*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andrada, spor la treaba ;) Nu ziceam sa iti refaci analizele :)) Oricum tu si mama ta va pricepeti mult mai bine. Radeam de saptamana trecuta cand toate trageam de tine sa te duci la analize
Eu cred ca daca as vrea sa trag chiulul, m-ar lua sotul de o aripa si m-ar duce pe sus :)) E foarte atent si protector cand e vorba de bebita lui :)) Sa vedeti cum face si el cand ii sugereaza cineva ca poate totusi e baiat :)) O data sare in sus si zice ca nu se poate a vazut si e fetita lui tati

Eu nu aveam nici un fel de frica de doctori pana nu am facut amigdalita pultacee acuta, am ajuns la spitalul de urgenta floreasca la doctor cu febra 38-39, si m-a trimis doctorita sa fac test de penicilina - la camera de garda. Si acolo o tanti a inceput sa urle la mine ca de ce nu am venit cu penicilina la mine - desi aveam trimitere de la doctorita. Eu - varza de la febra - nu m-am gandit sa ii dau ceva - si i-am zis ca ma duc sa iau penicilina (eram si singura). Si ea a zis nu, stai, a luat o fiola intreaga si mi-a bagat-o sub piele. Am simtit efectiv cum se jupoaie pielea de pe mine... Nu spun bineinteles ca era si umflat - de la tot lichidul ala - si doctorita a zis ca sunt alergica. Eu nu am mai zis nici pas ca tot ce vroiam era sa fug. Nu am mai vrut sa calc la doctor si am facut o rana super nasoala - ca o gaura de 1 cm in mana - se ingrozea cand ma vedea prietena mea - atunci in anul 6 la medicina. Si acum am o urma pe 1-2 cm patrati ca de arsura. Dar e de la penicilina aia urata...
Si cine o vede (ca de cate ori imi vede un medic mana sare si ma intreaba ce am patit) imi zice ca nu asa se face testul de penicilina si ca eu probabil nu sunt alergica - ca altfel cine stie ce pateam la cum a facut aia.

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici

Dar aveti spor nu gluma!!!
Carucioare, bagaje, patuturi...:)...Eu am o mica listuta, singurul lucru mai mare de pe ea e carutul...Eu o sa-l trimit pe John sa ia unul ieftin din Cora, la Maria a mers tare bine pana i-au cazut rotile...hehehe
In rest, numai lucruri mici si hainute sunt pe lista.
(patut, cantar, scaunel care vibreaza, lenjerii, pernute, aparatori...avem de la Maria).

Florentina, ma bucur ca nu e nimic...sanatate multa!
Elteka, excursie frumoasa, te asteptam cu poze.
Paflo, tare frumoasa burtica!
(vi se pare mare!? O sa-mi fac niste poze sa vedeti ce inseamna mare...)
andrada, spor la bacatarit...
In rest, uitai ce am citit ca ati scris o gramada.

Aaaa, sunt de acord cu Liviana, ca am vazut ca discutati de biberoane...nu cumparati multe chestii pe care nu le folositi de la inceput pen' ca e mai bine sa luati atunci cand va trebuie.

Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Micuta mea e asa de jucausa in dimineata asta...Merg la bucatarie sa-i dea mama ceva de papa!
Vroiam sa va intreb ceva, voua vi se intampla sa se buseasca forumul?ca la mine se intampla cam des in ultimul timp.Sper sa nu fie de la computerul meu...
Pupici pe burtici!
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

ma ajuta si pe mine cineva cu nedumerirea de la pagina 3? Multumesc!

