Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna fetele!

In sfarsit, am revenit si eu si pe forum, dar mai ales acasa......

Asadar, din 11 februarie sunt si eu mamica de Eliza-Ioana, care s-a grabit sa vina pe lume la 38 de saptamani, 3180 grame, APGAR 9, nastere prin cezariana.

Din pacate nu am stat acasa decat 3 zile, dupa ce am iesit din spital, pentru ca am avut marele ghinion ca bebelusa mea sa ia, cand i-a fost taiat cordonul obilical, stafilococul auriu, motiv pt care am ajuns din nou in spital pentru 9 zile.....

Din fericire acum am ajuns acasa si vreau sa ma bucur in sfarsit de linistea de aici!

Je 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

jordash, i-ai montat pompa? Un kil opt sute e zdravan rau de tot! Tot asa!

Amaya, uite la situatii din astea e bun stocul din congelator...

Fetele, rugaminte mare - sa facem subiectul de la Scutece "Multe stelutze si o ploada de ianuarie-februarie 2007"

Shine, mie mi s-a acrit din primele doua saptamani sa fac ciorba de tetine... asa ca basta sterilizarea, le spal bine cu apa si detergent lichid, clatesc pana scartzaie si le ia mama naibii si uneori daca imi pare mie ca ar merge si ma apuca cheful, le mai fac si ciorba, da' asa, o data la saptamana... n-are ploada ni'ka!

Liudo, la Scutece, unde altundeva, ca doar n-o sa sarim la scoala din prima, desi io as cam vrea... ca ar insemna ca doarme noaptea si ziua e in grija altora

belle_vue, tu cu spartul tau de nuci intre tzatze, una zici tu si la alta mi-e mie capul... Si e clar, te-ai vorbit cu acea fiinta cruda si perversa care zicea de clatite cu nuci... si pe mine pa cheama iaurtul dietetic din frigider...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Mesuutzo, nu mai plange, ti-aduce mama si tie clatita!hai, tie doua, ca sa nu mai plangi, da???

Eli si bebe Andrei_27.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sa-mi ziceti cum numiti ma! ca sa va gasesec. zic ca o sa fie ceva legat de copchii neastamparati cu lozinca "mare proasta, cine m-o pus sa te fac?"
ma nu stiu cum voi dar la noi noaptea somnul este de 8-10 ore dar ziua e teroare - foiala de te doare creerul
aseara a mancat la 9 seara si s-a trezit azi la 7 - e bine , numai ca de atunci tot se foieste! ba se caca de nu o pot descurtca - si pe ceafa avea saracul copil cacat- ba nu mai stiu ce are... numai in reprize....
gata tac si ma duc la moata mea neastamparata

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ia uite mai acum pe sfarsitelea ce de mai scrieti... vreau sa zic ca eu abia am apucat sa mananc o farfurie de ciorba d azi dimineata ... fata asta nimic nu ma lasa sa fac. mai am incercat sa o tin langa mine in balansoar sa spal si eu vase... sa ii cant , nimic nene... vrea afara si numai afara. am scos-o pana la urma ca urla rau si a atcut in lift... m-am intors cu ea ca eram moarta de foame si a inceput iar sa planga... tot in lift... doamne...
acu bine ca vine soacra-mea la mine sa o tina ca sa dorm si eu. dar ma intorc la discutii mai dupa amiaza. ca sunt obosita rau azi... uf...

AMAYA - am stat cateva ore bune sa fac placinta aia, deci nu e simpla... ca tre sa prepari fiecare strat in parte, spanacul ca o mancare de spanac scazuta. puiul fiert si prajit cu ceapa... mi-a luat mult timp. e de pe culinar.ro la forum la retete in imagini, pagina 4 cred... dar gasesti multe retete acolo, la imagini... ai din ce sa alegi...

am mancat aseara paste cu ton de la cutie pana la urma, a facut sotul meu repede... ce sa facem altceva nu aveam prin frigider...

MESSA - super ca ai facut listuta aia de sfaturi.
vreau sa zic si eu fetelor sa aibe cu ele la spital SUPOZITOARE CU GLICERINA , sa nu stati fara sa faceti ca eu asa am ascultat ca proasta la asistente care mi-au zis sa las natura sa isi faca treaba de la sine... ce dobitoaca , si mi-a iesit un hemoroid. si nici nu avusesem in toata sarcina... deci sa PREVENITI CONSTIPATIA ca natura are timp sa isi faca treaba dupa ce iti revii din anestezie , mai tarziu (asta in cazul meu cu cezariana)

ma duc sa o schimb pe thea. a papat si ac.. umarile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna dimineata!!!!

iar sunt pe fuga,ca de-obicei in ultima vreme...

