Tariceanu si Radio Contact?

Tariceanu si Radio Contact? | Autor: melinav

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

e adevarat ca, acum multi ani,initialul patron la radio Contact a fost Tariceanu?

si ca era combinat cu Liana Stanciu?

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

A fost actionar dar nu stiu ce procent din actiuni avea pentru ca la un moment dat a fost inlaturat la un moment dat de ceilalti actionari (giuseppe rossi and co.)
Radio contact oricum apartinea trustului de presa radio contact din belgia, aici era un soi de franciza. Si din cate stiu eu, poate ma insek , nu a fost niciodata "combinat" cu Liana.
Ca fapt divers, intr'o zi cand venisem in bucuresti, eram prin trecere si ma plimbam prin jurul garii , am traversat strada pe trecerea de pietoni si cand eram pe la mijlocul trecerii cine franeaza si claxoneaza cu mare gratie cu masina branduita cu radio contact??? Da, marele taricelu . Nu va spun ce era la gura lui, asa domn si diplomat cum il vedem la tv , gesticula si ma injra de mama focului ca ce caut pe trecere. De atunci nu il suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Anderra
Ca fapt divers, intr'o zi cand venisem in bucuresti, eram prin trecere si ma plimbam prin jurul garii , am traversat strada pe trecerea de pietoni si cand eram pe la mijlocul trecerii cine franeaza si claxoneaza cu mare gratie cu masina branduita cu radio contact??? Da, marele taricelu . Nu va spun ce era la gura lui, asa domn si diplomat cum il vedem la tv , gesticula si ma injra de mama focului ca ce caut pe trecere. De atunci nu il suport.

Deci tu esti de vina ca nu-i suporta pe constanteni!

Mergi la inceput