produse cosmetice expirate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

pe cele mai multe creme exista un simbol, ca o cutiutza careia ii cade capacul si pe cutiutza scrie un numar (6, 12, 24) care este probabil numarul de luni in care crema este in garantie.Asta inseamna ca crema are garantie 12 luni de la desfacerea cutiei sau de la data cand o cumpar ?Pt ca nici pe cutie nici pe ambalajuil exterior nu se mentioneaza nimic de data fabricatiei sau data expirarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Imposibil. Pe toate produsele scrie data fabricatiei si cate luni sau ani sunt valabile, sau scrie ca produsul expira la data de....

Si produsele expira la data inscrisa pe cutie, si nu de cand incepi tu crema, sau de cand o cumperi.

Sper ca te-am lamurit Aniela.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

irlandezasa stii ca si mie mi s a intamplat la mai multe produse sa nu scrie data expirarii,desi m am uitat atent.este un cod ,dar nu e de ex.21.03.2007,e altfel.cred ca tura viitoare intreb vanzatoarea,sper sa ma lamureasca

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Si eu fac la fel, cumpar tone de farduri, rimeluri, creme, tot ce vad in reviste sau aud de la prietene ca ar fi bune. Nu reusesc nicidata sa ma dau cu toate si bineinteles ca mai arunc din ele cand fac curatenie in dulapiorul "magic". Cateodata ma dau pe corp de exmplu cu crema de fata daca vad ca mai are putin si expira sau le fac cadou.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by tasia
Cateodata ma dau pe corp de exmplu cu crema de fata daca vad ca mai are putin si expira sau le fac cadou.

misto faza...si eu am primit o data o crema de super-firma de la o amica, am amutit de surpriza...cand am ajuns acasa si am incercat s-o folosesc, era "taiata" ca maioneza, cine stie cati ani avea

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Victoria

quote:
Originally posted by tasia
Cateodata ma dau pe corp de exmplu cu crema de fata daca vad ca mai are putin si expira sau le fac cadou.

misto faza...si eu am primit o data o crema de super-firma de la o amica, am amutit de surpriza...cand am ajuns acasa si am incercat s-o folosesc, era "taiata" ca maioneza, cine stie cati ani avea

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Cred ca-i vreo moda .
Si mama a primit mai demult o crema deodata cu bunica,de firma-firma si cu uleiul iesit la suprafata .

Si ca sa raspund la subiect:eu arunc cosmeticele expirate,pot produce intoxicatii,alergii.
De obicei cind incep o crema,scriu pe cutie cu marker exact data;daca ma plictisesc de ea dar totusi revin si a trecut data din anuntul cu capacelul ,direct in gunoi.

Alina

Mergi la inceput