Alina 22+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andradap eu l-am rugat la inceput sa-mi dea cd( au ei!!) i poze 3-4D! A zambit si mi-a dat pe cd inregistrarea ecografiei 2D insa numic 4D! Asta e!! Conteaza m-ai mult ce-a vazut el acolo decat o poza! Din cate am vazut eu nu prea are treaba cu 4D! Inceraca poate ai mai mult noroc! Eu astept pt ca mi-a promis ca ma suna asistenta lui sa revin la eco insa n-a facut-o pana acum Ti-am spus ca am facut eco Joia trecuta la dr Chitescu si mi-a spus ca totul e OK!! Am intrebat-o de IR-uri si de placenta si s-a strambat... mi-a spus ca-mi fac griji degeaba! Acum eu ce sa mai cred???
Asa... am promis ca revin cu detalii despre celulele stem:
Se incheie 3 contracte:
1.pt transplantul propriu-zis si costa 2020 RON
2.pt transportul sangelui placentar = 1050 RON
3.taxa anuala de stocare = 52,79 RON/an
Mi-au dat chitul de recoltare ( am uitat... inainte am vb cu dr meu care m-a incurajat in acest sens si mi-a confirmat ca poate face prelevarea!! este foarte important pt ca nu toti doctorii stiu sau sunt dispusi s-o faca!!!)
Ei vin imediat ce sunt sunati sa ridice chitul , il transporta in aceeasi zi la Bratislava unde se face analiza sangelui! Rezutatul analizei mi se va trimite ulterior si daca nu-s probleme ( sangele nu este contaminat!!) se emite factura fiscala si am termen 14 zile pt a plati sumele de mai sus! Daca analiza nu-i buna nu se plateste nimic. A.... plata se poate face intr-o transa sau 3...
Cam atat....daca mai aveti intrbari va raspund cu placere!
Pe mine m-au incercat niste dureri in zona ovarului drept! Cam nasoale... au mai cedat cu No-spa!!

cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Ciao,fetelor,ma bucur ca am reusit si eu sa citesc ce s-a mai intamplat in weekend,ca eu tare ocupata am fost.Am avut musafiri pe nasii nostri si am luat cu ei tpate magazinele la rand din oras.Seara ajunsesem sa ma umflu ca un balon si abia imi mai miscam picioarele.
As vrea sa va intreb daca a mai avut cineva carcei,ca eu de vreo 2 saptamani,noaptea cand ma intind mi se pun la picioare carcei si ma dor de mor...In privinta miscatului,fetita mea are program seara in jur de ora 23 face spectacol...
-mica0307 si eu am pus tot 11 kg si am 1,78 si burtica mea este destul de marisoara,dar cel mai mult am pus pe fund si solduri.
,dar ce sa fac,ma consolez cu ideea ca voi da jos dupa ce nasc...
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu am pus peste 20 de kg...:)
(devine leitmotiv...:)))

Alyna, nedumerirea ta e daca va fi inalt(lung) conform lungimii femurului!? Nu exista o legatura...poate aiba o lungime mai mare decat media la nastere si sa nu fie inaltutz apoi...
Sau daca masuratorile sunt bune!? Dupa ce scrie acolo e foarte bine...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuri, sugestii, pareri privitor la carucior.

Si ca sa vedeti la ce am bibilit de juma de ora, uitati-va la semnatura mea "ECO 4D" si o sa vedeti 2 filmulete (de max 1 min) de la ultima eco, de la 25 de sapt, cu fatzuca bebelinei mele. Calitatea filmuletelor e vai de ea, ca eu le-am filmat acum cu o camera digitala de pe TV.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria cum pot lua legatura cu firma care se ocupa de transportul si depozitarea de celulele stem?chiar m-ar interesa...mai laes ca trebuie sa am chitul de recoltare de la ei.

poohy ce experienta neplacuta ai avut cu doctorii...

lilky felicitari ptr fetita.iar despre forum si mie mi se intampla sa mai cada ...dar cred ca mai fac ei revizii, oricum nu s-o mai intamplat de mult timp..

kay, vali5 nu mai intrati pe la noi?

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

cristalina eu asa stiam ca inaltimea are legatura cu lungimea femurului, dar nu asta conteaza! Sa fie sanatos!
Ma interesa mai mult daca stie careva ce e VGM=22?!

Eu sunt la prima sarcina si pana in saptamana 22 am luat in greutate 8 Kg! Mi-e frica de mai mult, mai ales ca am plecat de la 64 kg, eu avand 1.60m.
Alina 22+

Ipate A.

Mergi la inceput