Cosuri pe partea inferioara a sanilor?

Cosuri pe partea inferioara a sanilor? | Autor: L5845

Link direct la acest mesaj

Am deschis subiectul asta in speranta ca voi gasi raspunsuri la o problema cu care ma confrunt de ceva vreme. De vreo 2-3 ani, am observat ca mi se formeaza niste chestii care seamana cu niste cosuri, pe portiunea aflata de la mamelon in jos, spre partea unde sanul se uneste cu toracele. Uneori, sunt doar ca niste mici umflaturi, nu mai mari decat un cos, dar tari la atingere si daca strang putin, iese ceva pastos. Altadata,se fac direct ca si cosurile, cu iritatie rosie in jur. Mentionez ca imi fac anual echo la sani si cand am intrebat, mi s-a spus ca sunt de la gandele sebacee, dar...eu stiu...oare asa o fi? Sunt putin speriata, mai ales ca azi-dimineata, ma imbracam si sotul meu a observat zona usor rosiatica si cand m-am uitat, era ca un cos , dar de data asta mai maricel ca de obicei, similar cu un sfert de bobita de orez. Mi-am dat cu un tamponel cu spirt pana s-a curatat si am dat apoi cu Nidoflor. Credeti ca ar putea fii ceva de alta natura? Ce ma sfatuiti? A mai patit cineva asa?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

S-ar putea sa se fi creat o sensibilitate a pielii in zona unde transpiri mai mult atingandu-se pielea sanului de torace. Poarta mereu un sutien din bumbac 100% care sa se interpuna intre san si torace in partea de jos. Nu cred ca este ceva mai grav decat asta.
Nu mai atinge pielea sanului de articole de imbracaminte din materiale sintetice, chiar daca poate iti place mult o bluza de lycra, sau macar opteaza pentru lenjerie de corp din materiale naturale, preferabil bumbac. Sanatate!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Merci mult Marilena de raspuns. M-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie o sensibilitate creata in urma transpiratiei, dar nu eram sigura. In privinta lenjeriei si a hainelor sintetice, nu e nici o problema, deoarece sunt adepta bumbacului si a fibrelor naturale si mai ales ca sunt mai plinuta, nici nu ma avantajeaza hainele mai mulate. O zi buna si sanatate si tie .

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Gata! Mi-am mai marit "stocul" de sutiene cu inca 2 de bumbac. Sa vedem acum cum o sa se mai prezinte problema. Sper sa nu mai apara nimic.

Lau-Meli

Mergi la inceput