*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare la burtici si mamici!
Va invidiez pe cele din Bucuresti ca va intalniti si eu nu pot fi acolo! Noi, cele din Iasi se pare ca suntem putine!
Oricum ciocniti un si pentru noi, cele care nu putem ajunge!
Sa aveti o zi excelenta!
Alina 22+ David

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, eu sunt convinsa ca e din cauza serverului... Ca la ora asta era mare agitatie pe-aici!!

Dianalaura, eu nu aveam numarul lui OANACLAUDIA... ca altfel o treceam in listutza! Deci, dai tu mailurile.. .de-aici de pe dc?

Moko... eu chiar am avut probleme ieri... La fel si CIOACA... Si azi eu nu pot intra direct pe www.desprecopii.com... pentru ca-mi da urmatoarea eroare:

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the www.desprecopii.com home page, and then look for links to the information you want.
Click the Refresh button, or try again later.

HTTP Error 500-13 - Server too busy
Internet Information Services

--------------------------------------------------------------------------------

Technical Information (for support personnel)

Background:
The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alynta27, cu siguranta ne vom gandi si la tine si la celelalte fete... DianaLaura, Pauly, Didialex, ELTEKA, Ralucami, miniuta, Michigan (sorry, daca am mai uitat pe cate una... asa uit de des in sarcina asta ), si restul care nu pot fi de fata pentru ca sunt departe tare!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ok andrada, dau eu mailurile. DAr nr Oaneiclaudia il am din listuta facuta de manuta ta...probabil ai trecut din greseala prea repede peste ea...de nu ai vazut-o.

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap am si eu o intrebare...daca nu te superi.la varsta mea de sarcina mai poate fi vorba de insuficienta de progesteron...deci poate placenta sa nu dea destul progesteron ptr a tine sarcina...incerc sa ma lamuresc cum ii treaba cu utrogestanul..si inca una dac se poate.., colesterolul e la limita de sus , cum am scris si in mesajul de la pagina precedenta..trebuie sa tin regim?

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, eu 90% vin la intalnire. Rezervarea cred ca trebuie facuta cu 1-2 zile inainte...
Fetele, eu sunt acasa sapt asta dar nu pot scrie mult, caci am un fan al lui "pinochio" care cand ma prinde la PC, nu ma lasa sa fac si altceva...
Va pup, aveti grija de voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata fetelor,
mica, alyna24, byu, monicoasa, vad ca nu sunt singura care are dureri sub sani, m-am mai linistit ca pe cine intrebam nu auzise de asa ceva.
Ma bucur ca va intalniti in mare gasca, nu uitati sa faceti poze sa va vedem pe toate zambitoare.
Eu cum v-am mai zis sunt cu muncitorii in casa, dar de ieri au inceput sa puna faianta in baia mare si parca imcepe sa prinda contur. Sper sa termine pana pe 10 martie ca atunci am programare la doctor.
Numai bine si multa liniste va doresc

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana concediu placut.

Pauly tu de ce mai iei utrogestan? Eu stiam ca la varsta asta corpul produce suficient. Eu l-am oprit la 16 saptamani si mi- a zis doar daca am probleme sa continui cu el. Tu ai probeleme???

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiar ca nu ii nimeni pe aici...si i-mi era asa dor de voi...ca ieri nu am reusit sa intru pe site din cauza erorii pe care o arata...abia azi m-am desteptat cum sa intru.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

E clar ca sunt probleme de la serverul DC!! Sa peram ca se vor rezolva!!
Andrada am vazut pe mess AMR-ul tau... la mine ar fi 8 sapt???
Sunt bucuroasa ca am reusit sa dau de Dr Pop la tel si m-a chemat Vineri la eco!! Tu mergi Joi nu?
Eu ma duc maine la Fundeni sa vedem cum mai stau cu coagularea
Puipici!

cristina 30+

Mergi la inceput