Posturile TV pentru copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Daca puneti de o petitie impotriva Jetix si Cartoon, precum si impotriva reclamelor de pe posturile de desene animate o semnez si eu.
Alexxia

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clepsidra spune:

Fetelor, am primit raspunsul de la CNA.
sunt bucur ca am reusit sa-i contactez si ca au fost foarte prompti.
am primit si din partea postului Minimax explicatii, nu pot sa copiez intreaga scrisoare dar am sa va scriu ca au explicat cum datorita faptului ca a fost o defectiune tehnica s-a intrerupt filmul si fiind duminica nu a fost cine sa remedieze defectiunea si sa prezinte scuzele pe post, iar "Thomas&prietenii sai-Cu toata viteza inainte" va fi din nou miercuri, 27.02.2007 la ora 15 si vineri, 2.03.2007 la ora 8.00. azi a fost intr-adevar, am apucat un capat din el, ca de somnul de dupa amiaza... deci pe vineri dimineata

am raspuns multumins pentru promptitudine si pentru raspunsul postului Minimax si am dat link-ul acestui subiect ca sa se poata vedea opinia noastra a tuturor referitor la nerespectarea timpilor si a drepturilor copiilor nostrii. (btw, postul tv Minimax spune ca au voie sa devieze pe post cu +/- 5-10 minute programele propuse, dar acest lucru nu ma indreptateste sa afirm ca nu respecta programul.
au cerut si explicatii referitoare la "Las-o balta", cine-si aminteste de "Aventurile lui Blinky Bill" stie ca aceasta expresie era folosita constant.

oricum, am speranta ca atat cei de la CNA cat si postul Minimax vor citi randurile noastre, deci e cazul sa va spuneti aici opinia referitoare la posturile de desene animate.
deci, opinia noastra conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Haideti totusi sa ne mobilizam si sa facem o petitie cu semnaturi impotriva postului Cartoon sau mai bine zis impotriva violentei verbale in desenele animate pe posturile transmise in Romania! E spre binele copiilor nostri!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

si eu semnez!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Si eu subscriu pentru petitie la CNA impotriva limbajului folosit. Nu numai limbajul ma deranjeaza ci si vocile care dubleaza: sunt agresive folosesc tonalitati inalte tipatoare si stridente.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Si eu semnez petite impotriva Cartoon, Jetix..!

Noua ne place tare mult Minimax! De unde am putea sa cumparam desene de pe Minimax, in special Thomas, dar sa fie si traduse? Ne puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

fetita mea e inca mica,dar ma mai uit eu la canalele aste si sunt oripilata de ce vad sau aud.damne,parca sunt numai cu copii rai sau obraznici,sau cu violenta.eu ma uit mai mult pe jetix,dar copilul nu stiu daca o sa il las.sunt mult prea pline de vulgaritati,cu exceptia catorva.dar ce s-a intamplat cu serialele pe care le vedeam noi candva:Sandy Bell,si altele?ce bine ar fi sa se infiinteze un post cu desene Disney!
si eu votez impotriva canalelor alea.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna ziua, Clepsidra, multumesc de informatie, sper ca maine dim la 8 sa fie!!!Vroia sa va zic ca, probabil "ecoul"aceste intamplari a fost scoaterea programului tv de pe site-ul minimax, luna trecuta am putut lista ptr.toata luna, difuzarea seriei "Thomas", acum nu mai afiseaza nici programul de maine, deci s-au suparat.Si al meu baiat e f. indragostit de Thomas, e singurul pe care-l cere(de cate ori merge in parc implora Televiziunea sa-l dea pe thomas si pe noddy!!!), dar din nefericire de multe ori il rateaza si din cauza ca este postat la ore de pranz cam nepotrivite ptr copiii cu program de odihna.Imi pare rau ca am pierdut datele de contact al unei persoane care postase un anunt ca face dvd-uri cu seriale inregistrate!!!!!!!Daca aveti cumva inregistrari, va rog frumos.........Multumesc!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clepsidra spune:

pentru putin,gama azi la 8 si ceva a fost ca de... cele +/- 5-10 minute, asta e!
cred si eu ca a avut ecou, ca s-au suparat nu am ce le face, oricum, trebuia sa fie cineva duminica de serviciu responsabil cu programarile ca doar nu-si lasa computerele si ustensilele dar cu cei de la paza, nu? ma rog...

dataorita faptului ca am discutat despre toate posturile tv pt copii am sa schimb si numele subiectului, ca sa fim in topic.

daca doriti de-o petitie, eu sunt cmplect de acord, spuneti doar cum se face si hai la treaba, ca doar indemnandu-ne una pe alta nu facem nimic, nu? eu nu stiu cum se fac petitiile colective, dar voi, care aveti mai multa experienta, purcedeti la treaba si vin si eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Semnez si eu pt Cartoon si Jetix dar Minimax chiar imi place. O las pe fata mea sa se uite atat cat sa nu-si strice ochii sau sa nu se izoleze de familie. Ea ar sta la Minimax si toata ziua si, de ce sa nu recunosc, si pe mine ma mai fura uneori..
Acum am si eu o intrebare, ce e asa deosebit la desenul cu pricina pe care nu l-au dat intreg? De ce l-ati asteptat cu sufletul la gura si l-ati mai si inregistrat?
Mie imi place cel mai mult Franklin dar si Ursuletul, Marcelino,.. ala cu orasul jucariilor e foarte dragut, Locomotiva Thomas, si multe altele dar in principal Franklin.
La Cartoon ne uitam odata doar la Tom si Jerry dar nu mai stiu pe la ce ore il dau si nu ne ajunge ziua sa ne mai uitam si acolo, iar la Jetix numai Copiii de la 402 ne place, dar mai mult mie decat ei... aa si Lumea lui Boby.

Fetele mele

Mergi la inceput