ce vreau sa va spun acum este ca [b] imi pare foarte bine ca am intrat in aceasta comunitate online,au fost 40 de saptamani frumoase,la capatul carora ne asteapta de acum incolo odiseea vietii alaturi de copilasii nostri.ce imi doresc de acum incolo este sa avem rabdarea si intelepciunea sa ii crestem oameni mari ,sa ne sfatuim intre noi ca si pana acum,si,pentru cele care isi mai doresc inca un bebe:sper sa ne revedem la o noua odisee!!!un mare [b]

si iata si ce am "clocit" de vreo doua saptamani incoace (nu mi-au ajuns cele 40 de saptamani de "cloceala").am strans cat mai multe poze cu voi,am incercat sa selectez ce a fost mai frumos,sper ca am reusit(ideea lui alinuk e mai buna,dar am zis sa fie surprise oarecum) .sper sa nu se supere nimeni daca nu se regaseste in montaj ,am cules poze din albumul comun si din ce mai aveati in link-urile de la semnatura,ce mi s-a parut mai sugestiv (ca sa zic asanu dati cu rosiute...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url " target="_blank">ODISEEA SARCINII IN 40 DE SAPTAMANI

un mare ,mare!!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Miciurin, imi pare rau sa aud ca ai avut belele, fir-ar sa fie... dar bine ca acum sunteti acasa, nicaieri nu-i mai bine ca acasa!

eli, am zis eu bine ca esti o fiinta cruda! Pai eu zic ca sunt la cura, si tu vrei sa-mi dai doo clatita, nu una! Sadica, nu gluma!

Liudo, taci, ca ti-o dau pe a mea, sa-ti fosgaie si ziua si noaptea, parca are arcuri... unde n-as da eu sa doarma si a mea atatea oreeee!!! Noapteaaa!!!

dianamizzi, tine-o in lift sa planga, sa sufere si vecinii, ca-n lift se aude cu reverb!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am gindit sa mai bag si eu un mesaj ca acusi se gata capitolul si eu raman nevorbita.

Amaya,am o curiozitate:cind ai tinut WW nu intrai pe forum la idieta?Ca si eu tot din 2005 am descoperit WW.Tu care varianta o ai?cea nemteasca?

Aelita,eu am retinut cum faceai cind scriai mesajele asa lungi...ai dreptate ca ne-ai spus,doar ca la mine lenea e mare.

Liudo,pai asa boieroaica vrei sa fii? Sa dormi si noaptea si sa ai liniste si ziua?Nici chiar asa ca ne suparam pe tine.

Salina,nu am eu metabolismul asa grozav,ca era facut praf de la atatea cure cite am incercat inainte de WW.Dar de cind am vazut ca pot slabi mancand m-am montat doar pe WW.Monti n-a fost pe gustul meu ca avea restrictii si eu de asta ma feresc.

Kate,sunt superbi Anelin cu Daria.

Dinamizzi,cred ca merge faza cu tricoul meu in patut la bb,ca vad ca doarme dus.Doar faza naspa e ca vrea doar pe burta.Si nu-

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dianarus imi pare tare rau sa aud ca micutzul tau a trecut deja print-o operatie, ii doresc insanatosire grabnica si tie putere sa treci peste tot. imi inchipui ce a fost in sufletul tau sa-l vezi asa de mic si bolnavior.

lily mersic de compasiune, intre timp Erik si-a revenit. a fost o zi tare obositoare. bine ca e ok.

shine si eu mai beau dimineata cate o cafea, de multe ori decofeinizata dar mai scap si la cate una dintr-aia adevarata si vad ca nu il influenteaza pe Erik deloc.

laura si eu ma duc in fiecare duminica la hotel parc fac si sauna si bazin si ma simt foarte bine.

pentru toate fetele

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Sarut'mana Amaya, Cristiana, Ylilimic.
Amaya ziceai ca mandrul tau are patima filmuletelor...vreau si eu sa vad.
Cristiana David dejha e "big in Japan"...si in foarte curand cine stie?!...ne ia cu brio...

Am papat,ne-am cioculit ca vrabiutele, am zambarit...si apoi , ca in target, ne-a apucat mataiala...am incercat repede versiunea ta Amaya cu baby drink si sa b simplex cald (desi noi tot ceaiul pe care il bem e combinatie de baby calm 100 ml cu ceai de fenicul de la humana 100 ml si baby drink 50 ml si cateva picaturi de tinctura de marar din care am evaporat alcoolul iar sab simplex punem 15 picaturi in fiecare biberon)....
Bineinteles ca dupa 10 minute de motaiala am ajuns tot la mami in brate ptr un dans romantic care ne inisteste si adoarme...as crede ca ma trateaza cu parsivenie daca nu l-as simti la rastimpuri incordandu-se tot si icnind eventual (in patut la asa ceva se trezeste si urla...la mami doar se crispeaza)...
Si uite asa si acum suntem in brate cu Dodo The Vacumator care dormiteaza (la repriza de o juma de ora dormita de la 7 dimineata pana acum la 3 cred si eu)...evident ca indata ce-l depun in pat se trezeste maraind caci nu ii mai e cald la burtica...ehehe..
Si uite asa cu rutina noastra...

cu scandalagiul Teodor 1 luna

www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021" target="_blank">poze Dodo al nostr'

Eu si Noi

Mergi la inceput