*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 28
andradap spune:
Neatza FETELOR!!!
Azi ma duc iar la analize... ca altfel nu-mi puteam convinge sotul sa le faca si el1!!! Nu de alta dar IERI (calculand am ajuns la concluzia ca in per. cand eu aveam duerri... se pare ca fi-su e in stransa telepatie cu taica-su
) i s-au incetosat privirile, in parti vedea negru... si o durere mare de cap... Sa vedem ce o fi cu el... Si-asa nici nu mai sti8 de cand nu si-a facut analizele...
PS: A trebuit sa-i zic ca le refac si eu... si ca daca nu le face el nici eu nu le refac si la mine chiar trebuie!!!
Apoi i-am zis ca trebuie sa stim ce Rh are si ce grupa ... sa stim cu siguranta!!!! In fine.... pana la urma l-am convins... Acum il astept... ca eu sunt gata. Sa-i tineti pumnii... 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Andrada tinem pumnii pentru analize...mai mult pt ale sotului, ca la tine din cate am inteles ar fi ok, doar casa se convinga asistentele ca tu esti sanatoasa tun le refaci....
Motannel, ziceam sa trimitem nr de telefon pt cand vom naste....si eu am trimis nr de telefon, chiar daca nu ma duc la intalnire in Bucuresti...pai 5 zile in spital cat se tine la Zalau o cezariana...ce ma fac eu fara voi? Macar asa mai vorbim la telefon, mai tinem legatura...sa afle si fetele care vor fi acasa pe forum ce minunatii am nascut noi!
Si celelalte fete care nu ati trimis nr de telefon pe mail, va rog faceti-o, macar asa tinem legatura. Apropo, Ralucami am vazut ca si tu ai trimis nr de telefon. E mobil sau fix? Ca eu am telefon fix de la UPC si nu cred ca ar fi asa scump sa dau un telefon dupa ce nasti sa vedem ce si cum. Asta presupunand ca esti activa pe forum pana in ultima zi, inainte de a merge la spital...si hop top, daca esti in preajma DPN si nu intru cateva zile....concluzia...gata, ai nascut, si ma pun sa te sun! ![]()
diana
27+
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Uff...uitasem sa imi schimb semnatura! Azi implinim 28 de saptamani incheiate!!! Azi m-am trezit ca de obicei la 6.30, impreuna cu sotulica...dar de la 7 fara 5, cand de obicei incercam sa adorm la loc...ce credeti...a inceput Stefanutul sa faca tumbe..s-a trezit si el la 6.30, insa a fost destul de somnoros pana la 7 fara 5, cand l-a pupat taticul lui inainte de a merge la serviciu. Si dupa aceea sa te tii!!!! Ce somn?! ca lui i-a venit cheful de joaca, si de tumbe..degeaba am incercat eu sa stau cand pe stanga, cand pe dreapta, cand pe spate..poate poate s-o liniste si m-a lasa sa dorm. De unde! Dar m-a pufnit si rasul cand il vad asa de vioi de buna dimineata! si acum daca tot m-am trezit va scriu voua si apoi ma pregatesc sa ma duc pana in oras, sa imi platesc internetul..e ultima zi din luna si s-ar putea sa aiba program scurt azi la incasari.
AAAAaaa, ce am uitat si a fost primul lucru la care m-am gandit cand am deschis calculatorul..sa imi fie rusine..
chiquitita 
La multi ani, sa ai multa sanatate si fericire si un puiut frumos si cuminte si cum mai vrei tu...![]()
diana
28
STEFAN
asa creste bebe
poze
sadicutza spune:
Neatza fetele!!!!
Dianalaura, ai primit mail de la mine??? Cum pot accesa listutza cu nr. de tel.?
Andradap, bafta la analize!!! Si nu mai speria oamenii degeaba...ca mai sunt cel putin 2 luni pana se coace kinderul tau.![]()
Ieri am schimbat sapt. am trecut in sapt. 29, deci trim III

.
La echo mergem sapt. viitoare....sa vedem si in ce zi, ca inca nu s-au rezolvat problemele din cantacuzino.
S-a mai aflat ceva de acel ornin al ministrului sanatatii...cu nasterea numai cu medicul de garda????
Fetele, voi ce mai facetzi de papa_bun???? Ca la mine a murit inspiratia?????
Pupici la burtici!!!
sadicutza
28+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
Sobi spune:
Chiqui, la multi ani pentru 29 feb! sa ai o zi minunata si petrecere frumoasa alaturi de ai tai!

Andreea 23+
Vladut
POZE
dianalaura spune:
Da sadicutza, l-am primit, i-am zis Andradei ca ai confirmat participarea, iar nr de telefon ti l-am trecut in lista cu nr de telefon, care o gasesti pe mailul comun. Si de acolo o poti descarca. Daca nu ai parola de pe mailul comun spune-mi si ti-o trimit.
diana
28
STEFAN
asa creste bebe
poze
sadicutza spune:
dianalaura, multumesc frumos
. Nu, nu am parola de la mailul comun, daca se poate sa-mi trimitzi...te mai pumpes odata
.
sadicutza
28+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
dianalaura spune:
sadicutza, ti l-am trimis pe PM. daca nu l-ai primit o sa ti-l trimit pe messenger
diana
28
STEFAN
asa creste bebe
poze
pauly spune:
buna dimineata fetele,
chiqui 

.SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI FERICIRE , ATAT TIE CAT SI BEBEULUI.
ALYNA24chiar ca cresc repede bebei...
iar cu bluzita rosie...ea cred ca ar trimite colet daca ar avea macar cateva in comanda..![]()
motannel mie mi-o zis doctorul ca sunt standard analizele...la 20 de sapt am facut si eu APTT, si toxo daca au iesit bine nu le-am mai repetat.
a mea bebelina a avut tata noaptea program de miscare...si ieri toata ziua am simtit-o in dreptul buricului si mai sus.![]()
fetele colul meu e 3, 85....perefect inchis si rigid, dar de moment ce mi-o zis fara efort...nu am voie sa ma duc la restaurant?(unde stau pe scaun vreo doua ore?)
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Motannel spune:
Chiquitita, LA MULTI ANI, NOROC SI BANI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiut!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
27+,
Teodora