceea am slabit asa greu, desi am facut eforturi destul de mari. Luna asta nu as vrea sa mai iau ... mie nu prea imi este clar: cand te ingrasi - in timp ce le iei sau dupa?!Zuzilici-zisaCami-Miag-Tzuni
Cami
Cami - eu iau acum Harmonet (dr. mi-a spus ca sunt mai slabe si cu mai putine efecte adverse...) nu le-as fi luat nici acum, dar ma prindea CM exact cind eram in Caraibe, asa ca vrid-nevrind a trebuit sa le iau. Eu stiu ca efectul de ingrasare (sau cel putin incetinire spre disparitie a slabirii) e pe timpul cit le iei.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
Intru si eu in graba ..
Pt raport 58,7 kg

Nu imi vine sa cred!!! Apropae ca nu ma mai vedeam sarind pragul de 60 kg.Aveti poza pt concurs la semnatura. Greutatea este cea de astazi , pt ca azi am facut poza. Asa cum am zis in ziua incheierii concursului eram in Timisoara si nu am avut cum sa imi fac poza la sosete. Oricum, bine ca arata mai putin si nu mai mult.
Pupici la toata gasca.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
DianaR spune:
Buna ziua!
La multi ani Liris!
Bine ai venit Violeta! Spor la slabit!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Bfly spune:
Vreau si eu sa ma inscriu la voi, va rog! Prin urmare o sa raspund la intrebari:
1. Tin o dieta de acum 2 saptamani. Este foarte asemanatoare cu dieta daneza.
2. Am inceput de alaltaieri sa fac cate 20 de abdomene pe zi(mai mult nu, pt ca mi-e teama avand in vedere ca am nascut prin cezariana acum 5 luni).
3. Am tinut dieta asta si am slabit doar 2 kg in 2 saptamani.
4. A manca sanatos inseamna a manca echilibrat.
5. In fiecare zi din pacate (insemnand cate un biscuite sau covrig)
6. Dieta disociata. Pentru ca este prea monotona si nu are diversificare pe parcursul a 3 zile.
7. Dieta care se bazeaza pe infometare, fara sa tina cont de proteinele, lipidele si glucidele de care are nevoie organismul.
Eu am acum 73 kg. As vrea sa ajung cel putin la 60 kg.
Multumesc! ![]()
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
liris spune:
Sar'na, Sar'na de urari!
sa fiti si voi sanatoase, fericite alaturi de cei dragi si multumite de felul in care aratati! iata o urare in ton cu subiectu'!
ce sa va ofer de beut? am cautat emoticonu cu conca-cola, sau pepsi, ce era ... dar nu l-am gasit. trebuie sa ne folosim iar imaginatia. deci va ofer un pahar de ce vreti voi, ca, asa cum bine ati remarcat, nu a inceput inca copncursu!
eu nu petrec in nici un fel, tin post. in plus, martea-i ziua in care barbate-miu are meetinguri interne in companie si cu headquarterul in Irvine. asa ca vine tirziu.
oricum Zimburelu ne face acum programu' ... care sa va zic Zimburelu, este acum Iepurelu, ca are doi dinti. pe care nu i-am remarcat decit vineri seara cind l-am luat cam brusc sa-l bag in baie, s-a speriat, a inceput sa urle, si iaca ... am observat ca are doi dinti. e asa simpatic.
am inceput sa-l si diversific. fetele, azi a fost ziua cu 4 lingurite de piure de mar, miine 5, apoi as vrea sa incep morcovul. tot asa cite una ...pina la 5? deci poimiine are din nou doar o (1) lingurita de mincare solida? si in ziua 11 pot deja sa amestec mar cu morcov si sa-i dau 5 lingurite? sau 6? ca la 5 lingurite ajung cu morcvul in ziua precedenta? ati inteles ceva? am cetit despre diversificare si tot talimba am ramas. 
La multi anai si tie Sigrid! tot ce-ti doresti, sa se implineasca!
p.s. ce rochii v-au placut mai mult si mai mult la Oscaruri? mie Nicole, Rachel Weisz (foarte interesanta desi cam multa piele ireal de alba...), Kate Blanchet si Reese (interesanta rau rochia aia, parca nici nu era adevarata, asa ca o spuma aproape imateriala ...mmmmm) si foarte misto machiata.
Cele 4 (patru) gratii care este ....Dordia - Nastad - Olo - Liris ("Teal" e culoarea noastra?)